- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gamepad
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziZé
csendes tag
válasz
Prison85 #13036 üzenetére
tserrof77 kolléga jól írta! A TDP-t mindenképp vedd figyelembe! Ha váltasz is, ne csúcskategóriás proc.-t nézz! jelenleg milyen van a gépedben?
Egy kis összehasonlítás:
I5-3570K:
[link]
I7-3770K:
[link]Mindkét processzornak ugyanaz a TDP-je, viszont én az órajelet és a fesz.-t kicsit visszaállítanám, biztos, ami biztos!
-
tserrof77
őstag
válasz
Prison85 #13036 üzenetére
Én korábban egy régebbi Precisionnal szívtam meg, hogy a c2d helyett berakott quad ugyan elindult vele, majd a gép közölte, hogy a hűtés NEM ehhez való, és leáll. Nem mondom, hogy belefuthatsz ilyenbe, de a QM és HQ-s i7-ek ugye magasabb tdp osztály, ergo benne lehet a pakliban a hűtőcsere is...
Szerintem csak arra figyelj, hogy 3-as széria legyen, és a proci csere előtt frissíts biost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- HP Alkatrészek eladók!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest