Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Igen, kereső az első két oldalon tanfolyamokat hirdet csak.
Pont hogy ki akartam hagyni első körben a keretrendszereket. Először megnéztem mik vannak, mi lehet jó nekem, maradt ez a kettő. Gondoltam megnézem melyik mire jó, miért lehet jobb, melyiket tudom jobban használni arra amire nekem kell.Html meg css nagyon egyszerű. Vagy 15 éve nehezebb volt összehozni amit akarok, de mostanra belátták, hogy úgy kell ahogy én is csináltam
így meg hogy azt támogatják amit én is szeretnék, nagyon egyszerű 
És akkor hogy képzeljem el? Van egy ,,program'', mint html-nél akár a wp, amit felmásolom a szerverre, bejelentkezem, és abban dokgozok?
Mi kell neki? Adatbázist használ? Mert azt ki szeretném hagyni. Vagyis nem szeretném kihagyni, de egyelőre úgy tűnik muszáj...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így meg hogy azt támogatják amit én is szeretnék, nagyon egyszerű