Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herqles
csendes tag
Ja és köszi!
[Szerkesztve] -
Herqles
csendes tag
Nálam nem 230-at kapnak az erősítők, hanem 5, ill. 12 V-ot. Olyan dugót használok, mint a többi meghajtónál, és ezeket kéne valahogy leárnyékolni, mert mint mondtam az árammal együtt egyébb zajok is átjönnek a hangfalakba. Mindenesetre a relé nem rossz ötlet, de valami zajszűrő (mint az autórádióknál) jobb lenne, mert így is rengeteg dugó megy a 220-ba.
-
Herqles
csendes tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Én a Switsch Off (remélem jól írtam) programot használom. Nekem bevált.

-
Sixkiller6
őstag
milyen időzítőprogit használsz? van vmi jó?
-
Herqles
csendes tag
Ki nem állhatom, hogy ha időzítővel állítom le a gépem a bekapcsolva maradt hangfalak zúgnak egész éjjel.

Erre kitaláltam, hogy a hangfalak is a PC-ről kapjanak áramot. Meg is csináltam.
Csakhogy most meg ''behallatszik'' a hangfalakba (persze nem túl hangosan, de azért zavaró) minden belső zaj (winyó, egér stb).
Igazából egy olyan megoldás lenne jó, ami a pc kimenő hangjait (5.1) erősítené pc áramforrásról.
Aki tud valami ilyesmit, vagy jó módszert a háttérzajok elnyomására, írjon!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest