Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #16429 üzenetére
Hetfon beszeltem egy ide szakadt hazank fiaval, mondta, hogy 2007 ota teljesen bedurvult a helyet, o is felszamolt meg eladott mindent (vagy epp felszamolas alatt van), aztan jon ide nyugiba
Pedig eleg sok es jol meno valalkozasa volt, csak a korbetartozasok, APEH afa leveresi proceduraja, valamint a jopar ki nem fizetett munka utan neki is tele lett a toke. -
kraftxld
félisten
Na, nyertünk
Rögbi világbajnok az All Blacks
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #15908 üzenetére
Látszik, hogy hatékony a néppropaganda
-
kraftxld
félisten
Úúúú.. ma vettünk Castello Blue dán kéksajtot:
[link]
A 300g-os le volt akciózva $19.75-ről $3-ra (kb 500Ft), kihagyhatatlan ajánlat, vettünk is gyorsan 4 db-ot. -
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #15322 üzenetére
Nem biztos, hogy a Bentley-s ürgének olyan jó, a pénz nem minden
-
kraftxld
félisten
válasz
bobsys #15319 üzenetére
Nem egyszerűbb összetrombitálni a népet, kinyomtatni ezer tonna papírt mint felvenni X db DB architectet-et, DBA-t meg hasonló adatbázisos szakit és megcsinálni a meglévő nyilvántartás (NAV, TB, Okmányiroda adatbázisok, stb) alapján?
Bár biztos van eltérés de én már csak ilyen hülye ITs aggyal tudok néha gondolkozni. -
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló #15307 üzenetére
A 18 egyéb nyelvű kérdőív közül majdcsak boldogulnak eggyel.
Legrosszabb esetben betolják az angolt a google translate-be -
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #14518 üzenetére
Nagyon durva képek, a japánok nem szarral gurigáznak
Itt felénk még mindig kicsit tatásan takarítják a februári földrengés romjait, szerintem pár hét mulva lent leszek Christchurchben, majd próbálok pár képet csinálni. -
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #13555 üzenetére
Az index szokásos színvonalon hozta a világvégét, messze nem ilyen gáz a helyzet.
-
kraftxld
félisten
Úgy 30 éve először nálunk is esett a hó (legalábbis a helyiek szerint
)
Gyertek hógolyózni -
kraftxld
félisten
Esik a hóóóó
[link]
Nálunk még épp nem, de lehet, hogy ma este már ideér.. -
kraftxld
félisten
Kemény... ezt épp eléggé éreztem:
[link]
Mozgott az egész ház... -
kraftxld
félisten
Úúúú.. olyan burito-t ettünk ebédre, hogy csak na!
[link]
Megtápolva egy kis avokádóval, salátával, paradicsommal, sajttal
Plusz egy kis peri-peri szósszal, hogy csípős is legyen.
Hozzá egy üveg sör és teljes a boldogság. -
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló #8991 üzenetére
Ezt ki mondta, hogy itt a szárazföld 92%-a sivatag? Az Északi sziget tetején van egy kicsi, meg itt a Déli-sziget északnyugati csücskében egy 300m x 35km-es földnyelv.
[link] -
kraftxld
félisten
Nálunk tök jó az idő, nyáron csak kivételes esetben megy fel 30 fok fölé, télen még nem esett hó, csak egy kis jég szokott lenni a kocsin reggelente, és bőven évi 2000 felett van a napsütéses órák száma, és szél sincs, de tegerszag se pedig itt lötykölődik a nagy víz kb 10km-re.
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #7612 üzenetére
Köszi!
Nagyon helyesek! -
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #7518 üzenetére
Képet kérek róluk
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #7259 üzenetére
A politikai szűrőt tesztelték
Szerintem marhaság, a fizetésnek kéne annyinak lenni, hogy gond nélkül el tudjon menni az ember egy évben pár napra pihenni.
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #7040 üzenetére
Szegény kecsik
-
kraftxld
félisten
válasz
venember83 #6782 üzenetére
Volán teljes mértékben el tudja látni a feladatot.
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #6779 üzenetére
Harmadennyi pénzből építenek újra itt komplett város(központ)ot. Felnégyelni, eladni az utolsó sínszöget az ebayen, sóval behinteni.
-
kraftxld
félisten
Nem, de néha a naptárba be szoktuk írni, hogy mikor mit tervezünk, legalább így csak a hozzávalókat vesszük meg a boltban, nincs fölösleges vásárlás, max 1-2 db felére leárazott sajt csúszik be, de a kéksajtnak meg úgyis mindegy ha már 1 hete lejárt a szavatossága csak finomabb
Teljes áron nem is nagyon vettünk itt még sajtot. -
kraftxld
félisten
válasz
venember83 #6287 üzenetére
Én már túl vagyok a hétfői melón
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #5668 üzenetére
Buborék, buborék, színjátszó csodaszép, az orromból jött ki az elébb
-
kraftxld
félisten
Kemeny par het lesz, megyek Christchurch-be szervereket halozatokat ujraepiteni a foldrenges utan.
-
kraftxld
félisten
Ehhh.. ismet volt egy durva foldrenges Christchurch-nel, meg 300km-re is lehetett erezni...
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #4486 üzenetére
Nem olvastad a zindexen, hogy elfogytak az IP címek és jön a világvége?
Spóroli kell már velük, mert a kapitalisták felvásárolják mindet, és csak drágáért fogják továbbadni? Vagy majd jön szórólapon a tesco mellé, hogy IPv4 cím most akciósan 999Ft-ért a szokásos 2000Ft helyett
-
kraftxld
félisten
válasz
kenwood3 #3795 üzenetére
Jaja, kellemes hely es szeretunk itt lenni nagyon.
Amugy az a lenyeg, hogy megfeleloen felkeszulten kell jonni. Ha valaki igy indul neki, hogy hat van egy kis penzem, tudok mondani egy hello-t angolul, meg amugyis szep a kiwi az erdoben, de ugyis kapok legalabb egy mosogatoi melot, na ez nem mukodik itt. -
kraftxld
félisten
Az itteni cegek elegge lokalpatriotak, senki sem ad (na jo max talan 100 000bol egy) csak ugy allasajanlatot blindre valakinek a vilag masik vegen, hogy majd csak jossz es dolgozol egyszer. Masik ut a letelepedesi intezese Mo-rol, de ez hosszadalmas dolog, legalabb ket ev, es a megfelelo pont sem lett volna meg hozza, mivel nem tudtam elviselni a diploma vegeig a magyar felsooktatason meno szakmahoz kozel sem kapcsolod agyzsibbasztast
Ugy voltunk, ha nem jon ossze max nyaraltunk egy jot -
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #3787 üzenetére
Igen, kell vizum. Nem volt semmi leszervezve, de azert probaltunk minnel jobban kepben lenni a helyi dolgokkal. Felmertem a piacot, jottem melot keresni kb ket honap alatt talaltam is szakmaba vagot, azot is ezt csinalom csak mar masik cegnel. Van jopar bukato, de ha keresett szakmaja van az embernek meg jo nyelvtudasa akkor semmi sem lehetetlen.
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #3784 üzenetére
Ja, majd egyszer meg kene irni, de eleg benan fogalmazok, meg turelmem sincs igazan az ilyen nagyobb lelegzetu irasokhoz. De diohejban annyi, hogy kb 2006 magassagaban jott az otlet, gyujtottunk egy kis penzt, utanaolvastam sokat, 2008 novembereben kijottunk azota meg itt vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EA Sports WRC '23
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Stabil pályára állt az Android 16
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Jófogás tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest