- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
Aktív témák
-
nekem 16 éves koromban (1996-ban) volt a katonaorvosi vizsgálatom, és alkalmas lettem.
EZek után 1998. januárban kaptam egy levelet, hogy töltsem ki, és küldjem vissza 5 napon belül. (milyen végzettségem van, nyelvvizsga, jogsi, hanyas láb és hanyas sapka, voltam-e már katona, hány gyerekem van, ők voltak-e már katonák, kérdezik a 17,5 éves gyerektől :F )
Mit ad Isten, a levél valahogy elkallódott, nem küldtem vissza. 1 év múlva költöztünk, akkor megtaláltam, de addigra már az összes adat elavult... szóval nem küldtem, gondoltam, majd szólnak, ha kell valami.
Azóta egyáltalán nem szóltak, még kétszer költöztem, egy (ezredes) ismerős szerint valszeg eltűntem a nyilvántartásból... :D
kicsit paráztam, hogy még behívnak, most végeztem az egyetemen, és még megszívhattam volna, hogy behívnak, és én leszek az utolsó, aki szív..., de nem.
röviden ennyi.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest