Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pmonitor
üzenetére
(na akkor kiadom magambol, ha mar csinaltam rajta code reviewet megnezni, hogy mi a baj)
ok raneztem bovebben a kodra, szoval ez egy
ami el lett nevezveListMyHashSet<T>nek, majd hogy ugy tunjon, hogy ket parametert hasznal, kreal egyPointclasst. szoval ez szep meg jo, csak koze nincs a Sethez.mondjuk vannak szepsegek, ez a sor
if (list.Count != Count) list = new List<T>(this);
sor miatt semmit nem csinal, es ha nem lenne korabban a list inicializalva, akkor ennek hibat kene dobnia (hacsak C#nal nincs auto init listre mostanaban. Javaban ez a megoldas NullPointerExceptiont dob mert nem mukodik rendesen a vedelem, bar lehet compilation errort dobna, mert egyertelmuen elerhetetlen a kod, mivel a list. Count es a Count valtozo egy es ugyanaz ebben a kontextusban, Javaban meg erre par eve van automatikus check).reg lattam ennyire olvashatatlan kodot egyebkent. minden valtozo public / auto scope, hasonlo naming conventionert meg ahol en vegeztem az elso eves OO kurzuson mar automatikus fail jart (akkor is, ha a program egyebkent mukodott): nem azt csinalja a class mint amit a neve alapjan elvarnank, C style iterator inicializacio (nem hibas, de balesetveszelyes), magyar valtozonev (torl), roviditett valtozonev (torl), inkonzekvens valtozonev (myPt egy listanak?), inkonzekvens class scope valtozonevek (X, Y).
egyebkent minel tovabb nezem, annal szornyubb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő