Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiB
tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Nem fogok meglepődni és nem is ez volt a kérdés
, hanem az hogy melyik érték számít a legjobban. És már meg is kaptam a választ: a 4K QD(random írás, olvasás) Amúgy köszi. Vkinek nincs kedve összehasonlítani a samsung 840-es pro 128gb-os ssd-t raid0-ban egy samsung 840es pro 256 gbos darabbal?
Mondjuk ennek a mintájára? Főleg egy ilyen test érdekelne, mert ez számít legjobban. -
MiB
tag
Egy mindennapi használatra, szal programok betöltésénél, játékoknál melyik teszt érték számít a legjobban?
A 512K, a 4K vagy a 4K QD 32(ezek a crystaldiskből) vagy esetleg más? Thx -
MiB
tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Nekem a lehető leggyorsabb kell, és miért lenne jobb egy 256-os? Annak nem lenne dupla akkora a sebessége. A másik, mi van akkor ha új alaplapot veszek, más raid vezérlővel. Akkor nem tudom használni az előzővel létrehozott raid0-át, szal sztem ezé lenne jó egy raid kártya vásárlása. Bár javítsatok ki ha hülyeséget mondok

-
MiB
tag
Sziasztok
Mi kell 2 sdd raid0-ba kötéséhez hogy bootolható legyen? Egy z77-es alapba lenne ez egy 3770K-val. Kell hozzá vmi raid kártya, és ha igen mit tudnátok ajánlani(elég lenne 4 portos)? 2 samsung 840es 128gb-os ssd-t szeretnék raid0-ba kötni. Trim-et lehetne vhogy használni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a kérdés most az, hogy mennyi a teljesítmény különbség a 2 megoldás között hogy el tudjuk dönteni hogy melyiket érdemes megvenni!
, hanem az hogy melyik érték számít a legjobban. És már meg is kaptam a választ: a 4K QD(random írás, olvasás) Amúgy köszi. Vkinek nincs kedve összehasonlítani a samsung 840-es pro 128gb-os ssd-t raid0-ban egy samsung 840es pro 256 gbos darabbal?