- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem, ez a második gép (az első a saját Lenovo Miix 300 tabletem, de a tavasz folyamán meglépem a többi saját vagy családon belüli gépen is legalább az ingyenes Win 10-aktiválást).
Itt szempont volt, hogy ez a noti Vistával jött, kapjon újabb, támogatottabb Windowst. A gazdája (barátnőm apja) panaszkodott a sebességére is, így lett most egy hardveres és szoftveres upgrade is. Vista alatt egyébként valamilyen fura oknál fogva voltak nyűgjei; nem ment a wifi például, sem az SD-kártyaolvasó - Win 10 alatt mindkettő működik, bár az SD-olvasónak szerintem van valami érintkezési problémája, mert itt sem minden alkalommal érzi a gép, hogy bele lett dugva egy memóriakártya.
Hardveresen T3000 -> T8300, 2 GB -> 4 GB RAM, 160 GB HDD -> 120 GB SSD lett.
Egyelőre minden működik, nincs vele gond, ha mégis lesz probléma, akkor megy rá Win 7 (ugyanis Win 7 Pro licenszet vettünk a notihoz, de elsőre 10-et telepítettem a kulccsal). Gyakorlatilag csak böngészés (semmi komoly, flash-heavy vagy YouTube), némi Facebook és Skype, amire használva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx