Hirdetés
Aktív témák
-
kosaras76
csendes tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy (pana s20-nál) miért nem kapcsolódik be a tv amikor bekapcsolok valamilyen scart-on rákötött műsorforrást? (stb vagy dvd lejátszó)
Köszi -
HUTCHDB
nagyúr
válasz conorr #27249 üzenetére
207 ezer a pc dream shopnál (Kalocsa) házhoz szállítva, beállítva, beüzemelve, 3 év+2 hó gyári garanciával, és most 10 ezer forint értékű kábelcsomagot kapsz ajándékba.
így már lehet azt mondani, hogy csak 197 ezer." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gabor970
addikt
válasz eagle-sas #27218 üzenetére
Szerintem a UPC által biztosított 8111-es Philips STB-n keresztül 720p-ben jönnek a HD adások. Nekem ez van.
El tudom képzelni, ha veszel magadnak saját beltérit -jobbat- és abba teszed a kártyát, akkor azzal lesz 1080i esetleg p
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
andzsin73
tag
válasz lesliejr12 #27247 üzenetére
Az jó ár volt. De még így is megéri azt a +14eft-ot Igen elfogytak az U20-ak, a Panánál már nincs. Nem baj legalább nem fog enni a fene, hogy miért sajnáltam 10 rongyot egy jobb TV-re.
-
conorr
tag
-
Dave77
tag
Jelentem, h tegnap este nekem is megjött a Novák-féle 46G20 Teljesen rendben volt a szállítás, időben jött. Segítettem neki felvinni a 3. emeletre, de ez természetes, és abszolút nem is volt megerőltető. Hamar összeállította a dolgot, Normál módot kicsit megpiszkálta (aztán utána én is persze ). Egyelőre minimális időm volt a TV-vel foglalkozni, finomhangolásra még nem volt módom. Az SD adások is teljesen nézhetők már 2 m-ről is - közelebbről már mosódik, de végülis nem vártam csodát analóg kábel tv adástól (Vidanet, III. ker.), nemsokára úgyis DigiTV lesz helyette. 4:3 -as TV adást Zoom1-ben néztem, így is teljesen vállalható volt a minőség. Egyelőre HD anyagot nem tudtam ráküldeni, a médialejátszó pár napot még várat magára.
A 46-os méret nekem TV adáshoz pont jónak tűnik a 4m-ről is, filmeknél alsó-felső csíkkal meg majd meglátom. Nyilván az 50-es is jó lenne (csak annak már nem vót hely), 42-est elég hamar kizártam.
Köszönöm mindenkinek a sok hasznos infót, fogok még idejárni bőven, mire minden letisztul a technikával. Most megyek garanciapapírt scannelni -
andzsin73
tag
Na délben megyek a TV-éért a Panashopba Így legalább azon sem kell izgulnom, hogy azt kapom e , amit, megvan e a garancia, rendesen szállították e...stb.
Azt mondjátok el légyszíves, hogy akkor hazaszállítás után legalább egy 2 órát de inkább 3-at mondjuk pihizzen a TV, utána lehet bekapcsolni (?)
Itt az elmúlt napokban annyi beállítási módozat hangzott el, hogy már zsong a fejem tőle, hogy akkor most a bejáratásnál melyik módban érdemes használni a TV-t és kb. mennyi idő múlva lehet felkapcsolni egy következő fokozatba? -
andzsin73
tag
Ja és még egy kérdés. Ha jól értem a TV beépített tunerjét, ez azt jelenti, hogy nem kell a t-kábeles set top box, anélkül is tudja venni a digitális adásokat a TV.
A másik Nekem egy 4 éves Pioneer hard disk recorderem van és azon nincs HDMI kimenet. Scart van, RCA-k vannak, meg az optical out. Akkor most hogyan kössem össze?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz conorr #27256 üzenetére
igen, ebben van valami, hogy az nem 10 e, de legalább adnak hozzá 3 db. olyan kábelt, amely kihasználható.
nyilván a kereted ha annyi, akkor annyi." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SweetWally
tag
válasz andzsin73 #27258 üzenetére
Szia!
Én úgy csináltam, hogy a talpára tettem, és így hagytam 2-3 órát. A lényeg az, hogy átvegye a lakás hőmérsékletét. Van olyan bolt, ahol nincs hideg a raktárban, ilyen esetben kevesebb idő is elegendő.
Ha már átvette a szoba melegét, akkor dugd rá a tápkábelt, hdmi, kábeltévé stb, és csak utána kapcsold be az oldalsó gombbal.Én THX beállításban használom, amíg a bejáratás le nem megy. Utána fogom kalibrálni.
Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Petya25 #27229 üzenetére
próbáltam a neten utána nézni a samsung szervizmenüknek (az előhívása megy), de nem találtam sehol.
valaki tud esetleg egy linket dobni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
vizo74
csendes tag
válasz laszlo168 #27262 üzenetére
A szervízmenü szerint 9 és fél óra van benne 4 bekapcsolással.
Beégés nem valószínű, lehet a fénykép rossz.
Inkább ilyen ködszerű zöldes izé van.
Meg ugye a későbbi képeken látszik kontrasztos határnál vízszintes irányban is elszíneződik a szürke oldalsó sáv.
Beszéltem a Video-Part-al: azt ajánlották cseréltessem az edigitallal, mert az talán gyorsabb lesz. Ha gariztatom, akkor hetekig is tarthat, mert elmondottak alapján panelcserés a dolog.
Edigitalnak írtam 1 órája az ügyfélszolgálat által elmondottak szerint. Várom a válaszukat.
Az ügyfélszolgálat nagyon kedves volt, kíváncsian várom mennyire lesznek rugalmasak a problémám kezelésében.Egyébként a tv nagyon bejönne, nagyon jó képe van.
-
petyus_
senior tag
Van valaki, akinek HelloHD előfizetése van? Érdeklődtem náluk, hogy lehet-e STB nélkül használni, de azt írták, hogy :
"Felhívjuk figyelmét, hogy a HDTV vételére alkalmas televízió készülékben nem biztos a kártya működése, ezért nem is ajánljuk ügyfeleinknek ezt a megoldást.
(A kártyák folyamatosan kapják, az un. jogosultsági jeleket, amelyeket a televízióban lévő eszköz nem képes feldolgozni, ezért a csatornák nagy része megáll, eltűnik.) "
A másik kérdésem pedig az lenne, ha STB-n keresztül nézem a műsort, akkor annak a távirányítóját kell majd használnom, vagy megoldható a TV távkapcsával is a dolog? Illetve ez pontosan hogy működik, összekötöm egy HDMI kábellel, és akkor a TV-t a HDMI-re kell kapcsolnom (mintha egy lejátszót használnék), vagy a TV megtalálja a csatornákat?
-
frekivalto
tag
Sziasztok
Ma hozzák meg a tv-t, le szeretném ellenőrizni, hogy null kilométeres-e?
Tudnátok segíteni?Szervízmenű előhívása, LG 50PK950 tv-ről lenne szó.
Köszönöm.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
maxika2004
őstag
Lécci egy kérdésben segitsetek:
Panasonic TX-P42S20E plazma televíziónak az sd kártyaolvasója milyen file-kat játszik le ?
avchd-t tudom hogy igen,
még a mov érdekelne canon eos 550d videója ! -
ZEN1TH
őstag
-
Larry303
addikt
segítséget szeretnék kérni...tv vásárlás előtt állok...
nincs eldöntve, hogy plazma, vagy lcd
kb 40" ban gondolkodok
sajnos az ablak az pont szemben lesz a tv vel
főleg sd tartalom, de pc ről hd tartalommal is lesz hajtva
max 2k a keret...
röviden ennyi, előre is köszihttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
BaLee
addikt
válasz Larry303 #27274 üzenetére
Ablakkal szemben nem nagyon ajánlott plazma szerintem. Max akkor ha le tudod húzni a redőnyt vagy be tudsz sötétíteni, ha éppen filmeztek.
Plazmából a P42G20on van mondjuk tükröződésgátló felület de inkább a szórt fényre jó.
Nekünk a régi CRT helyére került ki a nappaliba a régi Samsung LCD-m, ég és föld. Ha rásüt a nap akkor sem tükröződik a matt felülete, ott is félig ablakkal szemben van a tv.
-
addikt
válasz petyus_ #27267 üzenetére
Nálunk az van, a Pana biztosan tudja rendesen kezelni a CI modult, mert azzal használom.
Az STB-t csak azért tartottam meg mert felvevős,így tudok mást nézni mint amit felveszek.
A másik kérdésedre a válasz, az STB távirányítóját tudod csak használni, összekötöm egy HDMI kábellel, és akkor a TV-t a HDMI-re kell kapcsolnom (mintha egy lejátszót használnék
Ahogy írtad."Aki ad,az nyer"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Larry303 #27274 üzenetére
én is az lcd-t ajánlanám így, hogy ablakkal szemben lesz.
viszont az sd tartalommal az lcd-n lesz gondod....ne számíts jó képminőségre." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
soliddreams
csendes tag
Kértem ajánlatot Novák úrtól az 50G20-ra leszállítva, beüzemelve. Ahol lakom, az tőle útvinaltól függően 180-220 km, kb 2 és fél órás út. A TV-re korrektül a PanasonicClub-os árat írta, viszont a szállítás+beüzemelésre 18 eFt-ot. Nem sok ez egy kicsit? Érdemes szakemberrel beüzemeltetni, vagy nyugodtan csinálhatom én is? Ha felmennék érte Pestre, akkor az utiköltség nekem kb. 9 eFt lenne. Tehát durván 10 eFt azért, hogy beüzemelje nem borsos egy kicsit?
-
Digitalis
senior tag
válasz laszlo168 #27265 üzenetére
Azért arra igen kíváncsi lennék, hogy az alapos sasszemű felhasználók által hibásnak vélt, de egyébként normál használatban szinte észrevehetetlen és tökéletesen működőképes készülékeknek mi lesz a sorsa valójában? Például, mekkora az esély arra, hogy vizó74 tv-jét, e- nehezen felfedezhető hibajelenség miatt a gyárba visszaküldik, ahol is rendesen megjavítják (panelcsere) majd tesztelik, és később újként megint eladják?
Vagy a forgalmazó elsüti majd egy kevésbé figyelmesebb usernek, aki ezért nem viszi vissza? Azért kérdem mert elég sokan küldik vissza ilyen nehezen felfedezhető, (vagy csak tesztábrákkal) de annál bosszantóbb hibával a készülékeket garba 72-x órás cserébe. (miről lehet tudni, hogy valójában 0 kilométeres, új a spórolt pénzemen vett, drága tv-m? Azért is kérdezem mert, nem szeretnék egy ilyen "esetleg" vissza vitt, netán javított cuccba belefutni )[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
BaLee
addikt
válasz soliddreams #27281 üzenetére
Semmi bonyolult nincs a beüzemelésében. A talp rátételénél meg a dobozból kiemelésnél kelleni fog 2 ember. Pár órát kell hagyni pihenni ha hidegről viszed be a meleg szobába, mielőtt bekapcsolod. Meg állva kell szállítani.
Azt meg neked kell eldönteni, hogy neked megér-e ennyit a szállítás.
Nekem még legelőször azt mondta, hogy olyan 50ft/km áron viszi ki a TV-ket. Így max akkor érte volna meg ha több embernek hoz egyszerre. Én még kicsit távolabb is laktam, mint te.
Viszont ha futárcéggel küldeti el (már ha talál olyat aki elviszi) az is simán lesz 12-15 körül.Konkrétan ennél a tipusnál hiába hirdet több oldal ingyenes szállítást, ha megnézed az bele van építve az árba.
-
nihill
őstag
válasz soliddreams #27281 üzenetére
Én úgy általában nem értem azt, mi az hogy beüzemelés? Rácsavarozod a talpat, bedugod a hátuljába a kábeleket és kész. Aztán bekapcsolod, megvárod amíg megkeresi az adókat, de ez minden TVnél így megy. Nincs ebben semmi misztikum. Annyi hogy a kicsomagoláskor jó ha van valaki aki segít fogni, mert nagy. És tuti nem fizetnék "beüzemelésre" egy fillért sem.
-
soliddreams
csendes tag
Az 50G20 dobozának befoglaló méreteit meg tudná valaki mindani?
-
kbalazsa
senior tag
válasz soliddreams #27286 üzenetére
Valószínűleg [itt leled] meg a választ.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
klima9
csendes tag
Sziasztok. Tegnap de. végre megrendeltem, és este ki is hozák az új TV-t. A SAMSUNG PS 42 C450B1 mellett döntöttem, elsősorban az USB miatt. Valami miatt azonban nem vagyok elégedett a képminőséggel, de ennek gondolom több oka lehet. Digi TV-m van, a tányéros fajtából. Az ősi 82-es LG TV-n szép kép jött, igaz az jóval kissebb is volt. Mi lehet az oka? Egy sima huszonakárhányfogú kábellel van összekötve a SetTopBox és a TV. Kéne vennem hozzás spéci kábeleket, vagy hívjam ki a Digi szerelőjét, hogy csináljon jó beállításokat? És van rá mód, hogy a SetTopBox kikerüljön a körből, és csak a TV távirányítóját használjam?
-
madpana
csendes tag
Kezdek aggódni, lehet a 50G20-as is elfogy hamarosan
azt hittem, hogy csak én kértem ilyet a jézuskátólLátom igyekeznem kell a boltokba.. ha még nem késő
AVplanet-nél, ellenben a korábban írtaktól, "csak" 2 év garancia
-
kbalazsa
senior tag
válasz madpana #27290 üzenetére
Én inkább az 5 év mellett döntenék. Biztos, hogy nem lehet a másik helyen vásárolt TV-t a számlával beregisztrálni?
Nézd meg a feltételeket itt.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
pana40
csendes tag
Sziasztok!! Tudna nekem segíteni abban,hogy hogy tudnám az x20-at dvix lejátszásra bírni sd kártyáról???? Állítólag vmi progi kell !!! Köszi
Lumia 640
-
Zebu
addikt
Hmmmm valahogy ezt az automatikus frissítés nem kapcsolódik i a TV-n.
Aki használ panát DVB-C tunerrel + conax kártyával elmondhatná a beállításait...
Csillapítást mire való itt a közös interfész menüben?A conax kártyának is van valami Loader Status->Forbid Download -ra állítottam, bár mindig visszaáll allow-ra.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz klima9 #27288 üzenetére
a tányéros digitv nincs olyan jó, mint a kábeles, de ettől függetlenül már sd adásnál is viszonylag jó képnek kellene lennie, nem beszélve a hd adásokról.
médialejátszóról kapott jelnél nincs gond?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest