Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
n.dani
tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy milyen plazmát javasolnátok kifejezetten játékra? (PS3,X360)
Csak és kizárólag játékra.1.5m távolsághoz.
Köszi,d
"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz DM-Fan #19396 üzenetére
Köszönöm!
Igazából jó hülye voltam,mert a 42-es x20 az auchan-ban volt akcióban,129-ért + auchan kártyával még 10% jött volna le az árból.Csak nem "mertem" megvenni,amíg nem néztem/próbáltam ki többet rajta kívül.
Úgy gondolom elég lesz a 42",meg akkor egyre egyértelműbb,hogy a Pana lesz a nyerő.
Viszont ha már fullHD-ről lenne szó akkor a 42-es S20 megéri a 18 ezer plusszt az U20-hoz képest? (ezt 150-be tudnék venni.)
Konzolos dologhoz:Szerintem van még kakaó a PS3-ban.Ez inkább a fejlesztőkön múlik,hogy mit tudnak kihozni belőle.Elég megnézni PS2-n az MGS3-at,szerintem elég durva,hogy mit préseltek ki belőle,vagy ami a plafon,az a Resident Evilemake Gamecube-on,egy 8éves!!!! cucc,de mai szemmel se piti.
Mondjuk azért megnézném azt a PC-t,amin egy Uncharted 2,Killzone 2,vagy egy GT5 ugyanabban a minőségben fut(na) mint PS3-mon.
"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz DM-Fan #19424 üzenetére
Na igen,a PS3/X360 multiplatform dolog szerintem is felháborító,már amit a GTA 4,Assassin Creed 2-ből láttam itt is,ott is.
Az exkluzív címek mindkét oldalon erősek,amikért,simán megéri venni mindkét gépet szerintem.,sőt a metroid prime 3 miatt már akkor is megéri a wii,ha többet elő nem veszi az ember az életben.A PS2 sikertörténetét -bedarálva a dreamcast-et- semmi nem fogja tudni szerintem megismételni.
A PS3-nak még van szerintem egy bő 2 éve simán.
A játékárak azért csalókák,mert PC-re és 360-ra 10-ből 1 ember vesz gyári játékot,míg PS3-ra kénytelen-kelletlen,de nincs más megoldás egyelőre.(ha jól tudom)
Bocs az offért.
ON:
Amit elfelejtettem az előbb,hogy a G20-nál ez az usb-s felvétel,műkődik úgy,hogy egy külső vinyóra,direktbe tudjak felvenni HD gameplay-t ??
-
n.dani
tag
DM-Fan:
Egy újszerű állapotban lévő,nagyon minimálisat használt:42px80 megér 90pénzt?
(...mert ugye +35-ből meglenne a c2 zsírújan,garival...stb...)
köszi."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz Nagy_Matessz #22143 üzenetére
2,5-3m távolsághoz már egy 50"-os illene inkább.A samsung helyett inkább a pana 42x20.
Ha van lehetőséged hozzátenni még egy kis muníciót akkor mindenképpen 50"-osat nézz.
Pl. volt egy rövid ideig akcióban 150-ért 50c2.Ami kurva jó vétel."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz N.Laca64 #23298 üzenetére
Az én "játékos" tapasztalataim alapján (X360,PS3) is mindenképpen az U20-at mondanám jobbnak a képminőség szempontjából,de ez ugye csak egy szegmens a sok közül.
Szerintem egyértelműen megéri a +25/30e Ft többlet a C530-hoz képest."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
Nov.26-tól Dec.9-ig Auchan kártyával akcióban van:
PS42C430: 99.990.-
50X20:170.991.-
PS50C530:179.991.-"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz SaMURaIDrAkE #24687 üzenetére
Ha az 50S20-ra gondolsz,az akcióban 299e Ft az Auchan-ban,pár napja néztem.
-
-
n.dani
tag
válasz #16741888 #26059 üzenetére
Ha játék az elsődleges szempont akkor,pont,hogy a plazma változatát vedd meg az U20-nak.
140 környékén megvan az is,kategóriájában nagyon jó képe van,és bőven lehet 1-1,5m-ről csapatni."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz gergoe13 #26184 üzenetére
50"-ban alig van árkülönbség az x20 / 25 között,mindenképpen érdemes a 25-öt venni.
AR bevonat a tavalyi X10-en van például ami egy kurva jó modell és ha találsz valahol jó áron (olcsóbban mint az idei X25) akkor simán jó vétel még most is."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
-
-
n.dani
tag
válasz soliddreams #26624 üzenetére
Az 550-es LG nem rossz önmagában,de egy G20-hoz hasonlítva kb,mint a szar szaga a parfümhöz.
A régi 50Hz-es braviát meg inkább hanyagold."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
Ha valakit esetleg érdekel, a sz.sz.miklósi auchan-ban az 50S20 - 229 pénz, "csak" 10e drágább mint az 50C530 - (219e).
-
n.dani
tag
válasz DM-Fan #34719 üzenetére
Na igen, ez azért érdekes, mert tegnap előtt meg a Savoyában láttam "eredeti, gyári" áron 299e - ért, ahol tudom, hogy több darab volt/van még belőle...
Mondjuk tény, hogy 250-ért is simán jó vétel."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
Ha valakit esetleg érdekel a budaörsi auchan-ban van kiárusítás alatt pár tavalyi modell. :
42X20 : 109.000.-
50X20 : 159.000.-
42S20 : 139.000.-
42G20 : 199.000.-Pár darab van már csak belőlük.
-
n.dani
tag
válasz gprspeter #35631 üzenetére
Na erre a célra pont, hogy a plazma a jobb megoldás. Ellenben a 760-as LG helyett inkább ajánlanám hasonló árban a Samsung C530-asát vagy picit hozzárakva egy 50U20-ast.
Az EX500-as Sony általános képminőségben sehol sincs ezekhez képest,arról nem beszélve hogy "csak" 46"-os."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz LeWade #38157 üzenetére
Erre a távolságra (4-4,5m) ill. ennyi pénzből (200e Ft) én egy 50X25-öt (185e Ft) ajánlanék.(Nekem is ez van.)
Ezért az összegért szerintem nincs jobb alternatíva, mert a pár ezer Ft-tal többe kerülő 50C530-as egyedül a felbontásban "jobb" mint az előbb említett Pana, általános képminőségben, fekete szintben elmarad tőle (szerintem).Én ugyanezen két készülék között variáltam anno."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz Membrán #39423 üzenetére
Kiváló, belépő fullHD modell. Én mondjuk ált. képminőséget, fekete szintet, mozgásmegjelenítést tekintve nem láttam előrelépést a tavalyi U20-hoz képest.
Ha van rá lehetőséged, hogy hozzá tudj tenni még egy kis pénzt az 50U30 árához (230e Ft környéke) és találsz még valahol raktáron nem bemutató darabot a tavalyi 50S20-ból akkor az lenne a legjobb vétel 50" fullHD-ban ezen összegért (kivezető ára olyan 240e Ft környékén van/volt)Ellenben ha nincs szükség a fullHD-ra akkor az 50C3 is kiváló vétel 165e Ft-ért és akkor az 50U30-ra szánt pénz fennmaradó részéből kijön pl. egy A-210 egy kisebb vinyóval ha kell m.lejátszó is...
Képminőséget tekintve egyikkel sem fogsz/tudsz mellélőni az biztos...
-
n.dani
tag
válasz gixerzsoli #43291 üzenetére
Ha ragaszkodsz a legjobb képminőséghez 2 / 3D-ben akkor mindenképpen az ST30 a legjobb választás, nem említhető egy napon az itt említett többi készülékkel...
Szerintem megér durván 70e Ft többletet a D550-hez képest még úgy is, hogy csak 46" és nem 51". (ez csak az én véleményem...)
-
n.dani
tag
-
n.dani
tag
válasz Revolit #46411 üzenetére
A +25e Ft többletet gondolom a 43D450 vs 490-re érted. Ez esetben pont nem a 3D a lényeg hanem a 2D-ben is minőségibb kép illetve a +1 HDMI.
Ha a minőségi 3D az első számú szempont akkor a 42UT30 alá ne menj!
-
n.dani
tag
válasz Revolit #46415 üzenetére
A D450-es modellhez képest igen. A Pana C3-mas modelljével kb. azonos minőséget képvisel a D490, illetve a világos képtartalom szerintem szebb a Samun.
Én most, ha kizárólag 42"-os HD-Ready-ben gondolkodnék biztos a tavalyi 42X25-öt venném (AV-PLANET-ben 130e Ft)"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
-
n.dani
tag
válasz Herczi #46427 üzenetére
A Pana 42C3 párja Samsungban a D490. Durván azonos képminőség, a C3 mellet szól a 24p a D490 mellett a +1 HDMI, +1" illetve a kb. 5e Ft értékű beépített médialejátszó.
D450 és a D490 között pont nem a 3D lesz a lényeg hanem a szebb 2D-s megjelenítés!
Pláne ha még a szemüveg árát is beleszámolod a költségekbe, akkor semmiképpen sem jó vétel.Ahhoz a 125e Ft-hoz próbálj meg -ha vért izzadva is- még egy 5-öst hozzávarázsolni, és hívd fel az AV-PLANETET, hogy van-e még nekik a tavalyi 42X25-ből a feltüntetett 130e Ft-os áron.
Szerintem ha HD-Ready tv a cél akkor a létező legjobb vétel, (függetlenül attól, hogy ebből az összegből már kijön az idei 42U30 5 év garival...)
-
n.dani
tag
Túlhaladott probléma ez és tized annyira sem "veszélyes" mint a nevéből adódóan erre következtet az ember.
A bejáratás alatt a kezdeteknél kell erre odafigyelni utána meg már semmi gond nem lesz vele.
Játéknál a HUD-okkal kapcsolatban pedig magad megválaszoltad a dolgot.
Azokat a 120-130e Ft-os 40"-os fullHD LCD-ket pedig bátran felejtsd el, képminőség tekintetében a közelében sincsenek akár a Pana 42C3 vagy a Samu 43D450 de még az LG 42PT353-as belépő HD-Ready plazmáihoz."...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.