-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Akadt 1 kis probléma az öcsém 1660-ával. Driver telepítés után power saving módba megy a monitor.
windows 10 és 8-al is csinálja. Több infót a gépről később tudok írni, HA SZÜKSÉGES.Régi drivert meg nem enged telepíteni.
Olyat javasoltak, hogy ram ki és be, meg az alaplapból az elem ki és be, de nem segített.
Van valami ötletetek vagy egyelőre kevés az infó?
A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
csiby222
aktív tag
Kérdésedre a válasz, nincs, már mint ami a teljesítményt illeti. Yt-n semmilyen össze hasonlító videót nem találtam ami a Standard vs DCH-t illeti személyes tapasztalatom az, hogy semmi különbség nincs. DCH-t használom mióta megjelent.
[ Szerkesztve ]
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
csiby222
aktív tag
-
gejala
őstag
válasz jaffa 2843 #441 üzenetére
Jó, hát ez nyilvánvaló volt, hogy Pascalon használhatatlanul lassú lesz RT. Ezt csak azért engedélyezte Nvidia, hogy megnézhesd hogy néz ki a dolog és ha tetszik, menj és vegyél egy 2080 Ti-t.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz SityiSXT #440 üzenetére
Háát.
BF V - Ultra, 1440p, Motion blur off (profilomban a vas, röviden: 8700k, 1080, 16GB)
Egyetlen sötét map. Félek, hogy máshol még keményebben megeszi.
szerk:
Máshol közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz Játszhatatlan, még 40-50 FPS-sel is, nemhogy így.
Még legalacsonyabb részletességgel is esélytelen minden.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka hogy a driver telepitesenel az alabbi uzenetet kapom?
The Standard NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of Windows.
Az oprendszer egy jogtiszta Win 10 Pro 64 bit, most lett felrakva egy vadi uj konfigra.
A vga egy MSI 1060 6GB. A letolto oldalon is az ennek megfelelo parametereket valasztottam ki, a 419.67 es verziot probalom telepiteni.Keresgeltem a neten, es sokan a Windows frissiteset irtak, de a gephazbol manualisan felraktam az osszes jelenlegi frissitest, de tovabbra is ezt az uzenetet kapom.
Valakinek van valami otlete, hogy mit tudnek meg kiprobalni?
Koszi,
Tamas -
csiby222
aktív tag
425.11 Hotfix Driver
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Game crashes when accessing the inventory menu
Ark Survival Evolved: Fixes random crashes on GeForce RTX 20 series GPUs
Fixes corrupted graphics in games on ASUS ROG Strix GL702VS notebooks introduced in driver 419.35[ Szerkesztve ]
-
csiby222
aktív tag
válasz Recon666 #430 üzenetére
Lehet hogy a kábel rossz minőségű próbáld meg esetleg hdmi-vel vagy dvi-l a display port kábel eléggé kényes jószág. Esetleg még az is előfordulhat hogy rossz frissítéssel akar indulni és azért nem ad képet. Csökkentet módban próbáld meg feltenni a monitorod driverét. Vagy még esetleg az is előfordulhat hogy ha tv is van kötve rá akkor arra ad képet és nem a monitorodra. Vagy töröld le a drivert teljesen DDU-val és inkább a GFE találja meg és tegye fel a drivert.
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van egy MSi GTX 1660Ti 6GB armor vga vatta uj, drivererzés után nem adott kpet bekapcsoláskor igen de mikor a windows 10 üdvzöljük képernyő jött kikapcsolta a monitort, lehet driver hiba, nagyker most vizsgálta be a kártyát és szerintük teljesen rendben van végigfutott minden teszt vele.
Létezik ilyen?[ Szerkesztve ]
-
csiby222
aktív tag
DCH nem kötelező, a piros oldalon is 327Mb egy driver, telepítve nem tudom mennyit foglal (Bár nem értem ez miért okoz gondod mikor már egy terrás SSD-t is elég jó áron lehet megszerezni ahhoz képest mennyi is volt régebben egy SSD ára). Rengeteg olyan szolgáltatással van megtűzdelve ami miatt ennyi helyet eszik de ez meg van AMD oldalon Relive képében és hasznos funkciók már ha valaki streameléssel foglalkozik.
-
Cs1csó
félisten
válasz csiby222 #427 üzenetére
Nyugi ! Onnan indult, hogy erőlködtek, hogy az ÉN kártyámra is jött driver frissítés erre mondtam, hogy NEM jött se GE-n keresztül se Nvidia oldaláról keresve: Maxwell GTX 970
+ kétségeim vannak, hogy GRD és CRD között akkor fene nagy különbség lenne sőt még tovább szabdalták a DHC és a STANDARD típusra miközben egy driver még mindig kb. 550MB.
-
csiby222
aktív tag
Már egyszer ezt leírtam de leírom még egyszer. Nem értem miért idegesítő ott a GFE automatikusan letölti a drivert lehet tiszta telepítést csinálni jelez amikor van új driver nem neked kell kiguglizni a megfelelőt. Mindig javítanak valamit és nem csak placebo van részletes dokumentáció mi változott és mi vár megoldásra.
Ott a Realtek hangkártya driver minden héten jön legalább egy driver se keret program ami írná, hogy van driver, guglizhatom mindig, ja és a legszomorúbb hogy se release note se changelog nincsen.
Ez kb olyan hogy sokat frissít a Win 10 mindenki sír miatta de amikor meg elrontottak valamit a DNS szervereknél és nem töltött frissítést akkor meg azon sírtak az emberek.
Megoldás tölts le egyet és ne frissítsd ha neked ez problémát okoz ennyi.
-
Cs1csó
félisten
válasz Bismarck24 #424 üzenetére
-
Bismarck24
tag
-
csiby222
aktív tag
GFE-ből is tudja mindenki frissíteni a Creator drivert az Illesztőprogramok résznél a három pontra kattintva ki lehet választani melyiket tegye fel.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Bismarck24 #415 üzenetére
Nálam manuális kereséssel sem ad ki új driver-t: GTX 970
-
Mika1227
őstag
válasz Bismarck24 #413 üzenetére
Teljesen igazad van, nem figyeltem eléggé! Bocsánat! 419.67
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Archttila
veterán
En most mikroakadasokat fedeztem fel az uj driver-el. MPC-HC (dxva copy back) alatta madVR, a settings a regi, viszont ami erdekes, h OSD-n nem ir frame drop-ot es egyebeket, egyszeruen csak mikroröcceneseket produkal... Rettento idegesito szoval nalam ez most nem jott be, ma rakom is vissza az elozot.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
gejala
őstag
A sok ótvar 400-as driver után úgy néz ki, ez a mostani 419.35 végre jól sikerült. Erre már megéri Pascal tulajként is frissíteni 3xx-ről. Gyorsak és stabilak a játékok és van csomó hasznos bugfix is. ARK és Witcher 3 még mindig kékhalálozgat, ezekkel játszók maradjanak 399.24-en.
-
Cs1csó
félisten
bocsi, szerintem félreértettelek azt hittem eddig tudta a ventileállítást - félpasszív módot - de ezek szerint nem. GTX 770-ről van szó? Nem tudom, tudja e a félpasszív módot keress rá a gyártó honlapján ott kell lenni erről infónak.
Az MSI AB, vagy a Asus GPU Tweake-t póbáld meg ha ez a kettő nem tudja akkor a kártyára lehet van másik firmware ha az sem akkor passz, lehet nem tudja.
Nekem Asus STRIX 970-em van annak a ventilátorai csak kb. 50-60 celsius fok felett kapcsolnak be de a Gigabyte 970-esnek nincs ilyen módja ott folyamatosan - még ha alacsony fordulattal is - de mennek a ventik de ott is lehet firmware frissítéssel vagy MSI AB-vel - nem tudom - ezen változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
Tisztázzuk:
A kártyának semmi baja az égvilágon, tökéletesen működik. Ugyan úgy az oprendszer is.
Nem tudom miért adsz ilyen esetben is bárkinek olyan tanácsot ,hogy szedje szét a gépet...
Wtf... utánna aki nem ért hozzá annak már tuti lesz gondja
Én szeretném átlépni a gyári ventiszabályozás kereteit...csak már kifogytam az ötletekből...
gondoltam rákérdezek ,hogy lehet e a driver a ludas... sajnos ahány driver verzió annyi "feature" lehet[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Cs1csó
félisten
Gép áramtalanítása, esetleg a csatlakozók megvizsgálása, gép portalanítása.
Ezek után sem jó akkor Windows újratepítése és egy régebbi driver telepítése ha ezek után is fennáll a probléma akkor lehet a kártya nem jó. és érdemes valami szakival konzultálni maga a bevizsgálás nem egy őrült összeg szokott lenni.
-
ricsi99
addikt
Mint irtam ,hogy az a kérdés driver lehet e...
Többi általános trükköt már meghúztam... bios upgrade stb...
A trükk az hogy semmilyen program nem engedi 30% alá szabályozni a ventit....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Cs1csó
félisten
Elvileg a driver-nek nincs köze az ilyesmihez. a kártya BIOS-a felel ezért, ott van beállítva, hogy pl. félpasszív legyen a kártya - alacsony terhelésnél leáll a venti - vagy pedig folyamatos működik a ventilátor - még ha alacsony fordulatszámon is - ugyanazon driver mellett.
Van eközben terhelés a kártyán? Lehet bekaptál valami bányász dolgot ami folyamatosan - még ha alacsony szinten is - de dolgoztatja a VGA-dat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest