- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
SPDIF - analóg konverterről még nem hallottam. Szerintem azért használatos ilyesmire az USB, mert az az átalakítónak tápfeszültséget is biztosít, így nem kell bele elem vagy nem kell hozzá külső tápegység. Ez az SPDIF-en nem lenne megoldható.
Egyébként itt nézz körül, biztos találsz (lényeg, hogy tudja az 5.1-et): [link] -
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann #2 üzenetére
Trust márkárol van tud valaki valamit? gagyi cuccokat gyárt? van netán véletlen valakinek pont egy usbs trust hangkártyája?
[Szerkesztve] -
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann #2 üzenetére
nekem van egy 24ezer ftos genius ht 5.1 es hangfalam. szoval nem akarok uj hangfalszettet venni mert ez nagyon jol szol. ezzel az spdif kimenettel nemtudok valamit kezdeni, valami ami átalakitja nekem 5.1vagy 2.0 analogga? nincs ehhez ilyen 1-2 ezer forintos kütyü?
-
wassermann
addikt
Az alaplapi hangkártyák nem igazán a minőségükről híresek.
Két dolgot tehetsz:
1. az SPDIF kimenethez vehetsz digitális bemenettel rendelkező aktív hangfalat. Ez a drágább megoldás de van mindenféle (2.1 - 5.1)
2. külső USB-s vagy PCMCIA-s hangkártyát veszel (de vigyázz, mert sajnos ezek között is lehetnek ám olcsó vackok!)
[Szerkesztve] -
mucesz
csendes tag
problémám a következö. egy hete vettem egy chiligreen notebookot, 1.6ghz, widescreen, fullos. csak egy bajom van vele: nagyon gagyin szol a hangkártyája (egyszerüen nem ad mélyet). equalizerrel is szorakoztam eleget de nemlett sokkal jobb. drivert is cseréltem, de u.a. . ennyire xar lenne az integrált realtek ac97e?
viszont van rajta spdif kimenet, ilyet jackdugo szerü. ezzel nemlehet valamit kezdeni? ezt a jelet áttudom alakiteni 2.0 vagy esetleg 5.1 analogra. hol lehet ilyen kütyüt venni mert árlistákon nagyon nemláttam. esetleg külsö usb-s hangkártya? hangkártyát láttam ilyen trustot 5.1et 8000ért? mit csinaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest