-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Vegul az alap probléma megoldása lett jó. Ha fordításkor static -ra állítom, akkor nem kell külső dll és az exe önmagában működik.
Ja és ráadásul GitHub-ot bírtam rá a fordításra, ez így még elegánsabb. C++ kicsit jobb érthető nekem.
A Vercel megoldás is jópofa lenne, ha sikerült volna rábírni a fájl használatra. Majd egyszer... -
junkpod
veterán
nakéremszépen. a projekt rugalmasan alakul
jelenleg dobtam a C++ kódolást/fordítgatást és áttértem python-ra és a vercel szolgáltatásra. Ez utóbbi kettőhöz ért valaki?
A kód lényege az lenne, hogy a user feltölthet egy text fájlt, amit az app (szándékaim szerint) mentene majd feldolgozna, majd kiadná letöltésre a módosított változatot.
Viszont nem tudom, hogy milyen mappába/útvonalra tudom menteni a fájlokat futás közben. Bármit próbáltam nem írható volt.
Lehetséges egyáltalán ezt megoldani vercel-en futtatva? -
junkpod
veterán
válasz
dabadab #20527 üzenetére
Értem, jogos, köszi!
(Megnéztem, a gépemen sehol sincs ez a libc++.dll)
Akkor máshogy kérdezem. Van egy jól működő kód, debug környezetben tesztelve, netes C++ futtató szolgáltatásban tesztelve. Hogy, mivel tudok (free) ebből Windows alatt futtatható alkalmazást készíteni? -
junkpod
veterán
Helló! CodeLite GUI-n szerkesztettem egy text file feldolgozó kódot, (C++), debug módban szépen elfordul és fut hibátlanul. Viszont nem tudok belőle önállóan futó appot készíteni.
Átállítottam a building módot release-re, létrejön az exe file, de futtatáskor azt írja, hogy nincs libc++.dll, ha ezt a fájlt letöltöttem valahonnan () és beraktam mellé akkor ezen túllendül, de továbbra is hibával kiáll.
Hogy és mivel tudok ebből a kódból futtatható appot készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest