- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
blemidon
tag
:)
Na ezt még gyakorolni kell. Oracle-ba jobb vagyok, nyugi:) -
blemidon
tag
Hi!
[L]http://otn.oracle.com[/L] -ról le lehet tölteni 1 rahedli doksit pdf és html formában. (Egy free regisztráció kell. Alul Product Centers és utána Dokumentation alatt More... ott vannak a régebbi dolgok, a main linkek már a 10g-re mutatnak.) Érdemes regisztrálni, nagyon jó fórumuk van, anno mikor kezdtem 8i-vel, minden proglémámra megtaláltam a választ.
Net Configuration Assistantban kell csinálnod 1 TNS listenert az adatbázisodhoz, feltéve hogy a 'ne csináljon adatb-t' választottan installkor. Ha installáláskor ha csinálsz 1 General Purpose db-t, vagy customot, vagy bármilyet, akkor 9i mindent bekonfigol hozzá, nem kell hozzányúlni. (Bár nem írtad le pontosan, mi is a gondod ezzel.)
Ekkor a géped lesz a server és a kliens is. (Feltételezem hogy a 'Database' opciót válsztottad installálásnál, nem csak a Clientet;) A Database opcióval felmegy a kliens is. -
blemidon
tag
Hi!
[L]http://otn.oracle.com[/L] -ról le lehet tölteni 1 rahedli doksit pdf és html formában. (Egy free regisztráció kell. Alul Product Centers és utána Dokumentation alatt More... ott vannak a régebbi dolgok, a main linkek már a 10g-re mutatnak.) Érdemes regisztrálni, nagyon jó fórumuk van, anno mikor kezdtem 8i-vel, minden proglémámra megtaláltam a választ.
Net Configuration Assistantban kell csinálnod 1 TNS listenert az adatbázisodhoz, feltéve hogy a 'ne csináljon adatb-t' választottan installkor. Ha installáláskor ha csinálsz 1 General Purpose db-t, vagy customot, vagy bármilyet, akkor 9i mindent bekonfigol hozzá, nem kell hozzányúlni. (Bár nem írtad le pontosan, mi is a gondod ezzel.)
Ekkor a géped lesz a server és a kliens is. (Feltételezem hogy a 'Database' opciót válsztottad installálásnál, nem csak a Clientet;) A Database opcióval felmegy a kliens is. -
tusi74
őstag
UP
-
tusi74
őstag
Ki az aki tud valami leírást, vagy letudja nekem írni, hogy a Net Configrator segítségével mit és hogyan kell beállítani, hogy a gépem legyen a szerver, azon létre tudjak hozni egy adatbázist stb.
Másrésst azt szeretném, ha a saját gépem lenne egyben a kliens is. Ha valaki könyvet ajánl, azt is megveszem. Ja, és Oracle 9i. A konzulensem azt mondja a 10g még nem kiforrott. Tanulás, és szakdolgozat céljából lenne rá szükségem. -
Lamair
aktív tag
Üdv!
Akinek megvan ezekközül valamelyik digitális formában és szeretne nekem segíteni az ossza meg velem! szükségem lenne ezekre a ''könyvekre''
üdv
Lamair
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged