Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz gorgo #83895 üzenetére

    "De kár hogy nem 25 éves vagyok, szarnék az egészbe, csajok, pia, sport, stb...
    Asszem digitális detox kéne. Könyv, vörösbor, valami mozgás. Csak az egész világ a kurva facebookon (v. hasonló szarokon) lóg. Hiányoznak az emberek."

    Sajnos én se 25 vagyok, hanem 40 leszek idén (belegondolni is szar), de többet mozgok, mint valaha. Folyton fogyatkozott a társaságom, ahogy mindenki házas meg gyerek, aztán most megfogadtam pár csaj ismerős tanácsát, és - bár eddig abszolút nem voltam ilyen típus - beiratkoztam táncórára. Sőt, kiváltottam bérletet, amivel az összes órára járhatok (a két kiválasztott táncban és a szintemen), s mivel most van időm, nem apróztam el, a héten volt 5×1.5 óra tánc :DDD plusz bringával járok (élvezet volt hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön is szarrá ázni hazafelé, még akkor is, amikor nem vagy csak kis esőt jósoltak; az elvileg vízálló cipő meg se száradt másnap reggelig), hétvégente pedig túra, mert hát a dolgozó emberekkel akkor lehet találkozni.
    Amúgy kultúra: rengeteg koncert van mostanában, sokat pótolnak, ami covid miatt csúszott. Vagy lehet csak én vagyok ennyire benne az underground és zenész körökben...

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák