Hirdetés
Aktív témák
-
martino55
csendes tag
Ugyanezzel a problémával küzdöttem júniusban.
Kérdeztem itt is, a Westend Panashopban is, de senki nem tudott működő megoldást javasolni...
Azóta (mivel más problémám nincs a tv-vel) nem nagyon foglalkozom ezzel, de lehet, hogy neked nagyobb szerencséd lesz (viszont akkor légy szíves oszd meg itt is a tudást).Kösz!
-
Digitalis
senior tag
Hát sajnos erre már rég ráhúzták a gyászszalagot. Igaz, korát megelőző, újdonság varázsával fullhd-ben, gyönyörű képpel rendelkezett, de az idő eljárt felette. Szerintem egy mai korszerű, középkategóriás készülék is lelépi, (rainbow trail,green trail, phosphor lag, fogyasztás, beégés, ár-érték tekintetében meg pláne) Az viszont érdekes, hogy a 16000:1 statikus és 20000:1 dinamikus kontraszt ellenére milyen legendás volt a fekete és annak árnyalatai. Ha ennyim lenne TV-re, akkor nem kérdés hogy a 165cm-es TX-P65VT20E lenne jelenleg a nyerő
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
andzsin73
tag
válasz jule78 #27596 üzenetére
azért hétfőn eressz meg egy telefont a Pana Magyarországnak, mert lehet, hogy ezt mi úgy gondoljuk, hogy lehet megvenni itt és aztán kivinni, csak ha a garanciát kell érvényesítnei, nem biztos, hogy a Pana ebbe belemegy. én biztos felhívnám őket telefonon. panasonic.hu vevőszolgálat
-
Pc Laca
tag
Sziasztok
Szerintetek mit vegyek Plazmát vagy Lcd?
-
kételkedem
addikt
válasz Pc Laca #27607 üzenetére
- mennyit akarsz költeni?
- napfényes nappaliba, vagy jól besötétíthető szobába rakod?
- számítógép monitorként használod majd?
- mekkora méretben gondolkodsz?
- melyik márka a kedvenced?
- mennyire számít a design?
- milyen forrásból és mit nézel leggyakrabban?
- te mit szeretnél jobban? LCD vagy LED LCD esetleg plazma?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Rick4
félisten
válasz Johnny70 #27597 üzenetére
Az, hogy ő magyarországon vásárol, mint szlovák állampolgár, miért is lenne áfacsalás?
Jule78: szerintem tökmindegy, hogy valójában hol laksz, talán meg lehet beszélni egy itthoni ismerőssel, hogy adja már a címét az 5 év gari miatt, de nem hinném, hogy a gari országhatárhoz lenne kötve... Főleg hogy meg is kerestem:
3, A számla, a pán-európai és a kiterjesztett jótállási jegy bemutatása ellenében élhet garanciális javítási igénnyel a 2. - 5. év időtartamban.
(a 4. vagy 5. évben történő esetleges készülékcsere esetén 2 év újrainduló jótállást kap az új készülékre.)5, Az akcióban csak a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelep hivatalos szerződéses viszonteladói hálózata által eladott, Magyarországon vásárolt 2010-es Viera FULL HD televíziók szerepelne
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Szatura
tag
válasz Daffni2 #27552 üzenetére
Dehogy bántam meg!
samu 50c530 tulaj vagyok, egy ehhez hasonló paraméterű panához még jócskán a zsebbe kellett volna nyúlnom!
Nagy volt vásárlás előtt a kérdőjel,hogy 200ezerért a 1080 samu,vagy a 720 pana legyen....és jól döntöttem, elég volt a 720ból /46os LCD 3 évig/ ,azt bántam volta meg ha nem a full HD-t választom!
Az óta képes vagyok beszerezni a 40gb-os 1080 tartalmakat,az ám az igazi!Gyengébbet vettem olcsóbban,ez nem zavar,és mivel nincs mellette jobb amihez hasonlítanám,én ezt is kellőképp tökéletesnek látom....
-
Pc Laca
tag
válasz kételkedem #27608 üzenetére
106 cm ben gondolkodom általános használatra meg film nézésre árban 150k ra gondoltam
Panasonic-ra gondoltam hát röviden ennyi. -
Squirrel
őstag
Sziasztok!
No, holnap érkezik Szegeden a 220volt-ba a 42-es S20-as Panasonic, a helyszínen érdemes bekapcsoltatni, vagy mivel lehet letesztelni a lehetséges problémákat? Egyáltalán mire figyeljek?
Köszi!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Digitalis #27605 üzenetére
Teljesen egyetértek, ennyiből én is a 65VT20-at venném, messze lelépi a linkelt Kuro-t szinte minden tekintetben. Múltkor sikerült behatóbban megvizslatnom a 65VT20-at és hát - igencsak brutális készülék, mind méretben, mind képminőséget tekintve. Nem nagyon tudtam hol belekötni, zseniális képe volt, pedig elsődlegesen 2D módban nézegettem.
Egyébként is, aki ennyi pénzt hajlandó kiadni egy használt TV-re, az szerintem nem teljesen normális. Lényegtelen, hogy kap-e rá garanciát vagy sem, cserélni már úgysem tudják újra, ha meg esetleg javítanák, az a tudat igencsak nyomasztó lenne, hogy kiad az ember 1,5+ mFt-ot egy készülékre, amiben nem sokkal később cserélni kell alkatrészt, aztán vagy jó lesz, vagy nem.
Jó volt a Kuro, ezt el kell ismerni, de ár/érték arányban a létező legrosszabb választás, nem véletlenül hagyott fel a gyártásával a Pioneer. Negyedáron lehet kapni ma már közel olyan jó plazmát.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Johnny70
tag
Az nem csalás, csak a visszaigénylés, ha nem vállakozó. Akkor megotthon is elszámolhatja, tökmindegy.
Az Unióban magánszemélyként ott meg megfizetni az ÁFA-t, ahol vásároltad, nem lehet visszaigényelni. Ha cégként megveszed tovább értékesítésre, akkor visszaigényelheted, de ahol értékesíted, ott viszont ÁFA befizetési kötelezettséged lesz.
Ezt szokták kijátszani: megveszik nagykerből ott ahol a nettó ár a legalacsonyabb, papíron kiviszik Ukrajnába, ÁFA vissza, aztán meg felbukkan itthon olcsóbban. -
andzsin73
tag
Monyesz topiktársunk hívta fel a figyelmem erre az oldalra, iszonyat jó demók vannak fenn rajta, ajánlom a Kuro szériát .
http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php -
DM-Fan
nagyúr
-
andzsin73
tag
válasz Squirrel #27619 üzenetére
Az úgy van kérlekalásan, hogy felhívod a Pana Hungaryt és megkérdezed, hogy van e szerződésük a 220 Volttal. De ezzel még önmagában mindig nem vagy kisegítve, mert keverhetik a Panától beszerzett termékeiket a szürke importossal. A számla bescannelésénél a Pana a TV egyedi számát nézi, azaz tőlük vásárolták e.
Na pont ezért mentem el a Panashopba vásárolni, mert igaz, hogy a legalacsonyabb netes árnál 7eft-al volt drágább a S20, de nyugodtan akarok aludni. Azért ezt fontold meg, én is 170ért vettem.
-
Squirrel
őstag
Köszönöm szépen a segítséget, akkor szerintem kihagyom a 220volt-ot. Pedig normálisnak tűnnek az eladók, de saját garanciával nem nagyon megyek sokra, ha bármi gond akad a készülékkel...
-
Digitalis
senior tag
Az a LOL, aki ennyit pénzt kidob az ablakon egy rohamosan elavuló, és egyre avétosabb használt(!!!), megszűnt, és részben legendákból élő, már-már muzeális elektronikai cuccra.
Tehát, igen nem normális az illető aki ilyet vesz millióért, mert nem ebben a világban él, és/vagy csak sok pénze van, netán műgyűjtő. Utóbbival nincs semmi kifogásom.DM-Fan, maximálisan egyetértünk
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
andzsin73
tag
Jelentem sikerült belehellni a SD kártyáról való lejátszást. Multiavchd program kell hozzá, rádobni a file-t, megnyomni a start gombot, majd a TV gombra kattintani és elindul a konvertálás. Az elkészült filestruktúrát kell átmásolni a kártyára és kész. Működik.
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Na olvasok én bőszen, mondjuk azt már eldöntöttem, hogy samsung 42c450 lesz a médialejátszó miatt, nekem ez tökéletesen elég lesz. A kérdésem most az, hogy c430 és c450 között csak az 1 hdmi a különbség?Mert a c450 kifogyott a webshopokból és most hívott egy ismerős, hogy kaptak a boltba c430at, 112be oda tudja adni és helyben van. Jobban örülnék, ha itt tudnám megvenni, mert csak én hozom haza, csak közel van a bolt ha gond van. Ja meg a digitalko csak januárba tudná hozni a c450et -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Olvasgatás és utánanézés után választottam a TX-P42G20E - 5 ÉV GARANCIA ! - Panasonic 106 cm-es Full HD .
Érdekelne a hozzáértők véleménye.
Fontos lenne, hogy a tv adások is jó minőségűek legyenek. (digitális adás)
Ha esetleg mást ajánlanátok vagy kicsit drágábban akkor az is érdekelne.Köszönöm!
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Rick4
félisten
válasz Johnny70 #27616 üzenetére
Mondjuk ez igaz, én annyiban kevertem, hogy nem is jut eszembe magánszemélyként vásárolni, ezt a mostani 50-es plazmát is pont azért veszem most, mert ha nem tenném, lenne egy kis áfa- fizetési kötelezettségem, amit így egyszerűbb megoldani. Lesz új tévém is, és nem is kell fizetnem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
andzsin73
tag
válasz jule78 #27632 üzenetére
Korai volt az öröm. AMire eddig jutottam: baromi kényes a TV a különböző formátumokra. A könyvtárszerkezetnek a PRIVATE/AVCHD/ - kell kinéznie és ide kell bepakolni a multiavchd által kreált könyvtárstruktúrát, de ez még nem minden. Úgy vettem észre, hogy a 25fps feletti videókat nem olvassa be. Több 1080p felbontású de 29,970-el kódolt videóm van, de azokat nem olvassa. A 25-ösöket és 23,976-osokat azonban igen.
És még azt sem tudom, hogyan lehet több videót felrakni rá, mert a multiavchd a videóra hozza létre a könyvtárstruktúrát, ha egy másik már az általa elkészített videót rakok bele a már működő könyvtárba, azt nem látja.
Aki tud ezzel kapcsolatban okosságot, az ne habozzon....
-
zsdav
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Van valami módszer arra, hogy a G20 külső HDD-ről játsszon le fájlokat? Vagy be kell hozzá szerezni egy külső médialejátszót? Olvasgattam külföldi fórumokat, de használható infot nem nagyon találtam.
Előre is köszi a segítséget
-
jule78
tag
válasz andzsin73 #27635 üzenetére
hát igen,erre a fps-re kényes,eszt olvastam.De ha jól tudom viszi a 30fps videokat is.Egy megoldás van átkonvertálni.Egyébként milyen felbontású videókkal próbálkoztál?Volt más is mint 720p vagy 1080p.
Úgy lehet tobb videot felrakni a kártyára hogy egyszerre teszed be az osszeset a multiAVCHD-be és így fogja átkonvertálni.Majd lehet hozzá készíteni menut is,de azt alapból is csinál a progi.HA utólag rax videót a kártyára biztos nem fogja lejátszani.[ Szerkesztve ]
-
andzsin73
tag
válasz jule78 #27637 üzenetére
Ja most pont ezt csináltam, hogy rádobtam az összeset válogatás nélkül, nem néztem meg a kódolási paramétereket. Meglátom mi sül ki belőle. Ha lesz olyan, amit nem visz, az egyértelműen a fps különbségeiből adódik vagy amit a külföldi oldakaon olvastam, hogy a bejövő formátum sem mindegy, pl. az avit nem szereti. Ezek 1080-asok. A mp4-ek a youtube-ról, a mts-ek a már említett oldalról származik.
Annyit észrevettem még, hogy amit sikerült a kártyáról leolvasni a TV-nek annak a képe egy kicsit zizis volt, ami itt a monitoron nem látszott, fogalmam sincs miért. -
addikt
Van valakinek tapasztalata,hogy az S20-nál melyik tv feketéje jobb?
G20 az triviális,de a C6500 vagy a C530-hoz képest?Tegnap láttam egy 50S20 és egy 42C7000-et és a S20 képe nem is volt valószínűleg beállítva,de a feketéje sem volt fekete és ez akkor is látszott ha dvd film ment rajta.
50G20 meg drága -
bela7562
csendes tag
Sziasztok!
Ezer hála és köszönet,amiért egyengettétek az utam tv választásnál.
2napja vagyok boldog tulajaegy pana 46G20-asnak.
Nem hiszem,hogy lehetett volna jobban választani.A tv minden szempontból tökéletes!!!
Sd adás 2,5-2,7méterről élvezhető.
Digitális tv-adás olyan,mint a dvd a crt tévével.Furcsa,hogy a sokat szapult rtl-klub gyönyörű
Kb 500x300-as avi: nem hittem a szememnek,teljes képernyőn jobban mutatott,mint a 19" monitoron.
A nagyobb felbontású műsorok pedig magukért beszélnek,tegnap végignéztük a 3órás Avatart,brilliáns!
Erre érdemes volt gyüjtögetni! -
kbalazsa
senior tag
Szerintem ellenőrizd a router beállításokat. Nézd meg nincs -e beállítva MAC cím szűrés. Ellenőrizd a DHCP beállításokat (pl. van -e még szabad cím, amit kioszthat a router). Megnézheted a router logjait is, hátha nyomára akadsz, hogy mi történik, próbál -e a TV címet kérni, de a router elutasítja, stb. Nézd meg mi a TV MAC címe, a logban is lehet hogy csak úgy fogsz ráakadni.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest