Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
Aktív témák
-
zoli58
tag
No, átrágtam magam rajta: azt nem állítom, hogy mindent megértettem, de világosabb a kép, és az biztosan leszűrhető, hogy az eredmény az kétséges. Ezért aztán már al is döntöttem, hogy nem fogok külön vezérlőt venni, sőt, még olyan alaplapot sem, amelyiken a PATA Raid-nek csak egy csati van. A választási lehetőség így mindössze 3 deszkára korlátozódik (ami megfizethető):
Epox 4pca3+, Epox4pda2+, ill. Giga 8s655tx ultra. Előbbiek mind 35-40 között vannak nettóban, utóbbi 105€ bruttó Bécsben, előbbiek nem sebességbajnokok, bár jó a nevük, utóbbi viszont a néven felül a tesztek szerint megüti a jobb 875-ösök szintjét, van benne 2 csatis raid, lehet, hogy nem a legbajnokabb, de kísérletezgetni biztos jó, és ha rosszak a tapasztalatok, legalább nem került sokba.
Ezen a Gigy deszkán is talán az SB-be van integrálva a SATA-raid, ha lesz még fölös forrás, akkor a következő vinyó SATA lesz, és azt oda kötöm majd.
Nem, nem akarom tárolásra használni, azt szigorúan CD-n :)
Aztán ha nem jön be a raid, akkor szétszedem és lesz 2 független vinyó.
Ami még bogár motoszkál a fülemben: a stripe-size: mihez is kellene ezt igazítani?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest