Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Socket AM4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha Te nem érted, mit szóljak én?

Igazából azért így csináltam, mert ezt legalább valamennyire értem.Nem "tudom", csak kicsit megértem, az összefüggéseket.Az általad említett kódokat még osem használtam, köszönőviszonyban sem vagyok velük. Itt az oldal nagyjából úgy született, hogy a html-t össze fejszéztem én( valószínűleg egy igazán hozzáértő attól is elsírná magát), aztán a google-be beírtam, hogy file feltöltés php, és megkaptam ezt. A drupalnál viszont azt sem tudnám melyik az eleje.
Azért köszönöm a tanácsot, és a segítséget, talán egyszer majd továbbképzem magam erre is.Addig marad ez így. Célnak megfelel, megy, nekünk meg ez elég...

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi