- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz enginev3.0 #43950 üzenetére
Használj másik DNS szervert, lehet a telekomos nem frissült be. (Vagy direkt tiltják azt a DDNS szolgáltató.)
Switch Tax
-
enginev3.0
félisten
válasz MasterMark #43951 üzenetére
Itthon is Telekom van és itt jól megy ugyan az a szolgáltató
Ha jól látom Natolt Ip cím van és akkor ez a gond
Viszont nem tudok DNS szervert váltani valamiért a telekomos eszközben, sehogy nem tudok írni a rublikaba
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
-
enginev3.0
félisten
válasz MasterMark #43953 üzenetére
Igen, de szerver oldalon Natolt az Ip cím, ezért nem érem el kliens oldalon nem?
-
MasterMark
titán
válasz enginev3.0 #43954 üzenetére
Srácok az ami hogy egy ddns címet wifirol elérek, de mobilnetrol nem?!
Ez alapján nem....
Szerver oldal ahova a DDNS cím mutat. Kliens oldalon tökmindegy a NAT. (Kliens oldal az ahol beírod a böngészőbe hogy elérd...)
Switch Tax
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #43950 üzenetére
Wifiről azért éred el, mert a routered tudja a nat loopbacket.
-
enginev3.0
félisten
Nem Natolt az ip, most hívtam a telekomot
Akkor mivel próbálkozzak még?Az okozhat gondot hogyha a modemben (5655 telekom eszköz) más a DNS cím mint amit én beállítok kézzel a gépen (amin a program van amit el akarok érni)
Tehát a modemben a telekomos DNS cím lesz
én pedig beállítok egy másik DNS címet kézzel a gépen (1.1.1.1, vagy google dns)[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
enginev3.0
félisten
válasz MasterMark #43959 üzenetére
Mit írok össze vissza?
Van egy telekomos eszköz Sagecom 5655v2
Megadtam egy DDNS regisztrációt benne
A rákötött gépen van Plex meg van Tautulli
Ezeknek a portjait kézzel engedélyeztem (nem upnp-vel)
A címet ****.ddns.net:8181 <- tautulli elérem wifiről (külső wifi), de nem érem el mobilnetrőlEgyéb tetves érdekesség, hogy ha androidon chrome-ban bekapcsolom az adatforgalomcsökkentőt akkor betölt mobilnetről is
Ezen kívül még kérdeztem egy másik dolgot, hogy okoz e bármi gondot ha a modemben (vagy digitális elosztó) és a rá kötött gépen nem egyezik a DNS kiszolgáló
Mert a modemben valamiért nem tudom módosítani a DNS kiszolgálót (google dns vagy bármi értelmes dns kiszolgálóra)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
válasz enginev3.0 #43960 üzenetére
Így akkor szerver oldalon nincs NAT-olásod.
Különböző DNS szolgáltató nem gond.
Ha mobilnetről nem éred el, akkor azzal lesz a gond, semmi mással.
szerk.: Az adatforgalomcsökkentő valószínűleg átproxyzza máshova a forgalmat ahol működik a DDNS címed.
Amúgy mit ír ki hibának amikor nem jön be? Nem ártana tudni...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
enginev3.0
félisten
válasz MasterMark #43961 üzenetére
Viszont itthon is van telekomos net, ugyan az az optika (ugyan az a város)
Itt a telekomos eszközt (ugyan olyan eszköz) csak bridge-ként használom, és van egy saját routerem ami az internetes csatlakozást, a DDNS címet, a portok engedélyezését kezeliAz itt használt DDNS címet mobilnetről simán betölti bármikor
noip regisztráció mind a kettő
Ami talán fontos lehet, hogy a be nem töltődő DDNS cím eddig az itthoni routerbe volt beállítva, majd átvittem a gépet ismerősömhöz és oda állítottam be ezt a DDNS címet, itthonra pedig regisztráltam újat
noip oldalon megnéztem az ip címek frissültek, egyeznek mindkét esetben a routerek ipv4 címeivel
A hiba amit a böngésző kiír:
webehely nem elérhető
túl hosszú ideig nem válaszolerr connection timed out
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MasterMark #43961 üzenetére
A forgalomcsökkentő mindent átküld a google szerverén. A lényege, hogy pl a képeket jobban tömöríti.
A lakossági mobilnet előfizetéseken sok minden protokoll korlátozott, és a google átirányítás lehet, hogy kikerüli ezt. -
Ganz-[HUN]
addikt
őszintén fogalmam sincs hogy win10 topikba vagy ide kéne írjak..
Ethernet kártya: Nincs internet (8139D, több kártya is)
Integrált: Villám belecsapott, nem megy fél éve, eth. kártyával pótolva lett, és ment eddig.
USB Int. megosztás Androidon: pöpec és megy.Windowsban: Nincs kábel bedugvát jelez etherneten keresztül. eszköz eltávolítása eszk kezelőben meg volt, nem segített semmit.
tippek?
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Beni2360
félisten
válasz Ganz-[HUN] #43964 üzenetére
Hol a win 10 topik nem találom. Linkelnéd?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Windows 10 pro 64 bit, asztali pc, Dell Wireless 1505 802.11n WLAN Mini-Card (broadcom gyártó) hálózati kártya.
Az a gond, hogy nincs internet elérésem, ha wifi hotspot-hoz kapcsolódom.
Ha routerhez kapcsolódom, nincs gond.
Viszont ha hotspot-hoz akkor kiírja, hogy nincs internet elérés, a troubleshooter azt mondja, hogy nincs valós gateway, megjavítja, utánna pici időre azt mondja, hogy van net, közben pedig nincs (weboldalak nem jönnek be), majd visszavált a sárga felkiáltójeles nincs internetre.
Ipconfig-gal ha ellenőrzöm, van ip és gateway, de a gatewayt nem tudom pingelni.
Két telóról is osztottam netet és ugyanaz a helyzet
Valami ötlet?
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
lorcsi
veterán
hello!
win7 a rendszer
tp link router
zyxel 325v2 naseddig az volt, h a hálózati ezközöknél kiválasztottam a NAS-t, kért egy jelszót és beléptem
láttam a fájlokat, mappákat..belépés után a TC-vel tudtam ide oda másolni
de most valami zavar támadt a rendszerbe és bármit írok be hálózati jelszónak nem fogadja elotthoni csoport jelszó nem ok..a nas felületén beállítottam a felhasználó nevet és jelszót ezzel sem tudok belépni
viszont ha a win media playert nyitom meg és kiválasztom a NAS-t..onnan tudok filmeket indítani (a hálózatba kötött tv-ről is megy a film nézés)
hogyan és honnan lehet ezt a hálózati jelszót beállítani ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok ide irányítottak engem hogy itt kérdezem meg.
Van 1 WD my home 4tb most vettem a laptop látja rajta az adatokat de semmit sem tudok programozni rajta hogy mikor kapcsoljon ki meg stb ehhez kellene segítség.
Meg most vettem 1 LG 49SK7900PLAokos tv-t amivel szeretném látni a NAS hálózati meghajtót ezt a WD my homet.
Merre induljak mit kell beállítanom és hol?
Smartshare-t feltettem a laptopra a tv már lát bizonyos mappákat nekem az kellene viszont, hogy a NAS-sal is komunikáljon ehez kérem a segítségeteket előre is köszönöm.
Meg a WD is teker ezerrel azt nem használom(emelet aludni sem lehet)[ Szerkesztve ]
-
Dikri
tag
Sziasztok!
2. routert AP modba kapcsolnám. Hogy kell összekábelezni a két routert? LAN <> LAN vagy LAN <> WAN?
-
Topikgazda
válasz stifi82 #43968 üzenetére
Első sorban, kérlek, tiszteld meg azokat, akiktől tanácsot kérsz, azzal. hogy érthetően, mondatokban fogalmazol, és akkor nem kell önmagában már azért is küzdeni, hogy megtudjuk, hogy voltaképpen miben is vársz segítséget.
A kérdésről (ha jól értem): a NAS-on a DLNA-szolgáltatást bekapcsoltad? A legtöbb okostévé DLNA-n keresi a tartalmat.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
stifi82
aktív tag
válasz MaCS_70 #43973 üzenetére
Windows7-et és iphon-t használok.
-Az iphone letöltött alkalmazásában kivettem valamit és azóta nem láttam a windowssal a mappákat.
-Iphonról töröltem az alkalmazást újra raktam és vissza jött az amit kilőttem azóta újra látom a mappákat a terjedelem végig megvolt a NAS meghajtón most itt tartok.
Úgy tűnik mintha telefonon jobb lenne a támogatás mint windowsra.
Az a gond, sok leírást nem találtam erre a wd my home-ra.
Ha úgy van átadom team viewerrel az irányítást hátha úgy jobbak vagyunk ha a profi tudja hová kell nyúlni én csak a sötétben tapogatózom.
Még arra gondolok esetleg ez a plex media server segítene valamit:
[link]
De ha itt végig zongorázom a telepítést az én eszközöm meg nincsen a listában. -
Topikgazda
válasz stifi82 #43974 üzenetére
Iphone-kérdésben nagyon nem vagyok otthon, de nem igazán látom át, hogy mennyiben okozhatja a megléte a felderíthetőséget.
A Plexhez valóban kell kliens is, ha a tévédre nincs, akkor nincs.
TeamViewer ügyben meglepően nagy mostanában az aktivitás! Viszont legközelett sajnos csak hétfőn leszek TeamViewr-alkalmas környezetben.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
curmpli
tag
Sziasztok!
Fura jelenséggel szembesültem, miután az Invitel kicserélte az IPTV modemet.
Egy tp-link 1043nd modem van rákötve, amit minden nap rebootolnom kell, másképp nem szolgáltat internetet.
Általában reggelenként szembesülök a problémával, napközben rendben van.
Ha direktben kötöm az Iptv modemre a gépet, minden működik, tehát a modem és a Tp-link router között lehet a baj.
Amikor nincs net: a tp-link setupban a WAN menüben, ahol az Inviteles bejelentkezési paraméterek vannak a státusz “Connected”. Internetelérés még sincs.
Mi lehet a gond? -
choco01
addikt
Hali.
Lehet nem ide való, de..
Az miert van hogy az cat5e RJ45-ös csati nem megy fel a cat5e kábelre? Nem csúsznak be a núdba az erek..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
HD filmnézéssel adódtak gondok, mert nem folyamatos a stream, akadozik a lejátszás.
Sajnos úgy tűnik, hogy a nagyobb HD állományokat nem tudja folyamatosan futtatni, nem bírja el a sávszél.Van egy LG C7V OLED tévém. Xplayt és Plexet használok, hogy a desktop pc winyójától a tévéig jusson a kép és a hang. Kb 10 méteres utp van a Connect box és egy gigabites switch között, utána ez osztja tovább a PS és a tévé közt a netet, de kipróbáltam direktbe is, kihagyva a switchet, nem lett gyorsabb.
UPC 500-as net van, ami a speedtest mérései szerint 360 mbps-et tudott épp, amikor a desktop pc-n mértem.
Amikor viszont a tévé böngészőjében, ott már csak 90mbps-ig jut. Gyanítom, hogy ez a gond, ez a kevés.A kérdés, hogy ez miből adódhat? Túl sok a 10 méter kábel? Esetleg nem megfelelő utp-t választottam? Vagy rosszul kötöttem be anno (keresztkábelt csináltam, mivel a leírás szerint:
Kereszt kábel (Router/switch
Két számítógép, vagy 2 aktív eszköz között használjuk.
Kereszt (cross-over) kábelnél a vezeték egyik felét úgy kell bekötni, mint az egyenes kábelnél, azonban a másik felénél módosul, fel kell cserélni az egyest a hármassal, a kettest a hatossal:
Zöld-fehér, Zöld, Naracs-fehér, Kék, Kék-fehér, Narancs, Barna-fehér, Barna).Vagy maga a tévé nem bír kezelni 100-as netnét többet?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Szia,
először is, a saját belső hálózatod sebessége szempontjából mellékes, hogy úgy egyébként milyen sebességű net-elérést kapsz a szolgáltatódtól. Tehát az, hogy a tévéd milyen sebességgel kommunikál azzal a géppel ill. a saját otthoni tárhelyeddel, ahol a filmeket tárolod, nem függ attól, hogy milyen sebességgel tudod elérni az internetet.
Az szinte biztos, hogy a tévében csak 100-as hálókártya van, mert ez manapság kb. az összes gyártó összes tévé-modelljére igaz – még a legdrágábbakra is. De! Ennek nem lenne szabad gondot okoznia egy HD-film lejátszása szempontjából. Ebbe a „keresztmetsztbe” a nagyobb bitsebességű anyagok – akár 4K felbontásúak – is bele szoktak férni, ha minden jól van beállítva. Szóval nálad szerintem valami más gond lehet, de hogy mi, azt én sajnos nem tudom megfejteni. Talán csak az, hogy a szolgáltatói HGW-t (modem-router kombót) akarod a belső hálózatod irányítására használni egy saját, egész biztosan többet tudó router helyett, és a tévé beépített médialejátszóját egy külső, kifejezetten erre a célra szolgáló médialejátszó eszköz helyett... De talán másoknak lesz más ötlete is.[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
stifi82
aktív tag
Helo
Nálam is ilyen gondok vannak a 4K filmet a laptopról nem bír menni meg a NAS-ról sem most vettem a LG tvt.
Azt hiszem megy a NAS a háztól veszek 1 külső hdd-t arra teszem a filmeket bedugom a tvbe nagyon más megoldást nem látok esetleg másik routerrel ami erősebb azzal 1 próbát megér.
A router meg a NAS cat5e van összekötve, de utolag olvastam, hogy ez a NAS csak 1080p-vel bír el úgy hogy a 4K álom marad. Amúgy plex-et használom én is.
Marad a külső hdd. -
Beni2360
félisten
válasz stifi82 #43984 üzenetére
Hát mivel fentebb leírták, hogy a TV csak 100-s kapcsolattal bír, így a megoldás egy kb 30-50 $ média lejátszó és egy SD kártya lenne. Nekem is a NAS-n van minden és szépen még a 4K 75 Gb film is gond nélkül megy róla. 1 Gb hálózat kell meg egy hozzá illő lejátszó.
Milyen NAS-d van, hogy csak 1080p-vel bír? A TV lejátszói nem igazán jó választás.
Ide menjél és olvasd el a bevezetőt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
stifi82
aktív tag
válasz Beni2360 #43985 üzenetére
Wd my home 4tb van nekem most vettem de el is adom ha ennyire nem okés ez. Vagy ahogy értelmezem veszek egy média lejatszót akkor bírni fogja cat5e lan kábelel? Ezt adtak hozzá.
Az nennyire járható út ha veszek egy külső hdd-t azon keresztül a tv usb-be dugva lejatszik akadás nélkül 4k-t? Vagy annyira rosszz a media lejátszója hogy hadjam a francba ezen keresztül? -
Beni2360
félisten
válasz stifi82 #43986 üzenetére
Hát igen. Nekem is van egy NAS-m az van a hálózatba kötve. Egy média lejátszó ZIDOO X10 de van sokkal olcsóbb is és az is a hálózatba kötve és abból megy a HDMI kábel az erősítőbe majd onnan HDMI a TV-be. Ha nincs AVR akkor egyenest a TV-be megy és minden menni fog.
Ez a NAS amit vettél mérföldkövekkel jobb mint az enyém, NSA325 v2.
Ez kiszolgál mindent szerintem. Nem tudom honnan vetted, hogy csak 1080p?
Nálad a gyenge pont a TV 100 lanja és a plex mivel az tömöríti a filmeket és úgy küldi tovább, legalább is én így olvastam. Utána érdeklődnék ennek én ilyet csak 1x próbáltam évekkel ezelőtt aztán hagytam a fenébe.
A média lejátszó ezt kizárná a sorból.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
adnoctum18
senior tag
válasz Beni2360 #43987 üzenetére
Hello!
Lenne egy TP-Link AV600 4010 PLC kitem, amik szépen látják egymást, de a Set Top Box nem tud tőlük IP címet kapni. Telekom ZTE Speedport Entry 2 HGW eszközöm van. Mit kellene rajta beállítanom szerintetek? A PLC-k közvetlenül a fali konnektorba vannak csatlakoztatva, a köztük lévő távolság kevesebb, mint 10 méter.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
lapartman
tag
Sziasztok! A routerem ma óta nem érzékeli a WAN kábelt(ami ugye kívülről jön), először routerre gyanakodtam, aztán elkértem a szomszéd wifi routerjét, ami szintén ugyan azt a hibát dobja, hogy "wan cable is unplugged".
-Ezen kívül ezelőtt statikusan állítottam ip címet, átjárót, dns szerver ip-t, meg minden kutya f@szát
-Routert újra húztam
-Nem szolgáltató hiba, mert nagybátyámékkal meg van osztva a net és most is azon lógokBelépek a tplink router állítós oldalára (192.168.0.1) és ott fogadott először ez a nagy piros betűs írás, hogy nincs bedugva a wan kábel.
Most a WAN kábel halt meg, vagy a géppel lehet valami? Hogy derítsem ki? Nem akarom újrahúzni a gépet hogy kitaláljam, mert ha a kábellel van akkor nem tudok letölteni egy rakás dolgot, amik kellenek.Ha a kábellel van akkor szóljak a szolgáltatónak vagy mi? Mert ugye ez itt a falban van elvezetve.
-
-
bazsi83vp
senior tag
Lehet nem a legjobb topikba írom de...
szeretném megkérdezni, hogy használ-e valaki USB hub+gigabit ethernet eszközt és mi a véleménye róla.2 típust néztem ki első körben: TP-link ue330 és az i-tec termékét.
Persze jobb ajánlatot is szívesen veszek. -
Beni2360
félisten
válasz stifi82 #43994 üzenetére
Hát ebből amit a forditó fordított azt vettem ki, hogy ehhez a NAS-nak semmi köze. Ez a felhőben tárolt filmekről szól, vagy nem értem. Szerintem evvel ne foglalkozzál, hanem egy média lejátszót iktassál be és menni fog minden. Olyat keressél ami tudja a 4K HDR-t és akkor semmi gondod nem lesz. A topikot már linkeltem.
De van egy másik topik ahol tanácsot tudsz kérni. Azonkívül a plexnek is van topikja.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Már nagyon belegabalyodtam!
Van egy ZyXel 320S, amiben van most már a korábbi 1TB mellé egy 2TB-s WD RED HDD is. Pár hónapja – legalább fél éve - nem használtam letöltésre csak a helyi hálózatban, ahol mind a 4 PC ill. mobil és tab is látja. Néhány napja a P2P Download szolgáltatást vettem volna igénybe, de meglepetésemre nem kapcsolódik a net-re!A hozzáadás után talán 20 perc múlva hibajelzést küld. Korábban ez hibátlanul/megbízhatóan működött a Sagencom T-com-os routerrel. A Win10 helyi hálózati vacakolása miatt – mert nem volt a NAS elérhető – őt is reszeteltem, a szoftvert is újra telepítettem és innentől nem sikerül semmilyen letöltést rábízni! Nem vagyok informatikus! A beállításoknál biztosan én hibázok! De nem jövök rá a megoldásra! A PC-k simán kapcsolódnak a net-re, de ez nem!
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
Beni2360
félisten
válasz stifi82 #43996 üzenetére
Mivel mindkettő a hállózaton van a LAN cat5e kábelen egy gigabites switch-n így a média lejátszóban be kell tallózni a NAS tartalmát és már mehet is a lejátszás. És ha a lejátszóra dugsz akármilyen tárolót azt is lejátsza az azon levő dolgokat.
Ugye mint írtam van egy zidoo x10 amiben van egy 2 TB vinyó és a nasban is egy 2 TB azonkívül külső HDD amin szintén filmek vannak amit a média lejátszókba tudom USB porton keresztül csatlakoztatni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz stifi82 #43996 üzenetére
Mivel mindkettő a hállózaton van a LAN cat5e kábelen egy gigabites switch-n így a média lejátszóban be kell tallózni a NAS tartalmát és már mehet is a lejátszás.
És ha a lejátszóra dugsz akármilyen tárolót azt is lejátsza az azon levő dolgokat. Kép Ez egy olcsóbb lejátszó mentett képe.Ugye mint írtam van egy zidoo x10 amiben van egy 2 TB vinyó és a nasban is egy 2 TB azonkívül külső HDD amin szintén filmek vannak amit a média lejátszókba tudom USB porton keresztül csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest