Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
propery
csendes tag
Hát köszi a gyors választ, nekem meg 4850-es karim van. Akkor ezek szerint ezt beszoptam ezzel a tv-vel... A következő kártyát nvidia-ra terveztem amúgy is physx miatt, csak még egyenlőre eldöcög ez a 4850-es, meg ettől áramigényesebb kártyát már a tápom sem bírná valszeg azt is venni kéne.
Én azért már azzal is elégedett lennék, ha a videó jel oké lenne, mert az elsötétülés még elviselhetőbb dolog. -
propery
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy 40pfl7605-öm, és kezd tele lenni a búrám vele, amikor pc módban monitorként használom, két dologtól is kezdek hülyét kapni: az egyik, hogy időnként elsötétül a kép pár másodpercre, van hogy ezt sorozatban kezdi csinálni egymás után többször is, ilyenkor szinte használhatatlan, na ekkor szoktam kikapcsolni, ettől általában észhez tér. A másik dolog, hogy ha otthagyom a gépet, és bekapcsol a képernyővédő, vagy hibernált állapotba kerül a gépem, ilyenkor ugye nem kap videó jelet, sötét képernyő fogad a "nincs videó jel" felirattal, és amikor újraakarnám éleszteni a gépet, akármit csinálok a tv akkor sem akar videó jelet kapni. Na ilyenkor kezdek k***nyázni, próbálom kikapcsolni, vissza, de semmi, aztán dugdosom kínomban a hdmi kábelt másik csatiba a tv-n, áramtalanítom, és csomó kínlódás után visszajön a pc képe.Na ilyenkor már legszívesebben kivágnám az ablakon... Gondolom ha ezek a bajok típushibák ennél a készüléknél, akkor más is beleszaladt és esetleg talált rá megoldást. Vagy ezen gondokkal vigyem vissza garanciába? Amúgy a legutolsó szeptemberi firmware van fenn a tv-n, de az előzőekkel is csinálta a hülyeségeit...
-
propery
csendes tag
Sziasztok !
Bajban vagyok, frissítettem az újdonsült 7605-öm szoftverét, és valami gebasz lett, hibás lett a frissítés. Lehet visszafelé frissíteni előző verzióra és újra felrakni a legújabbat? Próbáltam rárakni ugyanazt mégegyszer, de nem engedi.
Szóval mitévő legyek? várjak az új szoftig? vagy visszarakható a régebbi verzió?
-
propery
csendes tag
-
propery
csendes tag
Sziasztok!
Ki futott bele eddig pixelhibába Philipseknél? Ha egy hiba virít, és feltűnő helyen van, azért is kicserélik? Továbbá az lenne a kérdésem, hogy neten keresztül hogyan lehet szoftvert frissíteni 7605-nél? mert addig eljutok a dologban, hogy kiírja hogy sikeres csatlakozás, de utána nem csinál semmiféle frissítést, hanem újra elkezdi a nethez való csatlakozást(digikábeltv-s netem van).
-
propery
csendes tag
válasz
Barthezz2 #1416 üzenetére
Hali!
Itt a megoldás, én is agyaltam/keresgettem a múltkor sokat mire meglett:
http://www.nightcomp.hu/product.php?id_product=1000690
illetve
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=316&st=30&p=126277&#entry126277Tudom, az ára nem túl baráti, de állítólag jól szuperál a cucc, szép a hangja
, én mihelyst meglesz a tv-m beruházok egyre, mert 5.1-es hangfalam van, és ezzel összeköthetem, nem kell házimozi erősítő. Ja és más optikai kimenetes cuccot is rá tudok kötni, pl. médiaplayer, akár számítógép optikai kimenete, és így egy kábel megy bele, nem három kéteres rca kábel, így egyben elosztó is lehet az analóg 5.1 hangfal és a digitális hangforrások között...
-
propery
csendes tag
Szerinted nem próbálgattam beállítani, hogy minél jobb legyen? amelyik készüléket utóbb próbáltam, azon nem volt amúgy sem túl sok beállítási lehetőség... tán még pc mód sem, de ha volt is, akkor sem lett azzal jó. De talán jobb is, ha nem ezekkel a készülékekkel akarom összevetni.
-
propery
csendes tag
Köszi a kalibrációs linkeket !
Egyébként ha monitorként ráköti az ember a gépre (mondjuk hdmi-vel), akkor milyen képe lesz 5605 ill. 7605 esetén? mennyire éles a kép, olvashatók a betűk rendesen? csak azért kérdem, mert amit eddig láttam full hd-s tv-t számítógépre kötve, bizony nehezen volt olvasható a szöveg, rusnya volt (ezek régebbi 32 és 40 colos LCD-k voltak), viszont egy LG 32lh2000, ami ismerősnél volt, csak 1366*768 -as felbontású, teljesen szép képet adott, gyönyörűen olvashatók voltak a betűk, mintha a monitoron néztem volna.
-
propery
csendes tag
Hali!
Jóideje nézegetem már a neten az LCD/LED tv-ket vásárlási szándékkal, de valahogy mindig találtam valami kifogásolnivalót amiért nem vettem meg egyiket sem. Így jutottam erre a fórumra is, megtetszett amit a az 5605 és 7605 -ről írtak egyes userek. Eddig nem is foglalkoztam a philips márkával, mint lehetséges "célgéppel", de hogy az alacsony input lag miatt játszani is tudnék ezeken, és amúgy is meggyőző a képe, a kisebb felbontású adás sem rossz rajta, szuperjó fogyasztású - megtetszett. Elmentem hát ma egy "nemhülyék boltjába" , hogy meglessem a kicsikéket, de elég meghökkentő dolgot láttam. Az összes ott kiállított philipsnek: 5605, 7665, 6605, 8605 elég furán nézett a képe, közelebbről ilyen kásás, szemcsés volt a képe, mint amikor mondjuk egy fényképezőmmel iso 1600-ban csinálok képet - ami messzebbről összhatásként nem csúnya, de közelebbről nem túl bizalomgerjesztő. Én nem birizgáltam, állítgattam ott egy tv-t sem, de mindegyiken ugyanaz az adás ment, egy természetfilm, mondjuk amikor a gepárd a háttérben elkezdett spurizni, a képe eléggé széjjelcsúszott szegénynek... (mondjuk a többi tv-n sem volt sokkal különb). Szóval akkor ez most mi volt? egyik philips tv sem volt beállítva rendesen? mem voltak bekapcsolva a képjavító funkciók? a filmanyag ami ment valami hd adás féle volt, mert pl. a samsungon, sonyn jól nézett ki közelebbről is.
Lehet jövő héten, ha nyitva lesz, elmegyek a philips bemutatóterembe, és megnézem ott is, és viszek valami anyagot, hátha ki tudom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest