Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• basaharc502

aktív tag

Üdv!

Ma megtörtént velem, amit eddig csa úgy innen-onnan olvastam/hallottam.
    Rendeltem egy csomagot x webáruházból, immár sokadik alkalommal. Gond egy szál sem, kapom az értesítőt, packeta csomagszámot, a telefonom applikációja is szokásosan jelzi éppen hol tart a csomag stb. Ma jön az üzenet, hogy átvehető, itt a kód.
    Az érdekes rész itt jön: Kinyitom a z-boxot a kóddal és üres a rekesz. :Y
    Mondom wtf....ajtó becsuk, kód ujra beüt, ugyan az az ajtó kinyílik..., újra becsuk és utána már a kóddal nem is enged semmit, az applikáióban pedig zöld pipa, csomag átvéve.
    Írtam emailt és beszéltem az ügyfélszolgálati robottal, majd élő emberkével, aki elindította az ügyet...

Igazából két dolog érdekel:
    1 - ez hogy a pics@ba tud megtörténni? Mármint a futár hogy tudja így elb@szni a dolgokat? Nem veszi észre, hogy üres a rekesz? Mert megértem ha nem fér be, sérült a csomag stb...de arról kapok üzenetet/telefonhívást stb.

2 - ez érdekel a legjobban. Ha nem lesz meg a csomagom - ami szerintem elég sanszos, akkor ugye kapok visszatérítést...de bakker valami olyat rendeltem, ami ott akkor volt - nem is kicsit akciós....ha most ugyan azt akarom megrendelni kb. 1,5x áron tudnám megtenni...ilyenkor mi van? :F

Új hozzászólás Aktív témák