Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz daneel_hu #21208 üzenetére

    Nem a menünek kell 30 mp. A bekapcsolást követően 1mp-en belül feljön a jobb oldali menüsáv, de ha meg akarsz nyitni valami almenüt azonnal a bekapcsolást követően, akkor kell várni egy keveset. Ha már eltelt az a kb. 20-30 mp, onnan kezdve az első almenü betöltés 5-7 mp, ezt követően ugyanaz az almenü már 1 mp-en belül rendelkezésre áll. Fogalmam nincs, mennyire volt ez érthető így, de most is azt mondom, hogy semmi vészes nincs benne.

    Tehát pl. műsorújság első betöltése kb. 5-8 mp, utána bármikor újra megnyitni 1-2mp és már lapozom. Ez az összes almenüre igaz, tehát az első betöltés 5-8 mp, utána szinte "online" mennek a dolgok. Egy dolog biztos, az is számít hogy Lanon csatlakozom a hálózathoz, nem wifin, mert az sokkal többet pöcsöl, mire felépíti a kapcsolatot. És, mivel ez egy "okos" tv, így nem mindegy a bootolás szempontjából, hogy wifi vagy Lan...szerintem. Meg aztán UPC Mediacard-om van, nem box, így kilőve még egy lehetséges lassító körülmény. Aztán a szolgáltató sem mindegy, mert pl a műsorújság onnan kapja az információkat és ha az lassú, akkor a tv is az lesz.. bár ezt a részt már nem is neked írom, inkább "hitetlen Tamásnak", aki szerint szar az egész úgy ahogy van... :)

    Ha nem lennék ennyire "alul motivált" a dologgal kapcsolatban, le is videóznám a menü működését, de nem ér ez nekem ennyit. :)

    (#21205) sakal83 : Te kitárgyaltad, én meg elmondtam, hogy miért lehetnek különbségek a működés körül. 4 magos proci van az enyémben is, de nem ez számít, mert az I7-es procim is 4 magos. :) Nálam semmi nem fut háttérben, mint szerintem sokaknál, ami mocskosul be tudja lassítani a működését, hiszen fogja a rendszermemóriát (is) ... és ez is egy ok azok közül, amik miatt olyan lassú lehet a tied.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák