Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
tag
válasz
Sanyi.mTs #46424 üzenetére
Érhet valami korlátozás ha US storeból veszek egy játékot? A másik kérdésem a megosztáshoz vonatkozik, haverral vennék valamit, ha megosztom vele akkor mindkettőnknek ugyanúgy működni fog a multi/egyszerre online lehetünk stb? Köszi előre is.
opsz ez nem válasz akart lenni vegyteknek
-
Akos2110
tag
Aki szokott vásárolni game.co.uk-n meg tudná mondani, hogy mennek ott a dolgok?
Szóval most regisztráltam és vettem is ppvel egy psn feltöltőkártyát, azzal a reménnyel, hogy gyorsan megkapom emailben. A probléma az, hogy paypallen a rendelés nem is látszik (ez érdekes), viszont kaptam egy megerősítéses emailt de abban nincsen semmi. -
Akos2110
tag
Aki rendelkezik move-val megtudná mondani, hogy a kamera mennyire kényes? Úgy értve, hogy annak kötelezően a tv felett középen kell lenni? (hely miatt lenne fontos)
Előre is köszi. -
Akos2110
tag
válasz
FuRiONight #45196 üzenetére
Elnézést még egyszer valószínűleg mégiscsak FireWhisper33 a jó, csak hirtelen annyi helyre regiztem különböző végződéssel, hogy rosszul emlékeztem
-
Akos2110
tag
Aki szokott fifázni vagy bf3azni (bár még elég kezdő vagyok, meg kell szokni a kontrollert fpshez), szívesen fogadnám a friendlistembe.
psnem: FireWhisper33
-
Akos2110
tag
PSN+-t tudok venni psnes walletemből? Úgy értem, hogy feltöltöm két 25 fontossal és abból.
-
Akos2110
tag
válasz
FuRiONight #44064 üzenetére
Én is pont venni szeretnék egy xbox stílusut. PS3 kontroller egyszerűen túl kicsi a kezemnek. A speedlink és a gioteck között variálok, mindkettőről elég sok jó vélemény van. Valakinek van tapasztalata nem Sony kontrollerekkel?
-
Akos2110
tag
E három bolt körül melyiket választanátok, kb 500 ft a különbség szóval az nem számít.
konzolviág, konzolokszervize vagy console corner?Előre is köszi a válaszokat. Legfőkébb a garanciás tapasztalatok miatt kérdezem.
-
Akos2110
tag
Szerintetek egy új ps3 tulajdonosoknak mi a 4-5 must get játék? (autós/fps/tps/ügyességi főleg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Fűnyíró topik
- Láncfűrész topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest