Ötféle színben jön a Varmilo 8 kHz-es analóg klaviatúrája

A helytakarékos konstrukció vezetékkel ígéri a rendkívül magas polling rate-et, és mindegyik változatának egyéni témájú billentyűsapkái vannak.

Az elmúlt hónapokban egyre jobban megszaporodtak a Hall-effektusos kapcsolókra épülő billentyűzetek, és már a Varmilo is jegyezhet efféle modellt a Muse65 HE formájában.

Hirdetés

[+]

A fehér (Summit), rózsaszín (Sakura), sötétkék (Aurora), fekete (Asgard) vagy palakék (Ariel) – CNC-zett – alumíniumházzal választható, 65 százalékos kivitelű megoldás tray mountos, és 30 gF-es kezdeti erőkifejtést igénylő, 50 gF-fel bottom outoló Gateron Dual-rail Magnetic White vagy Gateron Magnetic Jade switch-ekkel kérhető, amelyek természetesen Rapid Trigger, valamint Dynamic Keystroke (DKS) funkciókat kínálnak.

[+]

Az előbbiek esetén 0,1-tól 4 mm-ig tudjuk felprogramozni a legfeljebb négy aktuációs pontot, míg az utóbbi, rövidebb úton járó példányokat 0,02-től 3,4 mm-ig konfigurálhatjuk. Az alumínium plate-es, fix 6,5 fokos dőlésszögű eszköz támogatja a 8000 Hz-es mintavételezést, és PBT kupakok pedig Cherry profilosak. A gyorscserés foglalatokkal rendelkező, mérlegen 1,2 kilogrammot nyomó periféria belsejében két poron szivacs, illetve egy szilikongumi betét igyekszik elnyelni a nem kívánatos gépelési zajokat, és persze a variálható RGB világítás sem hiányzik a képletből. Kiosztás tekintetében egyelőre csak US ASNI van, de a későbbiek folyamán jönnek majd ISO elrendezésű verziók is, és a szoftver szerepét betöltő webes applikáció októberben érkezik.

[+]

Switch-től függően körülbelül 56-61 000 forintot kóstáló, USB Type-C/Type-A kábelt használó termékhez egy kombinált kupak-/kapcsolószedő szerszámot és egy PET porvédőt mellékelnek pluszban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés