Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya123
csendes tag
Tudna segíteni valaki? Próbáltam feltelepíteni a gltoolst, de csak fekete képernyőt csinál a tabnak. Hogyan kell ezt működésre bírni?
-
sinya123
csendes tag
Megcsináltam a v3 scriptet. Tök jó lett a tab csak bütykörésztem rajta, aztán nem akart elindulni. Usb jel fogadott, de be tudtam lépni a bootmenübe. Azt recoveryvel visszaraktam a recovery mentésemet de a régit. A gép elindul rendesen meg minden, de nem rootolt. Aztán próbáltam rootolni de nem megy mert nem ismeri fel. A v3 sem indul el rajta már. Működik a tab, de nem tudom rootolni. Mit tudok tenni?
-
sinya123
csendes tag
Lehetséges erre a tabra felrakni a telcastos romot? Mármint úgy h minden működik?
-
sinya123
csendes tag
Valaki tudja azt, hogy hogyan lehet flash playert működésre bírni a tableten? Próbáltam már a delfines böngészőt is ics flashel, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest