Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- iPad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
én végigfutottam az említett topicodat
fogalomzavarban vagy: ez nem zaklatás, ez max zaklattatás (de leginkább kibaszás)
a dolog kellemetlen, elismerem, de zaklatásról akkor beszélhetnénk, ha egy (vagy több) bizonyos személy kifejezetten rád (vagy vkire) szállna és folyton hívogatna, stb, itt viszont senki sem veled akar beszélni, hanem mindenki zsanettot akarja (khhömm
)
ennek az a vonzata, h még feljelentést sem tehetnél, ha netán szándékodban állt volna
a célszemély ismeretlen, hogy így mondjam, arról nem beszélve, h bárki (ismétlem: bárki) megadhatta volna a számodat, azzal h ez egy bizonyos zsani száma
most ez így poénos, h mindenféle képeket nézegetünk a neten egy egész ''jó bőr macáról'', de engem pl nem győztél meg, h tényleg ő a ludas
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)