Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quadgame94

    őstag

    válasz TechN7ne #92979 üzenetére

    Nem. A különbség az, hogy én a helyén kezelem a Sony-t te pedig felmagasztalod. Miért lenne az oltás ha azt mondom, hogy egy C2 szintjén van? A C2 egy gagyi TV vagy mi? Hozzáhasonlítani TV-t az oltás? :D Fogalomzavarban vagy.

    Hatalmas nagy Sony utálat van itt a topikban (tisztelet a kevés és igényes kivételnek).
    Inkább ez jön le ,bárki említ egy Sony jelzőt azonnal ugranak az akciós hiénák (vannak egy páran).

    Neked nagyon gyenge a felfogásod. Senki sem utálja a Sony-t csak nem élvezünk el tőle és nem mondunk olyat, hogy az A80L jobb mint a G3. Nem rég írtam valakinek, hogy C3 helyett az A80L egy okés döntés. Akciós hiéna :D Jobb tévét venni azonos áron (X75L v C805) az akciós hiénázás lol na az ilyen és ehhez hasonló véleményedért vagy kinevetve.

    Mi a helyén kezeljük a Sony-t és az A80L-t. Továbbá az A95L-től sokan ténylegesen a menyországban lennének. (S)Te vagy az aki nem kezeli helyén (/S)és felmagasztal egy közepes OLED TV-t a csúcs szintjére és ezt általánosságban adja elő, miközben mindenki más (szakértők is) máshogy gondolják.

    Én is befejeztem. Nagyon gyenge a felfogásod és nem érted miről beszélünk, ha szerinted oltom a Sony-t mert C2-höz hasonlítom, akkor a toronyban gondok vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák