- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #15641 üzenetére
Kozben megoldodott, mar en is epp az irst letoltesnel tartottam, mikor rogton elotte egy ilyen megoldotta "Válassza ki a [VMD vezérlő engedélyezése]④ elemet majd válassza ki a [Letiltva]⑤ lehetőséget.". Szuper, sose hallottam rola, es igy erkezik defaultbol...nem ertem egy mezei user hogy fog erre wint feltenni. Koszi a segitseget.
-
Üdv, egy új Asus Vivobook x515ea -t vettem ismerősnek, windows 11-et kellene telepiteni rá (10 is jó;ha ez nem megy rá valamiért). A biosban a storage resznel látja az ssd-t (nvme ssd, intel), de a boot prioritynel már nem szerepel, nem értem miért. Szenvedtem mar bő fél órát, de windows telepítésnél nem lát meghajtót. Addig jutottam, hogy a bios security fül secure bootnál bekpacsoltam a "Secure boot control"-t, de közvetlenül fölötte nem változtatható módon ott van, hogy "Secure Boot Not Active". Egyelőre más gyanúsítottam nincs, és ezzel se tudok mit kezdeni. Ötlet valakinek? Köszi.
-
Üdv! Ismerosom "rámhagyott" 4 ilyen-olyan bajos regi laptopot, abból az egyiknek hiányzik az adaptere. Egy másik hasonlót mennyire veszélyes belenyomni, ha az A-donoradapter ugyanugy 19V de 3.5 helyett 4.5 amper, a B-donoradapter 18.5V es 3.5 amper. Az adapterek csatlakozoja, mivel lyukas kör alaku az egesz, belemegy a helyere, de erezhetoen lazabban, mint kellene. Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Fül nélküli új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest