Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
válasz DM-Fan #21054 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat!
Annyit fűznék még esetleg hozzá, de már ezt is sokszor elmondtátok, ill. leírtátok, mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mit vesz meg, mennyi pénze van rá, hogy tetszik a próba nézés, és persze ha tud nézzen meg több tv-t is, hogy legyen hasonlítási alapja.
Egy plusz tapasztalat. A madaras boltban nagy volt a kontraszt, a C530 mellett pont az 500eFt-os most meg nem mondom milyen típusszámú új 3D-s Samsung plazma "virított", alapból mindkét tv-n az RTL analóg adása ment, először mondom az eladónak azon szebb a kép, azt mondta erre hogy ááá, dehogy jobb, állított egy kicsit a C530-on, és lőn csoda ugyanolyan lett a kép, ugyanolyan sz*r! Egy biztos eddig sem használtam a Plazmát tv nézésre, de valószínű ez után sem fogom.
Egyébként a fullHD plazma mellett még azért is döntöttem, azon kívül hogy levett a képminősége a lábamról, hogy volt tv-re 200e-em, ha csak 170-em lett volna akkor valószínű megvettem volna látatlanba a C450-et vagy a C430-at. Egyébként éppen most esett le hogy hát voltak Panák is kitéve és hát elfelejtettem őket alaposabban megnézni /Avatar bluray ment rajtuk, persze hogy szép volt a képminőségük! /, hát ja igen, azért mert konkrétan a C530-ra voltam kíváncsi és amikor megtaláltam leragadtam nála. Megtetszett, elvesztem. Tudjátok leszállt a köd effektus!
Még annyit szeretnék leírni, hogy sokat segített ez a fórum a döntésben ill. a tájékozódásban, jó hogy vagytok! Köszönöm!
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- GTA V
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- eFootball
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...