Hirdetés
- Projektor topic
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Szilícium
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A másik választ jóval később akartam elküldeni, megírása is időbe telt, lévén szó egy terjedelmesebb szakmai válaszról. Ezért nem is akartam eldobni, ha már munkát is fektettem bele.
Úgyhogy nem ez volt a gond, ettől függetlenül korábban sem kedveltem ezt az itteni hülye szokást, a válaszok egybeszerkesztését. Ilyenek nehezítik később egy szál visszakövetését, mikor már keverednek a dolgok. Tudom, hogy a fórummotort akarják kímélni, de akkor is kellemetlen. Persze, csak emiatt nem távoztam volna önként erről a fórumról, évekkel ezelőtt.
Most egy másik témában viszont kimondottan kártékony és buta tanácsok ellen is szóltam, főleg azt nem bírtam már nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest