Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21616 üzenetére
Köszönöm szépen a választ mindenkinek.
Ez egy oktató videó. Session-t magyarázza itt.
"amúgy annak mi értelme, hogy kiírja a username-t és a passwordöt, és azonnal átirányít?"
Az, hogy ha bejelentkezek a login oldalon, és el kezdek barangolni az oldalak között nem kell minden oldalon bejelentkezni.Ezt mutatja meg ebben a részben.
Azért íratja ki hogy lássuk, hogy oda átvitte."Te látsz olyan időpillanatot a videón, amikor kitöltetlen adatokkal küldi el a formot?"
Igen, amikor átmegy a másik oldalra ott jeleníti meg.
Nekem is átviszi, az jól működik.
Csak nem ugrik át az index06.php oldalról a home.php oldalra.
De ha manuálisan átmegyek a home,php oldalra, akkor nekem is ott a név és jelszó, amit az index06.php oldalon bevittem, csak nem ugrott át.
Neki átugrik, pedig nekem is minden úgy van mint neki."mert ott kimenet van" - mi a kimenet? Ezt nem értem mi az hogy kimenet.
pelyib:
12 perces, nem 4 órás. 3:04:57 től 3:16:47 ig tart.
Minden részt nulláról kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest