- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Postán maradó, ajánlott levélcsomagomat átvette egy azonos nevű személy, mint én (nem én voltam). Ma becsortgettem, megadtam a ragszamot, és jókedvűen ismerteti, hogy már kezbesitette. De megprobalja visszakeríteni... Búcsút mondhatok a levelemnek? Valaki járt már így?
-
fcbarca
őstag
válasz
Fancy-boy #3463 üzenetére
innen Ukrajnából nagyon drága lenne Magyarországra küldeni
szóval Magyarországon szeretném feladni a postán.csak nem tudom,hogy lehet e úgy hogy nincs lakcímem,és személyigazolványom(csak magyar útlevél).És hogy így meg lehetne e oldani hogy azona postán vegyem át a pénzt ahol feladtam a telefofont(nincs magyar bankkártyám se sajna) -
fcbarca
őstag
Ukrajnába lakom,de közel a határhoz,és szeretnék feladni postára egy telefont.Magyar állampolgár is vagyok,de lakcímem,és személyazonosítóm még nincs(csak magyar útlevelem).Így igénybe tudnám venni a magyar posta szolgálatot?(a telefonért kifizetett összeget jó lenne ha a postán tudnám átvenni)
-
fcbarca
őstag
válasz
anonymus89 #3447 üzenetére
Magyarországi címre küldeném,magyar állampolgár is vagyok,de nincs lakcímem,ilyen esetben fel lehet e adni a postát?és ha igen,a pénzt a postán át lehet venni?vagy muszáj lakcím?
-
fcbarca
őstag
Es ha megerkezettba pénz akkor azt lekuldik vagy fel kell menni a postára? (nem Magyarországon lakom)
-
fcbarca
őstag
válasz
anonymus89 #3435 üzenetére
nem tudom mennyi a posta,de a teló ára 70000
-
fcbarca
őstag
sziasztok
segítenétek egy biztos telófeladásban?és jó lenne ha 100% megkapnám a pénzem.
szóval Vásárosnaményból Budapestre kellene feladnom egy Nexus 5-öst.Leirnátok egy biztos módszert? sosem postáztam még,és félek hogy nem kapom meg a pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest