- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nekem is lenne mit eltávolítani , lehet majd megoldják később , BC2-őt engedné eltávolítani
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot!
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít: