- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz N.YCityBoy #35 üzenetére
"nos az állandó elégedetlenkedő embereknek, akik kizárólag mindenben a hibát keresik, vagy nagyon is szeretnének csak nincs rá pénzük, így savanyú a szőlő, ezért inkább irigykednek és ez miatt minden sz*rnak leírják az adott terméket úgy, hogy ki sem próbálták és fingjuk sincs az egészről 😳 "
Nem értem miért minősítesz bárkit is vagy kategórizálsz be sírásnak, meg irigykedőknek meg mit tudom én. Ennnyire egyszerűen gondolkodni mint te teszed talán nem kellene. Nekem van rá pénzem, de eszem ágába sincs ezért ennyi pénzt adni, mert szerintem nem éri meg jelenleg...
Nem megfelelően nagy az előrelépés, és mert kispórolták a meghajtót belőle, amit plusz kemény pénzekért tudok megvenni, úgy hogy van 30 darab lemezes játékom és elveszítek egy UHD BR meghajtót amin filmeket is tudnék nézni.
Ezért dupla pénzt szerintem egyáltalán nem éri meg kiadni jelenleg mondom ezt úgy, hogy se irigy nem vagyok erre ( épp azt írtam le hogy mit is kellene ezen irigyelnem 2x annyi pénzért? A medium helyett medium- high textúrákat ? vagy a meghajtó hiányát? )
Az mellett egy napja piacon lévő újdonságnak számító terméket el tudtál adni? Ebből azt gondolod mennyire oda vannak érte világszinten ?
Én egy nap alatt adtam el 3 darab lemezest nyáron. [link][ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs