- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Szerencsére elég volt elolvasnom a cikk címét, hogy tudjam, hogy nem érdekel.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy akkor meg mi a francnak kommenteltem.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dawid92
tag
Fú, hát ebből én sem értettem semmit. Amúgy régóta keresek olyan billentyűzetet, amin lehet gyorsan gépelni (nekem sok billentyűzet túl lassan rúg vissza, már nyomnám másodszor pl. a T-t, de még nem áll készen az újbóli nyomásra a billentyűzet), s közben nem fárad el rajta a kéz. Ez olyan?
-
Héraklész
tag
Helytakarékos. Addig olvastam.
-
ledgeri
nagyúr
A tray mountos és bottom outoló-n kívül mind márka, szabvány vagy mértékegység...
Engem jobban zavar az, hogy a 2 sor, sorrendben lévő kép közöttaz "Ilyen színekben" felsorolás pont fordított
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ricsip
addikt
Nemsemmi Synth... komplett bekezdésekből csak a kötőszavakat értettem meg. Az ilyen laikusoknak mint én, lehetne mellékelni szótárat a mai trendihipszter klaviatura-nyelvet megérteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Asus Vivobook Go E1504GA-NJ146 /2026.01.02 gari/ 12gen. 8mag-8szál / 8gb RAM / 512 NVME/ WIN 11 PRO
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest