Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
btw Kelenföldön vártam, bementem a váróba, bár nem volt melegebb, mint kint, az elvtársak annak idején úgy látszik elfelejtették, hogy tél is szokott lenni kis Hazánkban és egyszerűen nem telepítettek semmilyen fűtésre alkalmas berendezést a váróba... sza épp a fagyhalál határán ülök a padon, egy homeless öreg fater alszik szemben, a tábla, ahová kiírják az érkező/induló vonatokat hangosan kerepel... bejön bazzeg egy akkora nagy kancigány, hogy a kétszárnyas ajtón alig fért be, bezz én sem vagyok valami kis darab ember, de meghűlt bennem a vér, erre elkezdi rugdosni a homelesst, közben röhög és a pofáját tömi egy nagy stanglival (hogy akadt volna a torkán...), na mondom, asszem kimegyek levegőzni... és beszüntettem ezt a várótermi kalandozást, azt inkább kint fagytam tovább...
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest