Hirdetés
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
én végigfutottam az említett topicodat
fogalomzavarban vagy: ez nem zaklatás, ez max zaklattatás (de leginkább kibaszás)
a dolog kellemetlen, elismerem, de zaklatásról akkor beszélhetnénk, ha egy (vagy több) bizonyos személy kifejezetten rád (vagy vkire) szállna és folyton hívogatna, stb, itt viszont senki sem veled akar beszélni, hanem mindenki zsanettot akarja (khhömm
)
ennek az a vonzata, h még feljelentést sem tehetnél, ha netán szándékodban állt volna
a célszemély ismeretlen, hogy így mondjam, arról nem beszélve, h bárki (ismétlem: bárki) megadhatta volna a számodat, azzal h ez egy bizonyos zsani száma
most ez így poénos, h mindenféle képeket nézegetünk a neten egy egész ''jó bőr macáról'', de engem pl nem győztél meg, h tényleg ő a ludas
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)