Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Apple notebookok
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
nem akarlak rábeszélni!
csak egy tanács részemről.
viszont, ha én keresnék bármilyen terméket amit ők is árulnak, biztos, hogy tőlük rendelnék." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gabor970
addikt
válasz petyus_ #27147 üzenetére
nagyon sok függ attól, hogy a tányér mennyire van pontosan ráállítva a műholdra. Sajnos sok az olyan szerelő, akinek egy 1500Ft-os LIDL-is jelszintmérője van, ami áll néhány ledből meg sípol. Ennél lehet sokkal pontosabban is beállítani, és ez akár 20%-30% jelszintnövekedést is hozhat. Az enyim be lett állítva profi műszerrel (nem az aki felrakta, hanem van a családban aki műholdas internettel foglalkozik 1,2m-es tányérokkal) és eddig kb 3 alkalom volt nyári viharban, hogy nem volt vétel kb 15 percen át. A havazás eddig nem okozott problémát, pedig volt már nagyon intenzív hóesés nálunk most a télen.
Nem nagyon van olyan, hogy rossz a kép, inkább vagy van és akkor nagyon jó, vagy elmegy és akkor semmilyen. Kicsit sem bántam meg, hogy ezt választottam (UPC Direct) Nálunk elérhető a UPC digitális kábelen is, de az havonta kb 2000Ft-al drágább azonos tartalom mellett. Nem érzem, hogy inkább át kellene váltanom a vezetékesre, mert gyenge lenne a tányéros minősége.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Rick4
félisten
válasz petyus_ #27147 üzenetére
Mindkettő jó, a upc-n az Sd adások közepesek, a HD-k kiválók, a HelloHD-nél az SD-k is a legjobbak közé sorolhatók, pl a HB O2 képéről elsőre nem is lehet eldönteni, hogy SD vagy HD, annyira szép, HD-k meg egyértelműen. Ez baj van, utóbbinál a minőséget elég keményen meg kell fizetni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kosaras76
csendes tag
Még akkor adtam le a rendelést amikor a többiek, úgy is vette, hogy a közös rendeléshez tartozok. 200.500Ft bruttó árat mondott telefonban. Nagyon megörültem, azt gondoltam valamiért erre jó árat tud adni. Azért visszakérdeztem telefonban, hogy biztos ennyi az ára.
Majd gyorsan megrendeltem írásban, vissza is igazolta. Ki is állított előleg számlát 20.500ft-ról, azt kifizettem. Amikor mentem érte közölte, hogy 218.000Ft az ára, (minusz az előleg). Először kiakadtam, Ők elvonultak a feleségével ellenőrizni. Azzal jött elő, hogy valószínűleg Ő rontotta elő az árat de azt nem ismerte el, hogy telefonban annyit mondott, azt mondta lehet, hogy én írtam kevesebb árat a megrendelésemben, Ő meg automatikusan visszaigazolta. Én éreztem szarul magam pedig neki kellett volna. Végül született egyezség és még így is jó áron hoztam el, de csak azért mentem bele mert nem feltételeztem, hogy át akarna verni. Sokkal inkább azt láttam, hogy nincs a helyzet magaslatán és akkor még enyhén fogalmaztam. -
BaLee
addikt
válasz kosaras76 #27158 üzenetére
Jah így már értem.
Gondolom akkor 42G20ról van szó. Arról mondjuk el tudom hinni, hogy ha 200ért adja oda akkor bukott volna rajt. Mivel még a szürkeimportos cégeknél is drágább.
De az igaz, hogy nálunk sem nagyon volt a helyzet magaslatán amikor a számokról volt szó. Előlegszámlánál pár embernek rossz összeget írt fel aminek következtében nálam konkrétan becsapta magát pár 1000essel de ez ott helyben még nem tűnt fel csak a hazafelé úton esett le.
Kicsit felületes ilyen téren ezek szerint...
-
kosaras76
csendes tag
Persze most már meg lejátszón töröm a fejem azóta... Tényleg a WD TV Live, Asus O!Play HDP-R1, A.C. Ryan Playon! HD Mini hármas közül melyiket ajánljátok? És honnan érdemes vásárolni?
Köszi -
BaLee
addikt
válasz madgie #27161 üzenetére
Szerencséje volt. De ennek 1000 meg egy oka lehet. Felhalmozott készlet, jól tudott alkudni, volt valami ismerőse, vagy ki akarta szórni a készletet a bolt. Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb áruházak vagy műszaki láncok sokat vásárolnak egyszerre amire nagyobb (vagy fix) kedvezményeket kapnak.
A mi esetünkben egy olyan kis boltról van szó akinek nincs raktáron tv-je, ha kell valakinek megrendeli, ő meg megrendeli a forgalmazótól. Rá van utalva arra az árra amit a forgalmazótól kap. Ennek vannak előnyei meg hátrányai is. Nekem ezt az indokot mondta arra, hogy anno mondtam neki, hogy egész jó árakat kaptunk csak az S20ak ára magasabb kicsit mint máshol.
Bele lehet futni jó vételekbe boltokban is, előfordult már párszor.
De pl. múltkor hallottam, hogy az MMben volt akciós az új Xbox 360 Kinect-el. Leakciózták 79990-re, közben meg egy ott dolgozó állította, hogy ezeket ők 95ért kapták listaáron és majd a játékokon próbálnak inkább keresni amit vesznek hozzá az emberek.
Ezt én mondjuk nem tudom elképzelni, de lehet, hogy igaz.Meg azt is mondta, hogy mindig van 1-2 olyan termék amit veszteséggel értékesítenek de a többin visszajön az ára. Teszem azt elad egy nagy lapostv-t, a tv-n bukik 5 ezret, de vesznek hozzá fali konzolt meg hdmi kábelt azon meg nyer 10 ezret...
És ezzel nagyon sokan vannak így. Anno én is vettem egy DVD lejátszót csak nem volt komponens kábelem, nem akartam várni 2 napot mire megrendelem valahonnan inkább bementem érte az MMbe és leesett az állam mennyibe kerül. De mérlegeltem a 2 napot, az esetleges szállítási költséget és végül megvettem. -
mindkilla
tag
Helosztok!
A változatosság kedvéért én is plazmavásárlás előtt állok.
A sok bajom közül az egyik, hogy képérzékenységem mellett árérzékeny is vagyok. Nem túl jó kombináció..
Kezdtem egy lg pk550-el, erről gyorsan lebeszéltem magam egy 50c530 javára. Sokat vaciláltam, hogy a c430 nem lenne-e jobb választás az sd adás és a sok sd anyag miatt. Nem tudtam dönteni, így tovább nézelődtem, végül az 5 éves gari miatt most ott tartok, hogy 46s20. Médialejátszó nem szempont, inkább a képminőség a meghatározó. Nagyjából mindent pc-ről nézek, ezért jó lenne, ha különféle átalakítgatások nélkül össze tudnám dugni a tv-vel. A pc tud d-sub-ot, dvi-t és s-videot. Milyen lehetőségeim vannak? Ahogy látom a leírások alapján a tv egyiket sem tudja. : /Más: Erről az online boltok ingyenes 16-ai szállításáról tudok valamit? Vagy ilyen összegnél már egyébként is ingyenes szokott lenni?
Köszi előre is! -
kbalazsa
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz Petya25 #27167 üzenetére
A kettő ellentmond egymásnak! Mindkét irányban meg kép és hang is.
(#27162) kosaras76
Olyat vegyél, ami képes a HD hangok kiadására![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
M_AND_Ms
veterán
...az MMben volt akciós az új Xbox 360 Kinect-el. Leakciózták 79990-re, közben meg egy ott dolgozó állította, hogy ezeket ők 95ért kapták listaáron ...
Az ilyenre ugrik a fogyasztóvédelem, meg a versenyhivatal. Nem lehet a beszerzési ár alá menni.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
madgie
titán
válasz M_AND_Ms #27170 üzenetére
Bruttó 83-87k-ért van rendes két éves garival boltban (Kinect adventures játékkal), szerintem szimplán hantázott a MM eladó.
BaLee: nagyon sok ilyen van, nekem is feláll a szőr a hátamon, mikor a két éves bemutatómodellt akarják hasonló dumával rásózni az emberre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz M_AND_Ms #27170 üzenetére
az ilyenekre nem figyel a versenyhivatal, amire te gondolsz, az a hazai termelésű élelmiszereknél (alma, krumpli, stb.) van, ahol egy ilyen akció tönkreteheti a piaci eladásból élő őstermelőket. Műszaki multik esetében ez szvsz. Senkit nem érdekel.
Másrészt pedig a konzolok üzletpolitikájának pont ez a lényege: odaadnak egy hardvert viszonylag olcsón (a vas amúgy sokkal többet érne a képességeit tekintve), majd a sok játékfüggő játék-vásárlásaival ez busásan megtérül.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
madgie
titán
válasz fokukac #27173 üzenetére
Az a baj, hogy hiába jönnek itt az olcsó hardver dumával, napjainkban a PS3 árából kis híján összeraksz egy olyan PC-t, ami nem 899*543-szerű felbontásból interpolál 720p-t élsimítás nélkül, hanem full HD-n futkorászik rajta minden, max az élsimítást nem tudod csonttá húzni (valami ilyesmi gépre gondoltam: olcsó AM3 lap, "négymagosított" kitesztelt kétmagos Athlon, vagy Phenom II, 4 giga ram, GTX 460)
-
vhunor
őstag
válasz madgie #27175 üzenetére
Nincs benne BD lejátszó (nekem számít); nem raknám be a nappaliba az 50-es plazma alá mert egy rendes htpc ház többe kerül mint a rizsliszt alaplap amit ebbe raknál; nem bootol be 2 sec alatt; a megunt pc-s játékok szinte eladhatatlanok/cserélhetetlenek...
BBéci: tényleg, félreértettem.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz vhunor #27177 üzenetére
Végül is ebben is van valami. Mondjuk én legutóbb használtan vettem konfigot, ilyen házikó dörömböl az ezüst Onkyo-m alatt, és valami 55k körül volt (kétmagos procival, két giga rammal, ezzel a házikóval, DVD íróval, wireless bill+egérrel stb). Összeraktam a nagy krumpli, asztal alatti géppel, megnéztem, miből mi maradjon, a maradékot hipp-hopp eladtam, abszolút nem jöttem ki mínuszban az üzletből. Ja igen, nincs BD benne, majd egyszer veszek bele
Szerk: különbözőek vagyunk, neked a BD fontos, én meg attól másznék falra, hogy a 85 ezres "lejátszóm" csak stream-elni tudná az mkv-ket a PC-ről.
[ Szerkesztve ]
-
kosaras76
csendes tag
A három közül valamelyik képes? Mintha azt olvastam volna, hogy a Realtek chipesek nem tudnak mit kezdeni a hd hangokkal. Ebben az esetben marad a WD TV? Egyébként az erősítőmnek nincs hdmi bemenete csak koax ill. optikai. Ez egy régebbi modell (DENON AVR-1608) de nekem megfelel.
-
bela7562
csendes tag
sziasztok!
Jött a tel a sokat emlitett úrtól,hogy megjött a tv.
Azonban futárral tudja csak elküldeni.
A kérdés:eredetibe küldje és én visszapostázom a garjegyet neki lepecsételni stb
vagy engedjem felbontani és úgy jöjjön a tv lepecsételt garival?.Nekem az első megoldás jobban tetszik,nehogy kiállitott darabot vagy használtat kapjak...vagy?
Szerintetek mi a jobb megoldás?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz madgie #27180 üzenetére
A 1508 rendelkezik HDMI csatlakozókkal, feltételezem, hogy a 1608 is.
Viszont HD dekóder nincs benne, ezért analóg 5.1 kimenetes lejátszót érdemes hozzákötni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bela7562
csendes tag
Esetleg valaki nem megy csüt-péntek-szombat tv-ér Győr környékéről?
-
BBéci
legenda
válasz kosaras76 #27184 üzenetére
Ha nem tudod hasznosítani a HD hangokat, akkor teljesen mindegy, melyiket veszed, nagyjából egyforma képességűek. Majd az összehasonlító tesztünk után okosabb leszek, de az még odébb lesz.
-
andzsin73
tag
egy kis segítség a vásárláshoz: kigyűjtöttem az occsó boltokat az árgépről, nem kis kutakodást igényel ugyanis a hangzatos nevek (digitalstore, electrstore...stb.) mögött meg kell keresni a Kft vagy Bt nevét.
A lényeg, hogy beszéltem a Panával, az árgépen lévő occsó bótok közül csak az AVplanet (árelőny.hu kft)-nek van szerződése a Panával az összes többi szürkeimportos cég.
-
Johnny70
tag
-
Joshi
titán
Bocs hogy belepiszkítok a fórumba de melyik analóg kimenet adja a legjobb minőséget mondjuk egy DVD lejátszó esetében?
-
vizo74
csendes tag
Sziasztok!
Megjött ma az 50s20.
Köszönöm a segítőkész hozzáállásotokat.
Gyors kérdés: normál, mozi, true cinema módban, minden érték középen elegendő a bejáratáshoz?
Energiatakarékos, satöbbi beállításokkal mit ajánlotok?kösz
-
nagyúr
válasz andzsin73 #27188 üzenetére
az európai - elvileg - "egységes piac" (az áruk, a szolgáltatások, a tőke és a munkaerő szabad áramlása) korában mi az, hogy szürkeimport?
Miért csinálják még mindig ezt nálunk a világmárkák, hogy nálunk nincs világgarancia, hanem a helyi képviseleten keresztül kell mindent intézni...?
Ha nincs a szürkeimport (=árverseny), még mindig 400k lenne az 50-es G20-as...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Johnny70
tag
válasz fokukac #27192 üzenetére
Garancia van, sőt a Pana ebben az élen jár, mivel szinte egyedüliként az EU minden tagállamára érvényes a garancia. Az extra garancia viszont helyi marketing akció, innentől kedve logikus, hogy csak annak az értékesítésést segítik, amit ők adnak el. Fura lenne, ha pl. azért reklamálnánk a Shellnél, hogy nekünk is adjanak Shell Ferraris kisautót az OMV-s tankolásaink után.
-
BaLee
addikt
válasz fokukac #27192 üzenetére
Szerintem a szürkeimportot nem kell mindenképpen negatívumként felfogni, sőt...
Csak most az 5 év garancia miatt fontos, hogy honnan van a tv. Januártól már nem sok előnyöd lesz abból, ha hivatalosan magyar forgalmazótól származó tv-t veszel. De most még a +3 év elég sokat nyom a latba. Főleg, ha árban meg "csak" 5-15 ezer ft körüli eltérések vannak.
Abban meg maximálisan igazad van, hogy ha nem lennének külföldről behozott tv-k akkor az árak még elkeserítőbb szinten lennének. Így azért valamennyire muszáj követniük a trendeket ha versenyben akarnak maradni.
-
Johnny70
tag
Ja, kell a verseny (még Panasonicos embertől is hallottam, hogy ő se sokat gondolkodna az 50-60 e Ft különbség miatt, ha a helyemben lenne), bár még így bosszantó, hogy a szlovák és lengyel webshopokban az 50G20 1100 euró alatt kezdődik.
Ha beférne a kocsimba a TV dobozostól, akkor mág rég meglátogattam volna a rokonokat a határ mentén egy kis kassai tv vásárlással egybekötve.
-
dani1983
csendes tag
Hello
46G20-hoz szeretnék médialejátszót 20-30e körül
- avi, mkv, iso ismerje, ne kelljen a lejátszó kedvéért konvertálni
- legyen benne magyar menü
- legyen hozzá jó fw ellátottság, illetve folyamatos fw fejlesztés
Ezeket néztem ki:
A.C.Ryan PlayOn!HD Mini
Asus O!Play HDP-R1
ASUS O!Play Air HDP-R3
WD TV Live Media PlayerTesztek szerint elégé egyformák.szerintetek melyik a jobb melyiket érdemes meg venni?
Skydigital Venice V13 HD ez kicsivel több mint 30e ismeri ezt valaki sokkal jobb többinél?
Előre is köszönöm segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz dani1983 #27197 üzenetére
Oplayt most megkapod 19.9-ért az edigitalban, és mastercardra további kedvezmény is van.
Magyar menü ugyan nincs benne alapból, de ahhoz a 8 menücimkéhez valahogy nem is kellKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire átbaszás ez a bolt?
http://visualelektronic.com/panasonic-televizio/1984-tx-pf42s20-plasma-screen.html
Elég érdekes...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Raspberry Pi
- Fotók, videók mobillal
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest