- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fagylalt #12501 üzenetére
Ugyanilyen generációs/chipsetes Thinkpad-ben mennek 1600-as modulok is. Persze 1066 MHz-re visszavett FSB-vel.
Ami viszont fontos, hogy 2Rx8-as modulok legyenek a 4 GB-os modulok (= két sorba rendezett RAM chipek legyenek a modulokon), mert az utolsó generációs mobil Core 2 Duo-k alá tett chipsetek és első generációs mobil Core i procik memóriavezérlői ezeket tudják kezelni, az egysoros RAM chipes memóriamodulokkal lutri a történet.
Vagyis ilyet keress, csak 4 GB-os modulban:
-
válasz
fagylalt #12501 üzenetére
Nem tudom ki gyártja a Corsairnak a ramokat.
Ilyen mélységben már egy ideje nem követem a memóriapiacot, esetleg a ramos topicban tudnak segíteni.
Én amennyire ismerem őket, teljesen mindegy, h milyet veszel, nem szoktak különösebben elromlani, szóval nincs olyan márka, ami kerülendő lenne.
Ez már nem a DDR1-es korszak, amikor még voltak "noname" gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged