- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
Helyzetjelentés:
Fater "beköltözött" a Caddy-be:
Itt nincs még benne minden szerszám, csak az alap készlet van becsomagolva.
Egy ember ha beül már leül a gumi valamire.
Szerinte így a jó, mert így tovább nem tud ülni.A4 hajónapló:
Nem tudom mióta van így. BC nem jelzet semmit. Utána töltöttem 3dl, tesóm most van próba utón vele
Közös dolgok:
Mindkettőben min alatt van a fagyálló szint. Milyet érdemes vennem, #csakagyári vagy más is jó lesz bele?[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
molnarpeter
nagyúr
válasz i-sti #164852 üzenetére
Szóval még él a doboz... Talán másik verzióból lehetne erősebb rugót tenni bele, vagy rugókovács esetleg és egyedi történet. Wartburg idejében az volt a szokás, hogy talán felülre is bekerült bak, és magasabban ült fel, illetve kicsit talán többet rugózott Olajcseréknél ránéznék a bakokra, nehogy anélkül menjen egyszer csak.
Pálca olajhoz nincs is benne?
Desztvizet tölts, aztán mér(es)d meg
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
-
i-sti
senior tag
válasz molnarpeter #164854 üzenetére
Vett meg 1 szett laprugót. Majd tavasszal összerakjuk a mostanival.
Sajnos nincs pálca.
Más: olajnak GO szaga volt. Ez mennyire normális?Novum Forum Siculorum
-
i-sti
senior tag
válasz diablo1984 #164858 üzenetére
De az valahol ki is kellene jönnie.
Motortérben nincs még olajpára sem.
Kipufogó is száraz.Novum Forum Siculorum
-
1stVikman
senior tag
Ha már szóba került az olaj, meg rövid táv stb., a dugóban araszolás mennyire viseli meg a gépet?
A héten nyaltam be egy baleset miatti dugót, üzemmeleg motorral érkezve ~5,5 km 1 óra 10 perc alatt.
Gondolom a dpf hamarabb telik ilyenkor, de az olaj is hígulhat? -
Reggie0
félisten
válasz molnarpeter #164874 üzenetére
Najo, de vannak akik a szerelesi utmutatok szerint dolgoznak
(#164875) i-sti: Baj van a motorral.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
prannk
őstag
Hali lenne egy vw3 golf z1 es motorral. Azt csinálja hogy menet közben elmegy az erő. De ha ujraindítom a kocsit megy tovább rendesen. Mi lehet a gond?
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Lenne egy Golf 7 kanyarkövetős xenon + DLR fényszórókkal. Indításnál szépen vízszintesen és függőlegesen is pozicionál, viszont a bal fényszórót lentebb állítja be. A képen próbáltam jelölni piros vonallal. Sajnos ez a az úton elég zavaró, mivel balra kb. csak az autó elé világít, jobbra tök jól lehet vele látni. A lámpáknál láttam, hogy van állítási lehetőség, viszont hibába állítjuk be az új pozicionálásnál újra így áll be. Nincs véletlen valami szerviz állása amiben, ha beállítjuk utána jó lesz? Vagy mi a teendő ilyenkor?
Ui.:
Pár hónapja írtam az autóval kapcsolatosan, hogy reggel hidegen rángat és sokszor égés kimaradás van a hengerekben. Ahogy melegedett minden normális lett. 1.4 TSI 140 Le 55 ezer km. Elvittem diószórásos szívócső tisztításra és azóta semmi baja. Esetleg, ha valaki ilyesmi problémával küzd talán hasznos lehet.Köszönöm
-
-
-
Sur1G
aktív tag
válasz Mágus2 #164884 üzenetére
Rendben köszönöm, elviszem márkaszervizbe! Remélem nem ez a gyári beállítás, mert elég zavaró vele este közlekedni. Volt előtte xenonos autóm, tök jól lehetett vele látni és senki nem lámpázott.
A falas képpel csak szemléltetni szerettem volna a problémámat. Ezt a valóságban úgy kell elképzelni, hogy a bal oldali levilágít az autó elé, utána sötétség és utána 2 méterrel kb a jobb oldali lámpának a "szórt" fénye jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Sur1G #164888 üzenetére
"Volt előtte xenonos autóm, tök jól lehetett vele látni és senki nem lámpázott."
Jól sejtem, hogy nem VW volt?
Az én xenonos G7-em is elég fikán világít, a korábbi ugyanilyen G7 hasonlóképp gyengén - azt elvittem az Autóklubba, állítottak rajta, picit jobb lett, de nincsenek csodák.Hol történt a diószórás? Mekkora rablás volt?
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
válasz focvis #164889 üzenetére
Nem VW volt, viszont ez is jól világítana, ha nem az autó elé tenné ezt . Kézi állítással beállítottuk falon kb. szintre, és jól lett, csak ugye a következő újraindításnál visszaállt szépen az eredetire...
A diószórást egy a TFSI klubban ajánlott szerelő csinálta, Budapest vonzáskörzetében lévő kisvárosban. Sokak szerint semmit nem ér, nálam a problémát 100% megszüntette, azóta talán mintha jobban menne az autó (bár ezt lehet csak beképzelem). A fogyasztásra leszek még kíváncsi, az első két tankolás alapján az is csökkenő tendenciát mutat, de majd hosszabb távon kiderül. Én csakis a reggeli rángatások miatt vittem el, és azt megoldotta. Árat, elérhetőséget privátban adok, akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Mágus2 #164886 üzenetére
Meressel. Regloszkop sem csinal semmi kulonoset, beallitod a fenyszoro magassagaba es a lencseje levetiti egy merofeluletre a bejovo fenyt, amit ccd-vel felvesz, toleranciasavok pedig mar a felvett kepen levo pixelekhez rendeli.
Ezt vizszintes feluleten allva es egy fuggoleges feluletre vetitve meroszallaggal es egy szamologeppel ugyan ugy meg lehet csinalni. Egyszeru geometriai optika, a feny es fenyszoro meg nem gondolkodik azon, hogy mire vetit.(#164887) bitpork: Persze, mert az autok fenyszoroi nem egyforma magassagban es tavolsagra vannak egymastol. Meg az sem mindegy, hogy az adott modellen milyen felni es gumi van.
[ Szerkesztve ]
-
zozek
tag
Sziasztok,
2005-ös 1.6-os benzines 2-es octavia vásárlása esetén mire kell figyelni? Valami típus hibák?
-
zozek
tag
válasz molnarpeter #164899 üzenetére
102 LE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját