Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nem akarom folytatni ezeket a dolgokat, de szerintem sokan közülünk átéltek elég kemény dolgokat, mégsem hozzák fel. Én is tudnék olyanokat mesélni, hogy szád tátva maradna órákig (nem vicc, majd jön tiv83us, aki megerősíthet benne) mégsem teszem. Mert ha ezt tenném, az csak felesleges vitákra adna okot, vagy olyan mártirkodás jellege lenne. (amilyen nem vagyok, van volt egy életem ami az enyém. Aki nem volt ott nem tudhatja mi volt velem. Ha kíváncsi rá akkor személyesen mesélek, de a történeteket nem adom írásba, mert feleslegesnek érzem, hogy rólam szóljon valami. Magyarán rájöttem, hogy jobb úgy egy közösségbe tartozni, hogy mindenki egyenlő, mintsem egyedül kívül a közösségből, kirekesztettként)
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest