- NiMH akkumulátor
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya123
csendes tag
Tudna segíteni valaki? Próbáltam feltelepíteni a gltoolst, de csak fekete képernyőt csinál a tabnak. Hogyan kell ezt működésre bírni?
-
sinya123
csendes tag
Megcsináltam a v3 scriptet. Tök jó lett a tab csak bütykörésztem rajta, aztán nem akart elindulni. Usb jel fogadott, de be tudtam lépni a bootmenübe. Azt recoveryvel visszaraktam a recovery mentésemet de a régit. A gép elindul rendesen meg minden, de nem rootolt. Aztán próbáltam rootolni de nem megy mert nem ismeri fel. A v3 sem indul el rajta már. Működik a tab, de nem tudom rootolni. Mit tudok tenni?
-
sinya123
csendes tag
Lehetséges erre a tabra felrakni a telcastos romot? Mármint úgy h minden működik?
-
sinya123
csendes tag
Valaki tudja azt, hogy hogyan lehet flash playert működésre bírni a tableten? Próbáltam már a delfines böngészőt is ics flashel, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NiMH akkumulátor
- Digitális Állampolgárság Program
- EAFC 25
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest