- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Ma megtörtént velem, amit eddig csa úgy innen-onnan olvastam/hallottam.
Rendeltem egy csomagot x webáruházból, immár sokadik alkalommal. Gond egy szál sem, kapom az értesítőt, packeta csomagszámot, a telefonom applikációja is szokásosan jelzi éppen hol tart a csomag stb. Ma jön az üzenet, hogy átvehető, itt a kód.
Az érdekes rész itt jön: Kinyitom a z-boxot a kóddal és üres a rekesz.
Mondom wtf....ajtó becsuk, kód ujra beüt, ugyan az az ajtó kinyílik..., újra becsuk és utána már a kóddal nem is enged semmit, az applikáióban pedig zöld pipa, csomag átvéve.
Írtam emailt és beszéltem az ügyfélszolgálati robottal, majd élő emberkével, aki elindította az ügyet...Igazából két dolog érdekel:
1 - ez hogy a pics@ba tud megtörténni? Mármint a futár hogy tudja így elb@szni a dolgokat? Nem veszi észre, hogy üres a rekesz? Mert megértem ha nem fér be, sérült a csomag stb...de arról kapok üzenetet/telefonhívást stb.2 - ez érdekel a legjobban. Ha nem lesz meg a csomagom - ami szerintem elég sanszos, akkor ugye kapok visszatérítést...de bakker valami olyat rendeltem, ami ott akkor volt - nem is kicsit akciós....ha most ugyan azt akarom megrendelni kb. 1,5x áron tudnám megtenni...ilyenkor mi van?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest