Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Vegul az alap probléma megoldása lett jó. Ha fordításkor static -ra állítom, akkor nem kell külső dll és az exe önmagában működik.
Ja és ráadásul GitHub-ot bírtam rá a fordításra, ez így még elegánsabb. C++ kicsit jobb érthető nekem.
A Vercel megoldás is jópofa lenne, ha sikerült volna rábírni a fájl használatra. Majd egyszer... -
junkpod
nagyúr
nakéremszépen. a projekt rugalmasan alakul
jelenleg dobtam a C++ kódolást/fordítgatást és áttértem python-ra és a vercel szolgáltatásra. Ez utóbbi kettőhöz ért valaki?
A kód lényege az lenne, hogy a user feltölthet egy text fájlt, amit az app (szándékaim szerint) mentene majd feldolgozna, majd kiadná letöltésre a módosított változatot.
Viszont nem tudom, hogy milyen mappába/útvonalra tudom menteni a fájlokat futás közben. Bármit próbáltam nem írható volt.
Lehetséges egyáltalán ezt megoldani vercel-en futtatva? -
junkpod
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
Értem, jogos, köszi!
(Megnéztem, a gépemen sehol sincs ez a libc++.dll)
Akkor máshogy kérdezem. Van egy jól működő kód, debug környezetben tesztelve, netes C++ futtató szolgáltatásban tesztelve. Hogy, mivel tudok (free) ebből Windows alatt futtatható alkalmazást készíteni? -
junkpod
nagyúr
Helló! CodeLite GUI-n szerkesztettem egy text file feldolgozó kódot, (C++), debug módban szépen elfordul és fut hibátlanul. Viszont nem tudok belőle önállóan futó appot készíteni.
Átállítottam a building módot release-re, létrejön az exe file, de futtatáskor azt írja, hogy nincs libc++.dll, ha ezt a fájlt letöltöttem valahonnan (
) és beraktam mellé akkor ezen túllendül, de továbbra is hibával kiáll.Hogy és mivel tudok ebből a kódból futtatható appot készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jelenleg dobtam a C++ kódolást/fordítgatást és áttértem python-ra és a vercel szolgáltatásra. Ez utóbbi kettőhöz ért valaki?
) és beraktam mellé akkor ezen túllendül, de továbbra is hibával kiáll.