-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya123
csendes tag
Tudna segíteni valaki? Próbáltam feltelepíteni a gltoolst, de csak fekete képernyőt csinál a tabnak. Hogyan kell ezt működésre bírni?
-
sinya123
csendes tag
Megcsináltam a v3 scriptet. Tök jó lett a tab csak bütykörésztem rajta, aztán nem akart elindulni. Usb jel fogadott, de be tudtam lépni a bootmenübe. Azt recoveryvel visszaraktam a recovery mentésemet de a régit. A gép elindul rendesen meg minden, de nem rootolt. Aztán próbáltam rootolni de nem megy mert nem ismeri fel. A v3 sem indul el rajta már. Működik a tab, de nem tudom rootolni. Mit tudok tenni?
-
sinya123
csendes tag
Lehetséges erre a tabra felrakni a telcastos romot? Mármint úgy h minden működik?
-
sinya123
csendes tag
Valaki tudja azt, hogy hogyan lehet flash playert működésre bírni a tableten? Próbáltam már a delfines böngészőt is ics flashel, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest