Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Aktív témák
-
vorosv
csendes tag
Hat nem is, hogy csikos (bar lehet, csak meg eddig nem vettem eszre), de ugy altalaban pixeles, nem szep. Lehet, hogy csak beallitas kerdese? Bar azt is hallottam, hogy a TVn mar nem lesz ilyen, mert a monitor sokkal nagyobb felbontasban dolgozik. Lehet benne valami?
-
Márton
nagyúr
Jaj ne erts felre, csak olvasd el itt a tobbi temat is digicam/firewire/tuner temaban.
Majd rajossz, hogy vicceltem.
Persze, hogy a fw-rel a legjobb a minoseg, hiszen nincs da->ad atalakitas, csak adatatvitel. Meg digitalizalasrol sem beszelhetunk.
A minosegevel azert nem lehetsz megelegedve mert csikos, vizszintesen. Ugye?
Nahat ezt keretik igy hagyni, mert a TV az igy mukodik! Ott nem fogsz latni csikokat. Ha CSAK es KIZAROLAG pc-n akarod visszanezni az anyagod, hasznalhatsz deinterlace szurot.
De en ezt most irtam le utoljara, mert lassan elkopik a billentyuzetem, annyi forumon, annyi emberkenek leirtam mar... -
vorosv
csendes tag
Helloka mindenkinek!
Levi!
A DV studio3 csak kepek letoltesere szolgal, es USB kabelen keresztul amugy sem lehet letolteni mozgokepet (legalabbis ennel a tipusnal). Mozgo felvetel letoltesehez Fire-Wire kartya ill. kabel kell (a csati a kameran az USB csati mellett van). Proginak pedig a Pinacle Studiot ajanlom, jo kis progi, konnyen kezelheto! Vagy ahogy Marton ajanlotta (akinek ketszer kell elolvasni az alairasat :)), masik megoldas a TV tuner kartya, csak ott az adatatvitel analog lesz...
Marton!
Aszondod, hogy a Fire Wire nem jo megoldas a felvetel letoltesere? Most akkor jol megsz*ptam, mert nemregiben vettem Fire Wire kartyat. Es lehet vmi abban, amit mondasz, mert tenyleg nem vagyok megelegedve a minoseggel. De ha ugy van, ahogy te mondod, akkor viszont nem ertem a tesztat, mert a Fire Wire az digitalis adatatvitel, ezert nem szabadna, hogy romoljon a minoseg, mig tunerrel bedigitalizalt felvetelnel mindenkepp van minosegromlas, merthat az analog. Most akkor hogy is van ez???
ui: sajna nincs green night shot funkcio, pegig sokkal jobban orulnek neki, az legalabb hasznalhato. Vagy legalabb odabiggyeszthettek volna a szines melle, hogy hamr igy elsz*rtak a szineset, legalabb ne legyen teljes kudarc. Nem megy a fejembe, hogy lehet ilyet kiadni... :(
[Szerkesztve] -
Levente24
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Nemrégiben én is vettem egy pana nvgs11 kamerát, de nem tudom használni a dv studio3 at. Ha képet készítek azokat fel tudom tölteni a gépre, de a filmeket nem tudom áttölteni. Ha valaki tudja hogy kell áttölteni azt kérem hogy segítsen.
Köszönöm! -
Márton
nagyúr
(egyebkent vigyazz, nehogy firewire-rel toltsd le a videot pc-re, mert az tovabb rontja! vegyel egy jo tunert! :)))
-
Márton
nagyúr
Semmi trukk nincs, a 24x optikai zoomban, az en sony d8-asomon 25x-os van.
Tudja is. A hatranya, hogy igy wide allasban igen kicsi a latoszoge.
Color night view pedig nem mozgokepre valo. Csak ezt a boltokban, prosikban elfelejtik kozolni a kedves vasarlokkal :)
Nincs olyan opcio a menuben, hogy green night shot? :)
Egyebkent azert darabos, mert jonagy zaridovel dolgozik 1/6, 1/3sec...
De a keves feny miatt muszaj is.
Csakhat ugye jobban el lehet adni igy, hogy ''szines'', a konkurencia meg csak zold.. -
agrarfiatal
senior tag
hát a 24x optikai zoomhoz már igencsak komoly lencse kell. Láttam már ilyen felíratú kamerákat csakhát igencsak kételkedek bennük. Amúgy a legtöbb kamkorderhez lehet venni telekonverziós lencsét ami ált 2x akkora zoomot tud a kamera.
Nekem sony pc 109esem van és éjjel korom sötétben is lehet vele filmezni igaz hogy kb 2 m-es távolságig. Nincs viszont szaggatás. Múltkor pl sötétben villámlásokat filmeztem és nagyon állítira sikerültek. -
vorosv
csendes tag
Udv mindenkinek,
nemregiben vettem egy Panasonic NV-GS11 tipusu digitalis kamerat, amelyben a legjobban az fogott meg, hogy hogy 24x-es optikai zommal rendelkezik, legalabbis ez van rairva. Ugyanis ezt a szamot eddig meg nem nagyon lattam digitalis kamerakon. De miutan megvettem es elkezdtem hasznalni, elkezdtem ketelkedni is abban a 24x-es optikai zoomban. Es ugy nez ki, nem is alaptalul, mert nemregiben osszehasonlitottam a haverom Samsung tipusu DV kamerajaval, ami 10x-es opt. zoommal rendelkezik. Nem tudom, lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem a 24x-es opt. zoomos kameranak 2,4-szer akkora kepet kellene behoznia maximalis nagyitasban, mint a 10x-es kameranak. Az en kameram altal behozott kep viszont csak egy lehelettel volt nagyobb, mint amit a 10x-es opt. zoomos kamera LCD-jen lattam. Szoval hogy van ez? Egy olyan ceg, mint a Panasonic igy atverne az embereket? Tud erre nekem vki magyarazatot adni? Vagy csak en vagyok amator?
A masik dolog, amin elegge meglepodtem, az a ''Colour Night View'' nevu funkcio, ami elmeletileg arra szolgalna, hogy sotetben is lehessen vele filmezni. Csakhogy amikor eloszor kiprobaltam, elegge meglepodtem ezen is. Ugy szaggat, hogy igy a filmezes gyakorlatilag lehetetlen, max kepeket lehetne vele csinalni, de par masodperc arra is kell, hogy a teljes maszatbol kialakuljon valamilyen kep. Lattam en mar mas kamerakon ilyen funkciot - igaz, azok nem voltak szinesek -, es azokkal siman lehetett filmezni ezzel a funkcioval szaggatas meg maszatolas nelkul. Szoval miert cserlte le a Panasonic a jol belvalt zold ejszakai uzemmodot egy hasznalhatatlan szinesre? Mert inkabb neznem vissza en is zolden a felvett anyagot, mint hogy csak maszatot lassak mozgokep helyett... Szoval ujra felteszem a kerdest: Hogy van ez? Persze lehet, hogy csak en vagyok pancser hozza, ezert is remenykedem, hogy majd valaki tud hasznalhato magyarazattal szolgalni ezekre a problemakra. Mert amugy nagyon ugyes kis gep, nagyon szep felveteleket lehet vele kesziteni, de ez a ket dolog volt az, ami nagyon megfogott ebben a kameraban, es nagyon szomoru lennek, ha kiderulne, hogy pont ezt a ket dolgot nem tudom kihasznalni.
Udv, Wil
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest