Hirdetés
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Erre kevés értelmes dolgot tudok mondani. Arra emlékszem, hogy annak idején a kettőben a legnagyobb FPS boostot a ''view distance'' ( nem biztos, hogy pontosan ez volt a neve ) letekerése adta, meg az environment mapping teljes kikapcsolása.
AA/AF be van kapcsolva? Próbáltad esetleg 1600 x 1200-ban, hátha ott is csinál 15-30 FPS-t? :DDD Más játékokat ( valami Q3 alapú, vagy UT vagy valami ) is ilyen kevéssé hatja meg a felbontás? Nagyon fura...
Nem tudsz valami jó rally progit ajánlani? Colin2 so-so volt, a három nagyon nem jön be ( billentyűzettel szenvedek, és ahhoz gány egy irányítást csináltak ). Most leszedtem a VRally3 demóját, de a navigátor hangját fél percig bírtam, fizikáról meg szó se essék... valami olyasmi kellene nekem, mint a Rally Trophy volt pár éve ( bár expertet ott sem tudtam megcsinálni, mert ahhoz az elsőkerekesek lassúak, a hátsósok meg ugye megintcsak kormányért kiáltottak ). -
eper-fa
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
egyik barátomnak jobban mennek a játékok 1280ban, mint 800*600ban... először azt hittem, hülyül. aztán megmutatta. akkor még egy TELJESEN más konfigja volt. olyannyira más, h igazából kb a bill és az egér nem változott. aztán egyszer konfigot cserélt. mondom most már te sem örülhetsz. aztán felmentem hozzá. összerakom neki a cuccot. berakok vmi játékot, h kipróbáljam, h minden frankó-e. 800*600. akad. anyád. mondja: próbáljuk ki 1280ban. mondom haggyámá, de azért kipróbáltuk. és tök jól futott :DDD és ez NEM VICC! fos számítástechnika...
Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest