Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemail.hu
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Leírnám és kérnék segítséget a helyzetemnek.
Ps-emen két account van egy magyar és egy angol, két különböző emailfiókkal. Az angol accounttal játszottam mindig, a magyar accountot azt később csináltam arra vettem a plust-t és játékokat. Haverommal szeretnénk megosztani a plus-t.
Kérdéseim:
1. Hogyan tudnánk ezt megoldani? Hogy neki is menjen a plus és minden játék ami nekem van? Valamint én is láthatom a játékait?
2. Van-e lehetőség arra, hogy én az angol felhasználóimat megszüntessem és egybeolvasztani a magyarral ?
3. Ha megszüntettem mondjuk az ps angol accountot, pl.: Fortnite-os és a GTA V Rocksator-os felhasználóimat nem lehet átvinni a ps magyar accountra?Játékon belüli vásárlásaim nem voltak csak a Fortnite-ba és azért szeretném azt átvinni a magyar accountumra ha lehetséges.
Köszönöm a válaszokat . -
freemail.hu
csendes tag
válasz
Jakesz #144322 üzenetére
kérdéseim lennének, szeretnék én is venni Ps store 3x10.000 Ft egyenleget:
1. alzán 3 külön account-tal vásároljak és Gvh kedvezményt és akkor 30.000 helyett 21.000 tudom megvenni?
2. Ps storeban feltöltött 30.000 értékben tudok vásárolni PS Plus-t ?
3. Ha feltöltöttem Ps store-ba meddig tudom felhasználni ?Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külpolitika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- Miyoo Mini V4
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest