Hirdetés
Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
jó, biztos sokan nem vennének videotont, mint én, de öt éve örültem, hogy tudtam ilyen erősítőt szerezni. lehet, hoy lehetett volna olcsóbban is. de ez van. ahogy nézem ez a sony is analóg ugye? jól néz ki.
a hangfalaimat én csináltam, megvettem a hangszórókat és asztalossal csináltattam dobozt. újonnan így volt a legolcsóbb. de szerintem nem szól rosszul, bár nincs viszonyítási alapom, meg nem is vagyok profi. de nekem tetszik, és eddig aki hallotta (igaz szintén nem profik) annak mindnek tetszett. ha jól emlékszem 60W-osak, somogyi, nekem megfelel. ha meghajtom az erősítővel nagyot szól ez is. jó vastag bútorlapból van, kitöltöttem vattával anno, szóval jó. nekem
szerintem engem ez a rendszer most már nagyon sokáig ki fog szolgálni. egyelőre nincs szükségem jobbra, másra.
Aktív témák
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest