Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Sziasztok!
Orion HT 550. Amikor a főkapcsolót bekapcsolom, csak villogó FA felirat jelenik meg, és nincs hangja. Bármilyen gombot megnyomok, megjön a hang, és a kijelző átvált a hangerő kijelzésére, innentől működik minden rendben.
Biztos vagyok benne, hogy valami beállítási probléma, de nem találok hozzá sehol leírást.Ötlet?
-
Yutani
nagyúr
Igen, nekem is elállítja a hangerő változtatásakor a mély erősségét (HT-550). Sajnos ez ilyen gagyi cucc, de azért használható, ha az ember nem whitefülű.
Másik bosszantó dolog, hogy a távirányítóról nem lehet alvóba rakni, és az előlapi kezelőszervekről sem lehet ezt megtenni.
-
domojko
senior tag
Sziasztok! Orion Ht 550 típusú hangfalszettem van. Az lenne a kérdésem hogy, ennél a típusnál, az természetes jelenség ha állítom a hangerőt akkor a mély erősségét is állítja?
-
agressive
csendes tag
Sziasztok! Orion Ht 550 típusú hangfalat nemrég vettem és az vele a bajom hogy film nézés közben a mély tökéletesen szól de mikor pl youtube-n vagy media playeren akarok zenét hallgatni akkor viszont teljesen elnémul és nicns mély :/ Mi lehet a probléma?
Realtek ALC1200-s hangkarim van -
zsitya
csendes tag
Szevasztok!
Már megoldottam a problémát.
Annyi bibi votl az egésszel, hogy a Realtek driver progiját letiltottam, h ne töltsön be automatikusan a rendszer indításakor. Utána ahogy beadta az ablakot egy Jack csatlakoztatásakor, egyből jött az eőugró értesítés, katt rá és már állítgattam is be a cuccosokat.
Amúgy meg szerintem egy 105 w-os teljesítményű ketyerétől tekintve ez egy elég jó kis teljesítmény szép tiszta erőteljes hang, amelyek a különféle beállításokkal tovább finomítható.
Véleményem szerint egy kis aranyoska.
-
zsitya
csendes tag
Szevasztok!
Nagyon nagy segítség kellene.Nem tudom 5.1-ben használni orion HT550-es hangfalszettemet PC-vel.
Integrált hangkarim van meg windows7-em.AUX-ban csak stereo-ba szól, a másik lehetőség meg az, h az alatta lévő 3ba kötöm be RCA/Jack kábelekkel.
De ha a hangkariba kötöm a 3 db jack-et akk meg nem szól semmi és az SPDIF-et adja beés mutatja h szól de nem jön hang.
Valami beállítási probléma lehet? Vagy rosszul kötöttem valamit?
Kérlek Segítsetek!
válaszaitokat az e-mail címemre: proci99@freemail.hu címre írjátok mert nem nagyon vagyok fent az oldalon.
-
wiwcsuu
csendes tag
Orion HT800A-m van
És szeretném csatlakoztatni laptophoz, ha lehetséges.. de nemtom milyen kábellel v. mivel csináljam.. mert a házimozin van annyi csatlakozó, de viszont a laptopon nincs sok..
Segítsetek lécci, ha tudtok. Köszi.
-
benjaminunk
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Orion 5.1 ch Ht 550-es hangfal szettet.Segítségre lenne szükségem. A hangfalszettet hogy kötöm össze a tv-el?? Akárhogy próbálom nem akar összejönni.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
FragMaster
addikt
Srácok nincs valakinek Orion HT-520-hoz feleslegbe két hátsó hangszórója? Vagy valami csereszavatos. Pü ha van!
-
Prohard22
csendes tag
szia sztok segitsetek logitech X-530 csere HT550 re ???
-
Mag__
tag
Orion HT800 A -val olyan gondom van hogy ha a készülék áram alatt van,akkor a belsejében lévö ventillátor egyfolytában megy,és elég zavaro éjszaka.
Ugy látszik hogy direktbe van kötve a venti,és egyböl el is ndul már hidegen,ahogy áramot kap.
Már a 2. lett elhozva,ez is ugyn azt csinálja.Öteletek?
Kösz
-
@Mézga@
csendes tag
Sziasztok! Én ma vettem ELŐszÖr egy genius valami3000es-t majdnem 30000ért. Vagyis meg is vettem de amint otthon beüzemeltem érdekesen működött. Nem szólt szépen és néha pattogott. Na dobozba vissza és irány az árruház. aztán mivel már nemvolt belőle több csak gagyibbak vagy drágábbak voltak nem tudtam mi tévő legyek. Erre megláttam az ORION HT550es kis csodát 15000-ért. Kétségbe voltam esve hiszen ha a drága Genius sem vált be. De Adtam neki egy esélyt. Megvettem. Igaz 1300ért vennem kellet még 3RCA-Jack átalakítót mert nem volt hozzá (mondjuk nem is PC-hez szánták) de még így is16300nál jártam az árban.
Haza. Beüzemelés. Kellemes meglepetés!!!
Nagyon szépen és tisztán szól, mind a magas mind a mély hang, dübörög a panelszoba.
Egyszóval remek vásárt csináltam,és nem utolsó sorban spóroltam egy csomót! Volt már több hangafal szettem előtte: Genius logitech,creative, de minden elfogultság nélkül állíthatom hogy a kis orion nem vall szégyent! Nem jelentem ki hogy fúú meg legjobb, De ár és teljesítményben no meg zenei és filmezési élményben előkelő helyet foglalt el nálam! -
suzuka
csendes tag
sziasztok.
nekem is ilyen kangfalszetem van. szerintem is nagyon jó. nekem is rezed hátul. csak nekem a hutőbörda nagyon foro 5perc után.nem tom h milyért de ha tudtok segiteni akor megköszönöm.
elöre is köszii! -
danika1992
csendes tag
válasz
danika1992 #298 üzenetére
remélem kicsi a gond
-
kisninja
őstag
válasz
danika1992 #296 üzenetére
Ha búg akkor nem lehet, hogy csak a led nem világít ?
-
danika1992
csendes tag
Hát én most akarok venni egyet 8k-ért de vmiért nem akar a fő led metgvillanni így be sem akar kapcsolni
a hangszóró zúg szóval azzal nicsn gond
de mikor bekapcsoltuk a led meg sem villant...
lécci ha vki tud vmit az szóljon már hozzá -
kisninja
őstag
Hi 6K ért hozzá jutottam egyhez.... (közel voltam a tűzhöz csak egyet kellet forrasztanom)
Le a kalappal nagyon jól szól..... -
Higi81
csendes tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint megéri beruházni egy Orion HT550 hangfalszettre? Ugyanis a neten nem táláltam róla semilyen véleményt.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Ubul vitéz
csendes tag
Hi!
Én is egy ilyet tervezek venni (Orion HT-550). Szemezek még a Genius SW-HF5.1 5005-össel is, de az árban húzósabb, és nem tudom, jobb-e annyival, mint amennyivel drágább (Orion 15k, Genius 21k). Panel nappaliba kellene (kb. 15 nm) a cucc.
Milyen tapasztalataid vannak az Orionnal? Megéri az árát? Sehol nem találok leírást róla... -
-
MEKK
aktív tag
Hi
orion ht 550-enről valaki tudna valami érdemlegeset mondani egy 4x4m-es szobába kicsi vagy megfelelő? mennyire szépen szól? mély milyen?
-
csibor
addikt
Optikai kábelről probálta valaki 5.1 jelet átvinni a ht-520-ra?
-
Yutani
nagyúr
válasz
pyrannha #288 üzenetére
Na, tegnap vettem 3 db 3.5mm jack -> 2xRCA kábelt a Saturnban, 3x600 Ft-ért. Összekötöttem a KV8 Pro V1.1 alaplapi hangjával. Színhelyesen kötöttem be, de a centert és subot szoftveresen fel kellett cserélni.
Beállítottam az 5.1 konfigot a hangmenüben, a tesztben szépen megszólalt mindegyik hangszóró.
Elindítottam a Winamp5-öt, hogy majd jól meghallgatom a zenéket 5.1-en. Ekkor jött az első pofon, hogy csak a front sugárzók szóltak. Kipróbáltam a WinDVD-t egy filmmel, de ott is csak sztereo volt (aztán rájöttem, hogy ez bundle verzió, csak sztereot tud).
Windows Media Playerrel indítottam el a DVD filmet, és láss csodát, megjött a hangja! Ezután MPC-vel nyitottam meg a DVD-t, és itt is volt már 5.1 hang. Mit ne mondjak, meggyőző volt, kedvesemnek nagyon tetszett!
Belenéztem a 2 CD-s James Bond: Halj meg máskor filmbe, és az is szépen 5.1-ben szólt, mivel AC3 kódolású a hangja, nem sztereo.
Ma vagy holnap berakom az Audigy hangkártyát a gépbe, állítólag az már lekever mindent (beleértve Winamp is) 5.1-re, és azzal nem lesz probléma. -
pyrannha
senior tag
Eddig azt hittem, hogy csak Én fogtam ki hibás darabot, de úgylátom az összes 728-asnak fel van púposodva a centeren a szürke rész. Még jó, hogy nem vittem vissza. Pedig amikor kibontottam, akkor gondolkoztam rajta, hogy visszaviszem.
-
Button
aktív tag
Na ez jópofa, de nekem is. A center jobb oldalán az a szürke csík ott nincs eldolgozva rendesen. De akkor ezek szerint ez így sikerült
A másik. Szemből ugyan nem látszik, de a plexi is kicsit meg van hajolva, kicsit eláll a doboztól, és (majd) be tud menni a por.
Holnap elvileg meglesz a yami6700-asom, kiváncsi vagyok mit alkotnak együtt -
Yutani
nagyúr
Nna, megvettem én is tegnap. Volt 1 db kiállítva, meg 3 dobozolva. Plusz még a raktárban is volt, tehát még szerintem ha valaki akakr olcsón ilyet venni, most menjen érte.
Eddig csak stereo jellel tudtam kipróbálni, de szépen lekeverte 5.1 rendszerre.
Érdekes a basszuhanggal kapcoslatban, hogy nem olyan ''puha'' a basszus mint a kis Altec Lansing 2.1 rendszeremen, hanem valahogy mintha hiányozna belőle valami. És az is érdekes volt, hogy inkább érezni lehetett a basszust, nem pedig hallani sok esetben.
ÖSszességébe véve 17.000 forintot nagyon megér. Főleg, hogy van 1 5.1 bemente és 3 stereo, és a stereot lekeveri 5.1 hangzásra. Persze csak ál-5.1 lesz, de nagyon jól szól.
Majd ma veszek megfelelő csatlakozókat is, és akkor meglátom, hogy milyen is valódi 5.1 hanggal. -
Button
aktív tag
Hello
Most vettem egy HT 728-at
Jelenleg még csak a sztereot tudtam kipróbálni (persze 5.1-be keverve). Megmondom őszintén rosszabbra számítottam. Egy közepes szobába (20nm) nem kell jobb.
És ami a lényeg: A budaörsi Auchanban 19900Ft, 2db volt, de én tovább mentem.
A szigetszentmiklósi Auchanban 16990Ft-ért vettem, ennyiért már tényleg ok. Utánam 1 db maradt még -
Yutani
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy most hol lehet jó áron venni HT-728 hangfalszettet?
Sajnos múltkor kimaradtam az Auchan akcióból... -
pyrannha
senior tag
válasz
racing01 #271 üzenetére
Megvettem, és kiderült, hogy ennél a rendszernél is van a 2 hátsó hangfalon akasztó!
Ennyi pénzért(18k) nagyon jó vételnek tartom! Árához képest elég szépen és jól szól. De zenére+filmre továbbra is a Z-5500-ast fogom használni.
Arra amire vettem(hálószobába filmnézéshez) tökéletesen megfelel. Sőt a teljesítménye még sok is a szoba méretéhez. Mindenkinek ajánlani tudom, aki olcsón akar viszonylag jó minőségű 5.1-es rendszert venni. -
pyrannha
senior tag
Most készülök ilyen(HT 728) szettet venni, és az lenne a kérdésem, hogy a hangfalakat fel lehet szerelni a falra?
-
gdevil
aktív tag
Ja és HT 728-at vettem. 17-étől a Metróban is 19.999 ft lesz.
-
gdevil
aktív tag
Na, megvettem az Auchanban most a 19.999 ft-os akcióban. Első próbálkozásra jónak tűnik, bár csak kis ideig tudtam még szólaltatni, mert a másik szobában aludtak a gyerekek...
Ami viszont első látásra probléma, hogy a dvd-hangfalszett összekötő rca-végű kábelek igen rövidek (kb 1.5m) azonkivül sok is ez a rengeteg rca. Kár, hogy nincs a csomagban a korábbi hozzászólásokban emlitett 9 pólusú DIN-RCA kábel.
Mivel a leirás nem emliti, hogy tartozék lenne így nem indulok reklamálni...
Egyébként lehet ilyen kábelt kapni valahol? Kéne vagy 2.5m-es belőle.... -
Ronin-
senior tag
Na mind1, már megvettük... azér köszi a gyors választ
[Szerkesztve] -
Ronin-
senior tag
Hali.
Bocsi,de muszáj ide beírnom
Szóval szeretnék venni egy ilyen hangfalszettet: Orion HT-728
Eddig minden oké is volt, visszaolvastam, láttam,hogy páran írtak is róla,hogy jó meg ilyesmi, de kb 5 óra kutatás után találtam 1 eldugott fórumba egy ilyen hozzászólást: '' Első hangfalak: Tartalmaz 2 db egészen gyalázatos hangszórót. A harmadik hangszóró /a 2.utas/ egy magassugárzónak kinéző kupak. Magas hang semmi, mély még viszonylag jelen van a méretnek és a fadoboznak köszönhetően. És még valami: A hangszórók a centerhez és a hátsó hangfalhoz képest fordított fázisban vannak bekötve!!! Nagyon sz@rul szólnak. ..... Én a két első hangfalat lecseréltem a már meglévő rendes-tisztességes HI-FI hangfalaimra, a így már ennyi pénzért elég jól szól. ''
Szóval másnak is van vmi ilyesmi tapasztalata, vagy csak ő fogott ki ilyen sz*rt ? Pénteken lehet veszek egy ilyet, ezér is érdekelne nagyon. előre is thx. -
ghostie
tag
A dobozokon lévő borítás eldolgozása nem volt túl fényes, kicsit olyan volt mint amit technika órán ragasztottunk általánosban
A HT-520-ast mindenki jónak mondja, hasonlónak mint a Geniust amivel szintén mindenki meg van elégedve. Bár még egyiket sem hallottam, de elképzelhető hogy az új Orion rosszabb ezeknél.
Én beleugrottam, szerencsém volt hogy a Metró visszavette.
Azt javaslom mindenki próbálja ki, aki ilyet akar venni (meg mást is), mert lehet hogy nem erre vágyik.
Üdv
Ghostie
Ui: ugy látom nem úszom meg a Yamaha 450-est + hangfalakat, pedig reménykedtem -
dwiki
senior tag
Nekem ugyan Ht-520-as van, de annak semmi kivetnivalot nem találtam a külsejében, kidolgozásásban...
Az tény, hogy ezeket nem sztereo, meg zene hallgatásra találták ki.
Hogy a hangereje kicsi? Hát ez eléggé relativ, mekkora szobában, táras ház vagy családistb...
Szerintem ellenfele lehet (legalábbis az 520 biztos) a fadobozos Geniusnak, de persze hogy nem lehet elllenfele egy pár 100 ezer forintos cuccnak...
Mit vártál 20 ezer forintért?
(Tudod, ''hány éves vagy királyfi?... És még mindig hiszel a mesékben?'')
-
ghostie
tag
>Nos én mindenkinek ajánlom, mert szinte ugyanolyan jól szó, mint a szomszédom >100.000huf-ért vásárolt erősítője+70.000 vásárolt hangfalai.
Vettem én is egyet a Metróban mert 20e Ft-ot - gondoltam - a hülyének is megéri.
Hát.. nem. A külseje, kidolgozása gagyi. De ez nem is lenne baj, de a hangja szörnyű.
Sztereóban használhatatlan, mozizni még talán jó lehet, de a hangereje kicsi a DD megfeleő minőségű megszólaltatásához (számítógépről próbáltam).
Csak a műanyag számítógépes hangfalak ellenfele lehet, de ott meg nem dicsőség jónak lenni.
Szerencsére a Metróban szó nélkül visszaadták a pénzt, azt hiszem nem én voltam az első aki visszavitte.
Üdv
Ghostie -
scsb
csendes tag
A hangfalak teszteléséhez: Bővebben: link
-
Mattz
csendes tag
de nagyon ritkán az mp3-ak alatt is lehet hallani 1-1 halk pattanást!HELP!vagy ez természetes?HELP?
-
Mattz
csendes tag
hali!bocs hogy más témával beugatok, de alig van rajtatok kívül hangcuccos témabarát a neten!a segítségeteket kérem!van egy 5.1-es genius HT-m meg egy audigy ls-em!a játékok kb 50%-a alatt serceg vagy nem tiszta a hang!amugy minden más ok! mi lehet a baj?
-
Ronyman
aktív tag
Tapasztalatok:
Jan 2.-án vettem a renszert! Szvsz ár/teljesítmény viszonyban nem találsz nála jobbat! Elsőre nem szólt a center+2 hátsó! Ez a DVDlejátszó beállításával orvosoltam, mert le volt keverve 2 hangfalra! Aztán már ment normálisan 5.1ben, DE nem vártam tőle velőtrázó basszust, de ami a subból jött az egy 5W-os hangszórónak felelt meg! Bepipultam vissza akartam vinni az egészet, de még jó hogy nem tettem! A DVDm(yamada 5520) beállításai közt volt egy olyan, hogy Bass boost, és volt egy Extra bass! Ezt ráadtam és már dübörög zeng törik minden körülötted!
Pozitívum:
-Ár/teljesítmény.
-A sub elején a kijelző szerintem tök jó! Távszabályzón minden szabályozható! Írja mikor mi megy mennyi a center stb. hangereje Bass+ treble mennyire van állítva
Negatívum:
-A távszab vékony és hosszú(legalább is nekem fura)
-A sub néha kicsit furán dolgozik(zörög) DE LEHET, HOGY CSAK NEKEM VAN EZ ÍGY-ENNEK OKA SZERINTEM AZ, HOGY A HÁTULJÁN VAN AZ A CIMKE,HOGY MODEL NUMBER STB.-NA EZ A CIMKE EGY LYUKON VAN RAJTA(GONDOLOM BASS REFLEX) EZ CSAK NEKEM VAN ÍGY VAGY MÁSNAK IS??? Szerintem rossz helyre rakták azt a cimkét, de jó lenne, ha nyilatkozna róla más is! (Holnap elmegyek a közeli szervízbe és megkérdezem!)
-A hátsók halkak egy picit teljes hátraadott hangerőnál is(ez filmtől is függ)
-Ha zenét akarsz rajta hallgatni rajta akkor próbálgatni kell a beállításokat, de el lehet találni!Ha nem akarsz brutális mélyet, akkor szerintem ok.
Nos én mindenkinek ajánlom, mert szinte ugyanolyan jól szó, mint a szomszédom 100.000huf-ért vásárolt erősítője+70.000 vásárolt hangfalai.
Házimozizásra tökéletes!
[Szerkesztve] -
dwiki
senior tag
Hát az ugyan az mintha RCA-val kötnéd be.
Tehát végül is ugyan az a kimenetet. (nem két különálló 5.1-es bemenet van, hanem vagy ez vagy az)
Az én cuccomhoz olyan madzagot kaptam aminek egyik vége DIN, másik 6 RCA...
De végül is mindegy melyiket használod, max annyi előnye van a DIN-nek, hogy kicsit kisebb ''izé'' van a kábel végén...
Amúgy vagy ezt használod, vagy azt, tehát nem tudsz 2 darab 5.1-es ''meghajtást'' rárakni egyszerre (legalábbis azt hiszem)... Vagyis fizikailag rárakhatsz, de csak az egyik fog szólni. Hogy melyiknek van elsőbbsége, azt nem tom.
De lényeg a lényeg, elvileg - hangminőség - szempontjából mindegy melyik bemenetet választod...
Ez az elméletem.... -
dwiki
senior tag
Hát én nem hiszem. Annyira nem lehet rossz minőségû a kábel hogy az ennyire betegyen.
Persze ha esetleg sérült a kábel, akkor más a helyzet.
Két dolgot lehet szerintem megpróbálni, vagy kábel cserét, vagy rákötöd számgépre, és ott mit produkál. (persze ehhez 5.1-es kártya kell + RCA-kat kisjackre közöstő cuccok...) -
scsb
csendes tag
Esetleg kábel probléma is lehet. Pl, én is vettem egy ilyen hangfalcuccot, és nekem a subból a többi hangfal felé menő kábelek elég gyérek (pl, kicsit rozsdás az egyiknek a vége
). Próbáld meg őket megrángatni, cserélgetni. Hátha. Amúgy ettől eltekintve én is teljesen meg vagyok vele elégedve
[Szerkesztve] -
dwiki
senior tag
Tehát akkor úgy néz ki a dolog, hogy (előljáróban annyi hogy nekem még a régebbi HT-520-as van, az alapján mondom amit mondok) amit adtak hozzá kábelt egyik végét (amin egy csatlakozó van, asszem valami din a neve) bedugod az orionba, a másik végét pedig (a színkódoknak megfelelően) az analog 5,1-es Daewoo DVD kimenetekbe, ami ugye 6 rca csatlakozó. És persze AC3-mas bemenetre van kapcsolva azt orion cucc,
Namost feltételezzük hogy ezek így vannak...
Ez esetben (az én asztali játékosomnál legalábbis...) kell lennie egy hang/hangfalbeállítás menüpontnak, és ott van egy olyan hogy stereo downmix, no ezt ki kell kapcsolni... Pesze lehet hogy nálad máshol van ez, de ha fenti módon van összedugva akkor 90% -ra biztos vagyok hogy a DVD-nél kell állítani valamit (valami hasonlót).
Aztán e mellett előfordul olyan DVD film is, ami nem 5.1-es (pl most néztem meg a szarvasvadászt) ez esetben csak a két első + mélynyomó szól. De nem gondolom hogy nálad ez lenne a baj, mert gondolom több filmel is próbálkoztál. -
Hannan
csendes tag
Daewoo 7502,asztali, 5.1-es kimenettel
Az a probléma,hogy a center és sub kimenetről nem szól semmi,(a DVD kimenetéről)csak a frontról és a sztereóról.Talán a DVD menüjében kéne valamit
állítani a hanggal,de egyik sem változtatja meg.Lehet valami kódot kéne beírni,
mint amikor a régíót kellett változtatni...
nem tudom..?? -
Hannan
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene...
Vettünk ORION HT728-as szettet,csak gyenge a magy. nyelvű leírása!
Amatőr lévén nem igazán tudom,hogy vajon a háttér(rear) miért nem nem akar
megszólalni.Nincs leírva a bekötésről semmi.
Egyébként a többi király módon szól!(ezért a pénzért)
Előre is köszi! -
JoHnni
senior tag
itt vannak a képek, bocsi a rossz képminőségért
Bővebben: link
Bővebben: link -
Hikvision
senior tag
Haver kapott egy ilyen Orion Hangcuccost karácsonyra és az árához képest egész jól szol.
-
JoHnni
senior tag
Vettem egy ilyet ma a metróban, a dobozban más van mint a képen , de ugyanazt tudja, első benyomásra nagyon király
-
JoHnni
senior tag
Mail ment
-
SlayR
senior tag
Az nekemis jó lenne mert ami a dobozban volt elég gagyi. -
JoHnni
senior tag
Vki kötött ilyen házimozit számítógéphez, mert ha jól tudom akkor ez kimondottan dvdhez való és ugye akkor rajta 6kimenet van és a hangkártyán pedig 3, tehát az lenne a kérdés hogy van hozzá a dobozban olyan kábel amivel rá lehet kötni szgépre persze hogy 5.1-be szóljon? (lehet egy kicsit láma kérdés
)
[Szerkesztve] -
SlayR
senior tag
Elnézést kérek de a tényleg fábol van csak múltkor haveromat is megkérdeztem de ő aztmondta műanayag -
etilin
aktív tag
Ez kell
Bővebben: link -
scsb
csendes tag
Nem tudna valaki egy képet bevágni az ominózus újságból? Persze a hangfalakról
-
dwiki
senior tag
A HT-728-ról van egy nagy kép az új Metró újság hátulján, elég jól néz ki szerintem. Ja és az ára most csak 20 e Ft...! Ócsó nagyon (a tudásához képest)...
-
dwiki
senior tag
Hát nemtudom, az 520-as az fa. Nem hiszem hogy visszaléptek volna e tekintetben, az új modellnél. ..
Az hogy ezüst színű az te tévesszen meg semmit.
Hogy egyszerű példával éljek, pl ottvan a Genius fadobozos (gondolom nagyjából mindenki hallott róla). Az ha jólemlékszem tölgy színû fa.
Namost se ennek, se annak nem sok köze van az ''igazi'' fához. Tehát mondjuk a Geniusnak a tölgyhöz. Az egész végül is fapozdorja, vagy farost vagy hogy hívják, amit bevonnak valami számítógép álltal kitalált fa utánzatu mintával nyomott cuccal, ami végülis valami mûanyag matrica. (bár a hivatalos neve nem ez persze, nem is tom mi a neve) Remélem nem lett túl zavaros - bár kissé pongyola - és néhány embernek mondtam újat...
Ja, és ezt leszámítva lehet műanyag a 728-as, de nem nagyon hiszem... -
SlayR
senior tag
Az az igazság, hogy amit most az újságba meghírdettek és ami van az Auchanben az 2 különböző legalábbis nálunk Kecsón! az új ság HT728-at a bolz pedig HT610/728-at adott ki ami jobb és styleosabb a meghírdetettnél nemtudom máshol is ígyvan-e de ha a HT728 is ilyen akkor le a kalappal -
SlayR
senior tag
Nah szval nálunk kecsón az Auchanben hírdették és nagyon nehezen lehetett hozzájutni, de megérte a várakozást! Lett véve mellé egy DVD és beállítottam, a hangok tiszták és a hozzákapott kábelek is pont elég hosszúak! Mondjuk a DVDvel való összekötése kissé körülményes volt, mivel magyar nyelvű használati nemigazán jár hozzá. De nelepődjetek meg ha a csomagolásásn 610/728 van írva sőt ezt a kissé továbbfejlesztett verziót jobban is ajánlom mivel van kijelzője és talán kissé modernebben is néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest