Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
Következő kérdésem: Hogy működik a cruise control (ugyancsak NY-NH viszonylat)? Ha bekapcsolom, durván elkezd lassulni a szerelvény.
-
truefx
aktív tag
A "SIGNAL SPEED" egész pontosan mit jelent? New York - New Haven route-on van az Acelaban egy ilyen műszer. Én azt gondolom, hogy az a sebesség, amivel haladva nem kell megállnom a piros signalnál, illetve ennél a sebességnél mire odaérek zöld lesz, de valaki okosabb elmesélhetné. Sajnos a manualban nem találom. A jelzések logikája sem világos, persze le van írva, hogy melyik színkombináció mit jelent, de elég nehéz megjegyezni. (majd kinyomtatom
)
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #744 üzenetére
Sajnos nekem ott sincs. A feladóra rákeresve sem találja. Lehet hogy kicsusztam a pixisből.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #731 üzenetére
Hoppá, köszi!
-
truefx
aktív tag
Frost Fall CS c. scenario probléma: amikor elkezdődik a hóvihar, megáll a szerelvény akármit is csinálok. Mi a trükk? Várni kell? Én próbáltam homokot is szórni, de megálltam.
-
truefx
aktív tag
[link] (ha valaki szeretne cimbizni)
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #707 üzenetére
PZB90-et ír, ill. AFB-t és SIFA-t.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #705 üzenetére
Azt nem próbáltam ki (nem vagyok mazochista), de a "Breaking the ICE" c. scenarioban több oldalon taglalja a LZB-t. De lehet hogy összetévesztem a PZB-vel?
Ha leírod, hogyan kell aktiválni, akkor kipróbálom.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #700 üzenetére
Mármint a route, a hoozá tartozó lokók, és feladatok nem?
-
truefx
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan DLC-t, amiben vannak jó menetrendes feladatok, változatos, és érdekes a route, nem csak 1 féle loko van? Most a Pacific Surflinerrel szemezek, de youtube-os videók alapján elég steril... Meg inkább az európai (főképp) német vonatozáshoz vonzódom.
Köszi minden tippet!
-
-
truefx
aktív tag
ez a tempdump téma nekem is kijött... mekkora egy hulladék ez a szoftver...
-
truefx
aktív tag
A workshopot is érdemes megnézni, ha megvan a megfelelő asset, akkor onnan szedhetők ingyenes dolgok. Mindezt nem saját tapasztalat alapján mondom, mert még nem vettem semmi DLC-t, brutál az ár/érték arány
(#679) justo00: reverser irányba van téve? Fék ki van engedve? Áramszedő (ha van) ki van engedve? (angol vonalon kétféle áramszedő is lehet, azt a műszerfalon kell bekapcsolni)
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #669 üzenetére
És mi az URL?
-
truefx
aktív tag
Sziasztok! Ezt a BR103-at letöltötte gratis valaki? Ilyenkor jár hozzá vonal is vagy csak a loko? Kicsit zöldfülű vagyok, most vettem meg a TS2014-et, nagyon tetszik, de ez a DLC tarhálás kiborító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest