-
PROHARDVER!
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
Tegnap kaptam beta kulcsot a játékhoz.

Túl sokat még nem játszottam, de rövid vélemény:
A játék jó / nagyon jó.
Már most elég jól össze van rakva, szinte ki is lehetne adni "előrendelőknek" vagy "előfizetőknek".
Ha össze kellene foglalni, akkor kb valami UT/QUAKE + TF2 + MOBA/DOTA2/LOL keverék.
A játék jól néz ki (azért nem egy SWBF), szép simán fut (mondjuk elég erős PC-m van, de szerintem közepes gépeken sem lesz gond), jók a hangok, a fények és szuperek az animációk.
Ami külön tetszik, hogy van killcam és a meccs végén egy best of the match akció, általában valami multi killről.
Van több játékmód, elég jók és érdekesek... Majd kialakul melyik tetszik legjobban.Ami nem tetszett:
Szeretem az UT/Quake gyorsaságot, de sokszor mintha már túl pörgős lenne a game.
Néha túl kicsi és szűk egy-egy map rész és túl sok minden történik, amit nehéz átlátni és pontosan értelmezni (ugye a gyors játék és sok-sok különböző skill miatt).
Később, ha minden karit kiismerek, akkor biztosan jobban át fogom látni a harcokat, de akkor is lehet picit már túl tömény marad az egész.
Emellett pár skillel talán túl gyorsan (vagy instant) lehet ölni / halni.Ettől függetlenül a játék nagyon jó és biztosan tolni fogom a betaval és a véglegessel is valószínű.
Ingyenes játékkánt durván tarolna, de még 15-25 Eurot is simán megérne, de 40 Euro az már talán túlzás érte...
Így is meg fogja érni sokaknak, de ez az ár már kicsit lehúzás szagú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT