Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Konkrét procitesztelő igazából nem létezik, általában a rendszer stabilitását lehet tesztelni, pl: superpi-vel. A proci nem is szokot soha hibázni, legfeljebb lefagy, vagy elég, de az uóbbi esetben már nem használható többet. A P4-eknél az elégés sem fog megtörténni, mert va nbennük hővédelem, maguktól lekapcsolnak. Szóval ha bármi baja van a rendszernek, furcsa dolgok történnek, az soha nem a proci miatt van (legfeljebb komplett fagyás lehet), általában memória vagy videokártya problémák szoktak lenni.
-
Javaslom tovább, hogy mindenképpen legyen egy rendszerventid is, ami a házból kifele nyomja a levegőt, mert a Prescott csak úgy okádja a meleget magából.
Nekem most 3 gigás NW procim van. Kicseréltem egy ugyanilyen Prescott-ra (csak a cache lett nagyobb), és a hőmérséklete 10-15 fokkal lett nagyobb. PErsze rögtön cseréltem is vissza, nem kell nekem kazán. -
Egy Prescott procihoz nagyon gyenge a 340W-s táp, főleg, ha tuningolni akarod. Örülj, hogy egyáltalán tuning nélkül megy. És a helyedben nem erőltetném a tuningot addig, amíg nem cserélsz egy minőségi, mondjuk 400W-s tápra. Esetleg a 340-360W is megteszi, de akkor tényleg jó táp kell (pl Chieftec).
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Disney+
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest