Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
Szerencsére tökéletesen működik

Köszönet

-
pubwart
aktív tag
válasz
Digiti Dotto
üzenetére
jaja. de írtam fentebb is
-
pubwart
aktív tag
válasz
Digiti Dotto
üzenetére
nem tudnád nekem átküldeni a megfelelő drivert, amivel neked működik?
-
pubwart
aktív tag
válasz
Johnsones
üzenetére
Nekem nincs ilyen kis táblám, még a régi alaplapban volt ilyen, de az alaplap kiírja a boiszban, hogy mi melyiket használja és ott üres a Tuneré, azaz csak ő van ott egyedül. Meg mondjuk annyira nincs mit kivenni
Tehát, na... Csak az Audigy karim van egy helyen és van 5 üres hely. ott próbálgattam,d e semmi. Bár itt fentebb azt monmdták, hogy valami driver hiba -
pubwart
aktív tag
Sziasztok!

Az a nagy bajom, hogy vettem egy PCTV Stereot. Betettem, feltettem a cuccokat hozzá és egyszerűen nem okés a dolog. Lehet a kártya szar, nem tudom. De valami egyszerűen nem jó benne. Felismeri. Elkezd futni a PCTV Asisstant. Minden test okés rajta csak az utolsó nem:
Device test
This test will check whether the PCTV will work fine. Please make sure that the board is inserted correctly. Connect the antenna input of the PCTV to the cable of your antenna system and/or connect an external active video device (like a VCR) via Composite or S-video.
Press Continue to start the test.
Majd itt megbukik és ezt írja ki:
Device test
The device test failed. Probably no interrupt was assigned to the PCTV, or the interrupt in question is being used by another hardware device.
Please use the Device Manager to review the configuration of your system and resolve this conflict.
Press Exit to exit the program.
Szóval ezt írja, majd megnézem az eszközkezelőt és ott a vezérlő között meg is találom, mint Pinnacle PCTV Stereo PAL Capture Device. Csak ott mellette azaz előtte egy kis sárga felkiáltójel van és semmi több.
Megnézem mi a baj vele és ezt írja ki:
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre.
Szóval nem tudom mi baj lehet vele, de nem akar egyszerűen működni.
Kérem segítsetek, ha tudok.
Mi lehet ez? Hardwarehiba? Program? Vagy rossz a TWAIN Driver?
Aktív témák
- Temu
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát, na... Csak az Audigy karim van egy helyen és van 5 üres hely. ott próbálgattam,d e semmi. Bár itt fentebb azt monmdták, hogy valami driver hiba