Hirdetés

Aktív témák

• zoli58

tag

válasz karib #8 üzenetére

No, átrágtam magam rajta: azt nem állítom, hogy mindent megértettem, de világosabb a kép, és az biztosan leszűrhető, hogy az eredmény az kétséges. Ezért aztán már al is döntöttem, hogy nem fogok külön vezérlőt venni, sőt, még olyan alaplapot sem, amelyiken a PATA Raid-nek csak egy csati van. A választási lehetőség így mindössze 3 deszkára korlátozódik (ami megfizethető):
    Epox 4pca3+, Epox4pda2+, ill. Giga 8s655tx ultra. Előbbiek mind 35-40 között vannak nettóban, utóbbi 105€ bruttó Bécsben, előbbiek nem sebességbajnokok, bár jó a nevük, utóbbi viszont a néven felül a tesztek szerint megüti a jobb 875-ösök szintjét, van benne 2 csatis raid, lehet, hogy nem a legbajnokabb, de kísérletezgetni biztos jó, és ha rosszak a tapasztalatok, legalább nem került sokba.
    Ezen a Gigy deszkán is talán az SB-be van integrálva a SATA-raid, ha lesz még fölös forrás, akkor a következő vinyó SATA lesz, és azt oda kötöm majd.

Nem, nem akarom tárolásra használni, azt szigorúan CD-n :)

Aztán ha nem jön be a raid, akkor szétszedem és lesz 2 független vinyó.

Ami még bogár motoszkál a fülemben: a stripe-size: mihez is kellene ezt igazítani?

Aktív témák