- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az L2 tár ezeknél a prociknál azért nem olyan nagy, mert nincs külön északi híd, hanem a memóriavezérlő integrálva van a processzorba, azaz a proci közvetlenül eléri a ramokat, nem csak az adatbuszon keresztül. Így, mivel a memóriához gyorsan hozzáfér, nincs szükség nagy átmeneti tárolóra (ez lenne az L2 tár).
Intel oldalon azért volt szükség hatalmas L2 tárakra a csúcsprociknál, mert ott a Core 2 architektúránál még külön volt a memóriavezérlő az északi hídban, és a proci csak az adatbuszon keresztül érte el a memóriát.
De a Core i családnál már Intelék is beleintegrálták a mem. vezérlőt a prociba.Azért kérdeztem mire használod, h miből gondolod, h lassú?
Lassan tölt be az oprendszer?
Használd az alvó módot.
Lassan nyílnak meg a programok?
Játékok szaggatnak?
Ez nem egy gamer gép, csak alapszintű játékra való.
Sajnos ez van.
Nekem második generációs Core i3-as van a notimban, ugyanolyan gyors, mint az asztali gépem, direkt nem vettem AMD A4-et, lehet grafikailag erősebb, de prociban jóval gyengébbek az AMD ezen megoldásai.Notit meg nem részletre kell venni, hanem összerakni rá a pénzt, és megvenni később egyben.
A másik megoldás egy asztali gép, ami jóval olcsóbb (csak nem lehet hurcolászni).
Vagy inkább használtat. Jelenleg egy felsőbb szériás Core 2 Duo is alázná a géped, amiben akár egy komolyabb MXM-es VGA is lehetne.Nem kérdezted még, h mennyi lenne a procicsere?
Kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest